Tomasz Gop napustio CD Projekt

poruka: 8
|
čitano: 714
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tomasz Gop napustio CD Projekt".
4 godine

{#}

???

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
11 mjeseci

Svima nama u životu treba ponekad promjena. Možda se odlučio više posvetiti privatnim stvarima (Obitelj, itd.). Što je važnije od toga uopće.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
4 godine

Bio je 5 godina u CD Projektu, to i nije bas neko dugo razdoblje nakon kojeg dobro dođe promjena.

Ali ako je osobno onda je osobno, samo se pitam kako ce njegov odlazak utjecati na buducnost Witchera.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
4 godine
Re: Tomasz Gop napustio CD Projekt
Ranko Kukumar kaže...

Svima nama u životu treba ponekad promjena. Možda se odlučio više posvetiti privatnim stvarima (Obitelj, itd.). Što je važnije od toga uopće.

tssss, jooo.... kako jadan komentar, otkud bašmožda se posvetio obitelji, možda je baš odlučio pobjeći od nje, razvesti se i živjeti kao ložač u kirgistanu

BTW. evo meni uopće nije potrebna promjena i totalno mi se kaka od promjena i ovako debilnih i bezveznih postova koji samo nerviraju i stoje kao spomenik spamu

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
11 mjeseci

Nisu svi kao ti, (s)izgoreo. Vjerovao ili ne. Evo i meni treba promjena u životu, i napravio sam upravo promjenu u životu.

Čovjeku je valjda dosadilo više sve to, posvetio se privatnim stvarima i nekužim u čemu je tu problem. Ako ti je posao važnij od uže obitelji (što je meni čudno, jelte) tvoj odabir. Ljep pozdrav, neželim se vrjeđati niti mi je to namjera, samo sam iznio svoje mišljenje.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 11:40 (Ranko Kukumar).
4 godine
Ranko Kukumar kaže...

Nisu svi kao ti, (s)izgoreo. Vjerovao ili ne.

i koj kua sad to znači, čemu taj još gluplji komentar? ne nisu svi kao ja, on je on i ima svoje razloge, nagađati kakvi su je debilno, da si barem napisao štogod zabavno nego trkeljaš stereotipe od kojih boli mozak

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 11:22 ((s)izgoreo).
19 mjeseci

Covjek je fino napisao da se MOZDA posvetio tim stvarima...

Sta ga ti isto trekeljas, pusti ga nek pise sta hoce.

The best way to be boring is to leave nothing out.
18 mjeseci

jedna lasta ne cini proljece... :)

najgore bi bilo da ne dobijemo novi nastavak ili da i W3 zaglupe ko sto su oni kreteni DA2.

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice