THQ o Metro: Last Lightu

poruka: 20
|
čitano: 1.091
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "THQ o Metro: Last Lightu".
4 godine

Ne izgleda loše {#} Samo, kad sam čuo kako se onaj dere 'jump' and 'go here' s blesavim teksaškim naglaskom sam se ugodno nasmijao {#} Takva igra se igra na ruskom, slavenskom jeziku. Probao sam i na engleskom, ali se nikako nisam mogao uživiti.

21 mjesec
Re: THQ o Metro: Last Lightu
Riker kaže...

Ne izgleda loše {#} Samo, kad sam čuo kako se onaj dere 'jump' and 'go here' s blesavim teksaškim naglaskom sam se ugodno nasmijao {#} Takva igra se igra na ruskom, slavenskom jeziku. Probao sam i na engleskom, ali se nikako nisam mogao uživiti.

ja sam igru igrao s ruskim voice-om i engleskim titlovima najbolje

(mislio sam da ću naučit ruski :D)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 21:32 (dj_renny).
22 mjeseca
Riker kaže...

Nije baš teksaški, ali malo "ruskiji" engleski ne bi škodio.

Ali ko ih je.be, Metro je ionako igra koja se igra na Ruskom.

Najjači dio trailera mi je kako su se svi oni sa kalašnjikovima na onom okupljanju razbježali kad je ovaj ispalio jedan metak iz revolvera :P

4 godine

Drago mi je vidjeti da još netko dijeli moje mišljenje {#} Premda, malo mi je blesav početak u ovom traileru. Dakle, tip ispred mene, tj. glavnog lika se probija među grupom neonacista, čak ih onako agresivno gura, posve drugačije obučen, i nikome ništa čudno {#} I onda uspije izvuči pištolj, pripucati i još se malo osvrtati uokolo a svi naoružani do zuba...

21 mjesec
Riker kaže...

Drago mi je vidjeti da još netko dijeli moje mišljenje {#} Premda, malo mi je blesav početak u ovom traileru. Dakle, tip ispred mene, tj. glavnog lika se probija među grupom neonacista, čak ih onako agresivno gura, posve drugačije obučen, i nikome ništa čudno {#} I onda uspije izvuči pištolj, pripucati i još se malo osvrtati uokolo a svi naoružani do zuba...

umsilio si da je chuck norris sa teksaškim naglaskom LOL

22 mjeseca
dj_renny kaže...
Riker kaže...

umsilio si da je chuck norris sa teksaškim naglaskom LOL

Ma ti rangeri i Khan su malo previše overpowerani... Inače mrzim organizacije koje su "neutralne" i to sranje... Komunisti i komesar koji pjeva internacionalu na početku "frontline" nivoa u 2033 su vrh :)

A najjače mi je kad oni ameri pitaju kad vide da u igri ima nacista "How did the Germans get there..?" LOL :P

21 mjesec
DžavoŠepard kaže...

A najjače mi je kad oni ameri pitaju kad vide da u igri ima nacista "How did the Germans get there..?" LOL :P

ameri su mutavi, svi to znaju...bilo bi dobro kad bi metro bio kao stalker (open world,ali da ima taj svoj štih i dalje)

3 godine
dj_renny kaže...
DžavoŠepard kaže...

ameri su mutavi, svi to znaju...bilo bi dobro kad bi metro bio kao stalker (open world,ali da ima taj svoj štih i dalje)

Bas to,nesto kao stalker bi jako dobro bilo.Questovi koji se ne nadovezuju na pricu i glavni.

To bi bilo super.I ako sam mislio da je Metro 2033 bio u tom stilu,gadno sam se prevario.

Ali atmosfera je pokrila te nedostatke.Ugl ocekujem isto kao i prvi dio sa malo duzim GP-om.

Jer prvi dio je bio relativno kratak.Nazalost {#}

born to be gamer
22 mjeseca
brhgzugfewu kaže...
dj_renny kaže...
DžavoŠepard kaže...

Bas to,nesto kao stalker bi jako dobro bilo.Questovi koji se ne nadovezuju na pricu i glavni.

To bi bilo super.I ako sam mislio da je Metro 2033 bio u tom stilu,gadno sam se prevario.

Ali atmosfera je pokrila te nedostatke.Ugl ocekujem isto kao i prvi dio sa malo duzim GP-om.

Jer prvi dio je bio relativno kratak.Nazalost {#}

Metro 2033 je bio previše story-based da bi se mogao uklopiti u sandbox. Stalker jest odličan, ali ipak nema tako dobru priču i storytelling. Od dvojke ne znam šta da očekujem, ne znam hoće li činjenica da više ne prate događaje knjige na kraju ispasti dobra ili loša...

