Ubisoft o DRM-u

poruka: 13
|
čitano: 736
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ubisoft o DRM-u".
2 godine
Ubisoft o DRM-u

Valjda je i njima napokon došlo iz guzice u glavu. Baš me zanima šta će sad izmisliti.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
3 godine
Ubisoft o DRM-u

Jedina zaštita od piratstva je online only s tim da se puno funkcija kao skripte i AI učitava sa njihovih serverima. Nešto kao Diablo 3. Jedini problem je što je održavanje takvih servera dodatni trošak pa igra treba imati i redovite prihode sa strane ( npr mikrotransakcije).

4 godine
Ubisoft o DRM-u

Neka pitaju Croteam kako napraviti zaštitu

18 mjeseci
Ubisoft o DRM-u

Ma tko jos Noobisoft shvaca ozbiljno...

5 godina
Re: Ubisoft o DRM-u

smijesni su ovi iz ubisofta...

It's not who u are, it's who u know.
5 godina
dejo6 kaže...

Svejedno je i njihova zaštita probijena u roku od mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 22:03 (17RazoR71).
5 godina
lunar3force kaže...

Jedina zaštita od piratstva je online only s tim da se  puno funkcija kao skripte i  AI učitava sa njihovih  serverima. Nešto kao Diablo 3. Jedini problem je što je održavanje takvih servera dodatni trošak pa igra treba imati i redovite prihode sa strane ( npr mikrotransakcije).

To su probali sa AC2 i bilo je probijeno. Za ostale naslove sa sličnom zaštitom nisam toliko upućen, ali ne vidim zašto isti princip ne bi mogao biti primenjen (emulator servera sa kolekcijom poruka koje server šalje igri).

Valjda će smisliti nešto humano.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 22:32 (Ivan(4)).
4 godine
dejo6 kaže...

Ma kakav Croteam? pa takve zastite postoje vec jakoooooooo dugo...... npr. Earthbound za SNES je pravi primjer, imali su velikih problema cak i sa obicnim dumpanjem igre (a da e govorim o drugim "namjernim" bugovima za pirate) i mnoge druge igre.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
3 godine
Ubisoft o DRM-u

po meni najbolja zaštita je tipa ovo http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protections_fade.shtml

fade, tipa degradira igru dok više nije igriva. arma i svi nastavci imaju tu zaštitu (to me i nateralo da kupim arma 2 :D)
fade in action

5 godina
Shadows kaže...

po meni najbolja zaštita je tipa ovo http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protections_fade.shtml

fade, tipa degradira igru dok više nije igriva. arma i svi nastavci imaju tu zaštitu (to me i nateralo da kupim arma 2 :D)
fade in action

probijena je i ta zastita ne brini...

It's not who u are, it's who u know.
3 godine
Ubisoft o DRM-u

a znam, ipak je od 2001 prošlo puno godina, al zanimljiv koncept

5 godina
dejo6 kaže...

Njihovi proizvodi niti ne trebaju zaštitu... neće ih nitko niti besplatne... no očekujem sada DRM 2, unaprijeđenu verziju postojeće zaštite...

5 godina
Ubisoft o DRM-u

Ne znam otkud toliki animozitet prema domaćem proizvodu, istina je da najnoviji SS-ovi nisu dostigli popularnost onih prvih, ali sve jedno je Croteamov rad dostojan poštovanja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice