ovo je isti GTA multiplayer sa boljom grafikom :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
igro mi je frend betu, a ja sam vidio slike, ne izgleda loše, ali na on kaj se je pobunio je da je prevelika sensibility, da zvuk eksplozije i bacanje bombe izgleda dost jadno, ali kaže da su mu fora misije... uglavnom igra treba još dorade, kad bude u završnoj fazi onda možemo vidit pravu sliku ove igre...
Hoće li se za ovu igru plaćati pretplata?
Hoće li se za ovu igru plaćati pretplata?
Neće, ali će postojati neki drugi način plaćanja (micro, kao Guild Wars....).
upravljanje vozilima je užasno preosjetljivo, lakše mi je bilo trčati okolo i skakati po zgradama, a igra je bila disbalansirana, spawnalo me uvijek među likove s automatima, a ja imao revolver
upravljanje vozilima je užasno preosjetljivo, lakše mi je bilo trčati okolo i skakati po zgradama, a igra je bila disbalansirana, spawnalo me uvijek među likove s automatima, a ja imao revolver
kolko cujem to je beta ,a zna se sta je beta ...
samo da poprave barem donekle bugove nego igrati u miru od njih
evo bas sam dobio majl da sam izabran za betu
sad cemo to malo isprobat pa javim dojmove.
edit:FFS to se moze igrat samo u određeno vrijeme .....
alot of people have not gotten the email about what team they are in yet. But don't worry, you will most likely get the email sometime soon.
Also, the reason for you not being able to log in is because the server is only up at certain times. You can only play on certain hours depending on what team you are invited to