4 godine

Što se mene tiče, neka malo poprave mehaniku borbe i AI i ovo će biti savršena igra ako zadrži staru atmosferu. Što se tiče questova, mislim da to nije uopće potrebno jer linearnost u ovoj igri paše. Nek ubace par "pointova" gdje odluka ovisi o završetku igre i biti će to super. Metro 2033 mi je bio odlična igra, a po svemu sudeći ni Last Light neće biti ništa lošiji.

Još bih nešto dodao: Kad Rusi rade igru onda naprave savršenstvo, a isto bi se moglo reći i za Poljake i Čehe ;)

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 10:58 (Dodinho).
3 godine
Dodinho kaže...

Što se mene tiče, neka malo poprave mehaniku borbe i AI i ovo će biti savršena igra ako zadrži staru atmosferu. Što se tiče questova, mislim da to nije uopće potrebno jer linearnost u ovoj igri paše. Nek ubace par "pointova" gdje odluka ovisi o završetku igre i biti će to super. Metro 2033 mi je bio odlična igra, a po svemu sudeći ni Last Light neće biti ništa lošiji.

Još bih nešto dodao: Kad Rusi rade igru onda naprave savršenstvo, a isto bi se moglo reći i za Poljake i Čehe ;)

U Rusiji, Poljskoj i Češkoj, tek počinju i rade zato što vole da prave dobre igre, a ne zbog industrijski orijentisanih izdavača ko ostali, Prvi Metro je odličan i nadam se da će i ovaj biti takav.

4 godine
Serious NERD kaže...

U Rusiji, Poljskoj i Češkoj, tek počinju i rade zato što vole da prave dobre igre, a ne zbog industrijski orijentisanih izdavača ko ostali, Prvi Metro je odličan i nadam se da će i ovaj biti takav.

Slažem se, kad se radi s ljubavlju onda se mogu čuda napraviti. Nema mi ništa gore nego kad izdavač pritisne developera da mu isporuči proizvod do zadanog datuma, a onda nastaju sranja i poluproizvodi.

17 mjeseci
Serious NERD kaže...

1. THQ je naručio nastavak igre.

2. THQ je platio razvoj igre.

3. THQ je odredio rokove izlaska igre.

Gdje je tu ljubav?{#}

3 godine

Mislim da bi ovo mogao biti još jedan naslov u mojoj kolekciji. Izgleda mi jako zanimljivo...

4 godine
Sinatra kaže...
Serious NERD kaže...

Gdje je tu ljubav?{#}

Nisam direktno mislio na Metro 2033 jer je očito bilo da im je trebalo još malo vremena za AI i mehaniku borbe, ali pogledaj druge igre, Witcher, Witcher 2, ArmA pa čak i Serious Sam.

Btw, netko kao ti nikad neće razumjeti kako je to imati simpatije prema nekom developeru jer znaš samo trolati i pljuvati. Eto, toliko do mene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 13:58 (Dodinho).
22 mjeseca
Sinatra kaže...
Serious NERD kaže...

Gdje je tu ljubav?{#}

Problem je u tome da istočnoeuropski developeri još misle da moraju napravit inteligentnu i originalnu igru da bi se prodala.

U zabludi su, ali neka :)

3 godine

Pa ima pametnih ljudi koji vole originalnost igre a ne grafika i samo grafika.

born to be gamer
21 mjesec
brhgzugfewu kaže...

ali doduše metro i stalker u u vrijem izlaska imali preebenu grafu tako da oni drže i do tog detalja...gotta love the russian comrades

3 godine
dj_renny kaže...
brhgzugfewu kaže...

ali doduše metro i stalker u u vrijem izlaska imali preebenu grafu tako da oni drže i do tog detalja...gotta love the russian comrades

Naravno,slazem se sa tobom.Opet grafa je bitan element.Da ti dozivis tu igru kao nesto stvarno i da se osjecas kao da si

unutra.Ali u jednu ruku,opet vise gledam na pricu,atmosferu pa cak i muziku.A vjerujem da ima puno ljudi koji gledaju vise

na te elemente.

born to be gamer
21 mjesec
brhgzugfewu kaže...

Naravno,slazem se sa tobom.Opet grafa je bitan element.Da ti dozivis tu igru kao nesto stvarno i da se osjecas kao da si

unutra.Ali u jednu ruku,opet vise gledam na pricu,atmosferu pa cak i muziku.A vjerujem da ima puno ljudi koji gledaju vise

na te elemente.

naravno da sam geldao na taj element ali kad sam u metro-u vidio ondaj particle sistem i sve one điđe razveselio sam se kakav su dobar engine napravili

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice