Tri puta više

poruka: 20
|
čitano: 1.978
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tri puta više".
4 godine
Tri puta više

Ma samo da ne bude ona narodna "Puno baba kilavo dijete". Ajd nadajmo se da če igra biti zabavna i da nema previše ponavljanja.

Sometime the best defense is to attack!
4 godine
Tri puta više

Nadam se da biti dobro izvedeno;

Radujem se letenju sa zmajem

4 godine
Tri puta više

Bit će tu nešta velikog!!!

Sad sam se malo zaželio prvog dijela, stao sam na predzadnjoj misiji (trebam zadnjeg lika ubit , pa onda onog glavnog) to ću završit uskoro.

Sad će se moć plivat, letit kud će bolje. To je nedostajalo u 1.-om dijelu.

Jel radnja u veneciji ili francuskoj???

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
4 godine
RE: Tri puta više
Hyperion kaže...

Bit će tu nešta velikog!!!

Sad sam se malo zaželio prvog dijela, stao sam na predzadnjoj misiji (trebam zadnjeg lika ubit , pa onda onog glavnog) to ću završit uskoro.

Sad će se moć plivat, letit kud će bolje. To je nedostajalo u 1.-om dijelu.

Jel radnja u veneciji ili francuskoj???

Uglavnom Italija, bit će tu i Firenca :D
Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks
3 godine
Tri puta više

Igru sam poceo igrat (1 dio) prvenstveno sto sam vidio jaako dobro kritike i igraca i rezidenta (inace ne igram rpg ali ovaj me se jako dojmio!!!

igru jos nisam presao ali budem nekad na ljeto jer cujem da nastavk nece tak skoro

sto se drugog djela tice bas sam zanima kako ce rijesit letenje jer u jaako puno igri ono je strasno lose!!!

sto se tice tih zmajeva bas me zanima kak ce to izgledat i hocel oni imati kakve napade i koliko ce bit vazni u igri uopce

brojka od 450 ljudi zvuci impresivno ali vjerovatno ce na igri radit tek nes oko 200 ljudi dok ce ostale vjerovatno koncentrirat na bug-ove.

we need power
4 godine
Tri puta više

Fora. Ja se najvise veselim predivnoj talijanskoj arhitekturi.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 21:11 (calypso).
4 godine
Tri puta više

Drugovi i drugarice, ne dajte da vas zavede kapitalističko sranje i čuvajte tekovine narodne revolucije! Brojka od 450 ljudi na jednom takvom projektu je dio propagande. 450 developera i dizajnera za tu igru? WTF?! Misle da im je to nova fora - "pusti glas u narodu da se radi nešto veliko i naveliko, pa će svi kupovati!", a na kraju banana...

Zapravo, i ne mora biti, možda stvarno bude bolje od prvog dijela?

Nedostaje mi malo da BUGovci sarkastično prokomentiraju ovakvu propagandu u takvoj vijesti, a ne samo prenose...

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 21:53 (Faerdhur).
4 godine
rooswelt1991 kaže...

Igru sam poceo igrat (1 dio) prvenstveno sto sam vidio jaako dobro kritike i igraca i rezidenta (inace ne igram rpg ali ovaj me se jako dojmio!!!

igru jos nisam presao ali budem nekad na ljeto jer cujem da nastavk nece tak skoro

sto se drugog djela tice bas sam zanima kako ce rijesit letenje jer u jaako puno igri ono je strasno lose!!!

sto se tice tih zmajeva bas me zanima kak ce to izgledat i hocel oni imati kakve napade i koliko ce bit vazni u igri uopce

brojka od 450 ljudi zvuci impresivno ali vjerovatno ce na igri radit tek nes oko 200 ljudi dok ce ostale vjerovatno koncentrirat na bug-ove.

Mozda cinjenica da ova igra nema skoro nikakve RPG elemente i jest razlog zasto ti se tolko svidjela. xD
- Psiho246
3 godine
Psiho246 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Mozda cinjenica da ova igra nema skoro nikakve RPG elemente i jest razlog zasto ti se tolko svidjela. xD
 zato se i meni svidjela ali ovo je rpg(valjda) x)))) i tako ga moramo nazivati!!!
we need power
3 godine
Tri puta više

sudeći prema ovome, onda bi nastavak trebao biti i 3 puta bolji od originala

Bubamara na steroidima.
3 godine

Ta igra ima veze sa RPG-om kao i ja s kolacima...

4 godine
Tri puta više

Jede RPG-ove za užinu? Smijeh

Mnogo babica - kilavo dete, ali ako su dizajneri dobro odradili svoj posao i sad je unajmljen veliki broj "šljakera" da bi "fizički" deo posla bio što pre gotov, što da ne?

3 godine
protjeran
Tri puta više

to su vam 150 ljudi sa prvog nastavka a ostalo su djeca praktikanti da im malo pometu radni prostor

XD

amd-ati
3 godine
Tri puta više

sve je to lijepo i divno,prvi dio sam presao 2 puta i najjace mi je bilo popeti se na vrh katedrale u jeruzalemu i bacit pogled prema dolje pri maximalnim grafickim detaljima,moram piznat da mi se čak malo zavrtilo u glavi,a onda....  leap of fate sa tog kriza u kola sa sijenom...        nego kao sto rekoh,a mislim da ce se vecina sloziti,dva puta sam presao igru i ako sam dobro shvatio igra se zavrsava tako dase najavljuje novi nastavak,ali da bi se radnja trebala u japanu dogadjati a ne u italiji....     pa odakle su onda tu italiju sad ubacili i zasto su se predomislili....ili to mozemo shvatiti da ce mozda i treci dio doci ako bude ovaj imao dobru prođu kao i prvi......    ko zna.....

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
4 godine
protjeran
Tri puta više

bit ce je japan poslije talijana...a i ko zna koga josh :)

zelim,hocu,mogu al neam koga
4 godine
Tri puta više

Baš me zanima kaj će tek biti u 3.-em nastavku? Da nebi bilo skakanje po zgradama (YAMAKASHI)?

Jedva čekam italiju! Upravo sam instalirao assassins creed i idem ga dovršit, još mi je 1-2h igre ostalo, pićim ga sa svime na max, 1680x1050, vista 32 bit , dx10.1 , vsync on i lockano dobivam 60fps-a(dobro nekad zna past na 58fps-aSmijeh).

Za usporedbu, sa athlonom x2 na 1280x1024 sam dobivao oko 28-40fps-a.

3 godine
Tri puta više

Prvo govore Japan, pa Francusku pa sad Italija WTF?

Prvi dio je bio nekako igriv do 4-og bosa, ali stalno ponavljanje je pokvarilo igru.

Valjda će biti ovaj novi bolji.

BTW. Bolje bi bilo da je u Japanu.

4 godine
xxxxx kaže...

Prvi dio je bio nekako igriv do 4-og bosa, ali stalno ponavljanje je pokvarilo igru.

To je istina, ali ima tu još par stvari

VODA - znate šta se desi kad padnete u nju Viče
BORBA - držiš stalno desnu tipku na mišu i nitko ti ništa nemože(služi za obranu)
skakanje sa 150m visoke crkve u sijeno debelo 2m i ništa ti nebude LOL

Fali tu poteza u borbi, bilo bi dobro dodat one prekrasne zrake sunca kao u crysisu i farcry 2.

I nadam se da će to biti dx10.1
3 godine
protjeran
Hyperion kaže...
xxxxx kaže...

To je istina, ali ima tu još par stvari
VODA - znate šta se desi kad padnete u nju Viče
BORBA - držiš stalno desnu tipku na mišu i nitko ti ništa nemože(služi za obranu)
skakanje sa 150m visoke crkve u sijeno debelo 2m i ništa ti nebude LOL
Fali tu poteza u borbi, bilo bi dobro dodat one prekrasne zrake sunca kao u crysisu i farcry 2.
I nadam se da će to biti dx10.1
 pa kaj nije na starom bio dx 10.1 pa su maknuli il tak nekaj
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
3 godine
hrvatskafarkasevec kaže...
pa kaj nije na starom bio dx 10.1 pa su maknuli il tak nekaj
 pa bilo je, ali su maknuli sa jednim patchem. i to samo zbog nvidijine politike
Bubamara na steroidima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice