Twitter u WoW-u

poruka: 6
|
čitano: 819
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Twitter u WoW-u".
3 godine
Twitter u WoW-u

Nekako mi se čini da ovaj Twitter u zadnje vrijeme dostiže fejs u popularnosti.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
3 godine
RE: Twitter u WoW-u

Twitter sux big time u hr obzirom da su nam mobilni operateri preskupi.

Kvalitetna zamjena za Facebook je Friendfeed, naravno ako imaš tamo ekipu. Ja sam Facebook odavno zaboravio...spor, trul, stalno ga mijenjaju, previše sranja i na kraju krajeva meni osobno stravično nepregledan.

3 godine
RE: Twitter u WoW-u
zbuzanic kaže...

Twitter sux big time u hr obzirom da su nam mobilni operateri preskupi.

Kvalitetna zamjena za Facebook je Friendfeed, naravno ako imaš tamo ekipu. Ja sam Facebook odavno zaboravio...spor, trul, stalno ga mijenjaju, previše sranja i na kraju krajeva meni osobno stravično nepregledan.

Sve ti sux big time osim Friendfeed kojega koristi sasica ljudi naspram ostalih drustvenih mreza.

Sto se tice Twittera u wowu po meni totalna glupost, jos malo pa ce implementirat taj Twitter i na dasku od skoljke da slucajno nebi nesto propustio.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
3 godine
neaktivan
Twitter u WoW-u

Ma meni je inace ta ideja social network-a glupa...unistava ono sto je "socijalno" kod ljudi...ljudi koda se ionako u kuci ne kisele previse jos i to...

Mislim koristim ga i ja,ali mi se ne sviđa ta cinjenica

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
3 godine
Twitter u WoW-u

Stvarno glupo.Šutim

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje impformacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
3 godine
Twitter u WoW-u

glupo i jadno ko i wow

You will never walk alone
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice