Ubisoft ne odustaje

poruka: 77
|
čitano: 4.832
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ubisoft ne odustaje".
3 godine
protjeran
Ubisoft ne odustaje

a bas me zanima kolko ce ih koristit kad se probije zastita

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
3 godine
RE: Ubisoft ne odustaje

Ma lol, krekirat ce to u roku 2 dana...Kad ce vise shvatit da je jedini ljek protiv piratsva kvalitetna igra i podrška korisnicima, npr. u vidu danas popularnih DLCova. 

3 godine
neaktivan

Stvarno sam mislio uzeti splinter cell conviction jer obozavam taj serial,ali cini mi se da cu odustati...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 17:55 (kikolo rikolo).
2 godine
mislav_01 kaže...

Ma lol, krekirat ce to u roku 2 dana...Kad ce vise shvatit da je jedini ljek protiv piratsva kvalitetna igra i podrška korisnicima, npr. u vidu danas popularnih DLCova. 

Ne bih bio bas tako siguran!

Ok....igre su jedna stvar...harveraj je druga stvar....ali gle, tako su govorili i za PS3 da ce ga rijesit za par dana pa i dan danas nitko nista!? Ni "c" od cipa ili bilo cega sl.

Doci ce dan kada ce i piratluku stati na kraj....na zalost..hehehe... Osmijeh

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
4 godine
Ubisoft ne odustaje

Bas me zanima koliko ce korisnika ilegalnih distribucija kupiti originale a koliko legalnih kupaca ce odustati od legalne kupovine radi ovih retardiranih zastita.

3 godine
protjeran
win32 kaže...
mislav_01 kaže...

Ok....igre su jedna stvar...harveraj je druga stvar....ali gle, tako su govorili i za PS3 da ce ga rijesit za par dana pa i dan danas nitko nista!? Ni "c" od cipa ili bilo cega sl.

ma ovo ti je izazov krekerskim grupama to ce bit natjecanje ko ce prije izdat igru koja normalno radi 

tak je bilo sa mw2 

prvo razor neke svoje gluposti sa steamom radio i onda je doso skidrow i totalno izbacio steam 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
2 godine
win32 kaže...
mislav_01 kaže...

Na PCu i bas nece doc jer u PS3 najvise ga hebe taj blue ray kaj sam dode oko 100 kuna kao CD i gdje te jos dode przenje i ostalo(ovo sam nagadao otrpilike jer neznam bas PS3 toliko dobro) Ali PC nece nikad stat (barem se nadam) sto se tice piratluka,bas zato kaj cim izbace igru odmah bubnu cijenu tek toliko da nes zarade,e pa mozda bi i zaradili da je jeftinija igra i svi bi kupovali a ne toliko i piratzirali.

Budu i ovu zastitu probili pa ce se drzat za glavu kaj im je tako brzo probijeno ko za gta 4...

LOL CAT! ^^
2 godine
hrvatskafarkasevec kaže...
win32 kaže...
mislav_01 kaže...

ma ovo ti je izazov krekerskim grupama to ce bit natjecanje ko ce prije izdat igru koja normalno radi 

tak je bilo sa mw2 

prvo razor neke svoje gluposti sa steamom radio i onda je doso skidrow i totalno izbacio steam 

Imas totalno pravo ali to je i dobro s nase strane.Pogledja malo bolje i vidit ces par krekreskih grupa koje se natjecu ko ce bolje nesto napraviti a mi samo cekamo da nam se servira i uzivamo dok se ovi natjecu.i to uzivamo BESPLATNOCool

LOL CAT! ^^
2 godine
protjeran
Ubisoft ne odustaje

Ne postoji nesto sto covjek napravi a da to covjek nije u stanju razvalit.

ostaje samo pitanje volje i resursa

2 godine
win32 kaže...

"doći će dan kada će nestat piratija"-samo ako pojeftine igre.

Nema te stvari koja se nemože provalit. A što se više izdavači kurče sa zaštitom to je raznim grupama izazov i zadovoljstvo veće...

edit:a što je najbolje igra je već vani pa ćemo sad vidjet koliko će trebati da se zaštita probijeCool

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 18:53 (Kill Frenzy).
4 godine
Ubisoft ne odustaje

Ne moze se bas usporedjivati ova zastita sa zastitom na konzolama. Na konzolama je to softver+hardver. Ovo je samo softver, znaci samo to trebas skuziti sto i kako sa nekim debuggerom ili slicno. Na konzolama treba i hardver, a to ne ide bas tako lako jer za to treba malo zesca oprema poznavanje samog hardvera.

2 godine
Kill Frenzy kaže...
win32 kaže...

"doći će dan kada će nestat piratija"-samo ako pojeftine igre.

Nema te stvari koja se nemože provalit. A što se više izdavači kurče sa zaštitom to je raznim grupama izazov i zadovoljstvo veće...

edit:a što je najbolje igra je već vani pa ćemo sad vidjet koliko će trebati da se zaštita probijeCool

Jesam ti naveo primjer...je da nema veze sa kompom, ali ima veze sa igrama.....koliko vidim ekipa i dalje kupuje original igre za PS3 tako da ti teorija bas i nije neka.

Bolje dati 100-tinjak kn za prazan blue ray disk, nego 500 kn za original...zar ne!? No nema piratluka na PS3 i pitanje hoce ga ikada biti!

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
2 godine
win32 kaže...

Jesam ti naveo primjer...je da nema veze sa kompom, ali ima veze sa igrama.....koliko vidim ekipa i dalje kupuje original igre za PS3 tako da ti teorija bas i nije neka.

Bolje dati 100-tinjak kn za prazan blue ray disk, nego 500 kn za original...zar ne!? No nema piratluka na PS3 i pitanje hoce ga ikada biti!

Šutim

ONI NEMAJU IZBORA!!!

Šta trebaju sad bacit konzolu jer nema piratije. Normalno da će kupovat igre jer druge nemaju.

Evo malo pročitaj pa vidi šta drži vodu a šta ne

2 godine
neaktivan
Ubisoft ne odustaje

To ti je isto kad je mercedes napravio automobil kojeg su hvalili da ga je nemoguće ukrasti da ima takvu zastitu da je nitko nikada nece probiti...A onda fino se nasao covjek da im dokaze suprotno,nakon 10 min mercedes je bio otkljucan i upaljen.Inžinjeri mu pridjose i rekoše "kako si to uspio,tim od 200 najbolji na svijetu inžinjera je radio na njemu",a on im odgovori "vas dvijesto razmislja kako da ga zaštiti,a nas milijon kako ga ukrasti"isto ti je to sranje i sa ovim.....Cool

Ivic
2 godine
Ubisoft ne odustaje

problem je ako se piratija nastavi njima ce dosadit ulagat u igre koje su 90% piratizirane

2 godine
Ubisoft ne odustaje

a neverujem da ce se piratija zaustaviti zastitama jedino da uvedu nesto  sto prati te ip adrese (ne kuzim se ja bas u to) pa da bude ko piratizira ajmo u čuzu...nesto tako

4 godine
neaktivan
Ubisoft ne odustaje

Moram reci nakon ovakvih odluka zivjela piraterija!!!

http://tridizajn.com/blog
2 godine
decko1987 kaže...

a neverujem da ce se piratija zaustaviti zastitama jedino da uvedu nesto  sto prati te ip adrese (ne kuzim se ja bas u to) pa da bude ko piratizira ajmo u čuzu...nesto tako

A kak to majke ti bas on zna ko kaj radi na kompu.Kada nesto piratizira i odmah uppa na torrent ili nesto i gotova stvar.

LOL CAT! ^^
2 godine
Ubisoft ne odustaje

pa neznam samo sam dao primjer kada bi imali neki sustav za to...

2 godine
decko1987 kaže...

pa neznam samo sam dao primjer kada bi imali neki sustav za to...

Al to nikad nece imat zato sto onda narusavaju nasu privatnost a kada bi to uveli onda ti nebi mogao na forumu zicat crackove da ti saljuBelji se

LOL CAT! ^^
2 godine
Ubisoft ne odustaje

a ja nisam toko glup da neznam procitat spoiler

2 godine
decko1987 kaže...

a ja nisam toko glup da neznam procitat spoiler

Pa onda neznam zas si mi prvo stisnuo hvala pa si nakon 5 minuta skuzio da si OWNED by me

LOL CAT! ^^
3 godine
Ubisoft ne odustaje

Mah za MW2 je napravljen crack prije nego je izašao.

Tako će vjerojatno biti i sa ovim naslovima...

2 godine
Ubisoft ne odustaje

da ali se nemoze saveat

2 godine
Ubisoft ne odustaje

bitno je da je probijeno

ili ipak nijeSramim se

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 21:56 (Kill Frenzy).
2 godine

kako je probijeno ako se nemoze saveat to i je drm da ti se na njihov server sprema ...jel tako

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 22:02 (decko1987).
2 godine
Ubisoft ne odustaje

Da si skidao  kao jaSramim se znao bi da je bilo igara koje si mogao igrat tj kreker je radio ali nije se moglo snimat ali nakon nekog vremena izašao bi i save fixCool

4 godine
Ubisoft ne odustaje

Posle ovoga prosto čoveka zagolica da napiše neki drajver/virtuelni mrežni uređaj koji će na lokalnoj mašini da imitira njihov server.  Smijeh

3 godine
Ubisoft ne odustaje

u ovom trenutku, jedino mi se čini da je ps3 napravio posao, napravio tako tešku "hardware-sku" zaštitu, koju je vjerovatno moguće probit, ali nije lagano, i to je ono zašto ona uspijeva još uvijek prodat orgiginale.

Da na kompjuterima ima slična zaštita ugrađena i da moraš dat neznam 2 ili 3 tisuće kuna da ti netko to zaobiđe i sredi nekako, onda mi se čini da bi i PC-jevi bili manje piratizirani.

Trenutno jedino što može zaustavit donekle piratizaciju je, da svaka igra koja se napravi, je multi player orijentirana. A za SP orijentirane, recimo netšto poput co-op igranja, ili kvalitenih DLC-ova.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice