Valjda je i njima napokon došlo iz guzice u glavu. Baš me zanima šta će sad izmisliti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedina zaštita od piratstva je online only s tim da se puno funkcija kao skripte i AI učitava sa njihovih serverima. Nešto kao Diablo 3. Jedini problem je što je održavanje takvih servera dodatni trošak pa igra treba imati i redovite prihode sa strane ( npr mikrotransakcije).
Neka pitaju Croteam kako napraviti zaštitu
Ma tko jos Noobisoft shvaca ozbiljno...
smijesni su ovi iz ubisofta...
Svejedno je i njihova zaštita probijena u roku od mjesec dana.
Jedina zaštita od piratstva je online only s tim da se puno funkcija kao skripte i AI učitava sa njihovih serverima. Nešto kao Diablo 3. Jedini problem je što je održavanje takvih servera dodatni trošak pa igra treba imati i redovite prihode sa strane ( npr mikrotransakcije).
To su probali sa AC2 i bilo je probijeno. Za ostale naslove sa sličnom zaštitom nisam toliko upućen, ali ne vidim zašto isti princip ne bi mogao biti primenjen (emulator servera sa kolekcijom poruka koje server šalje igri).
Valjda će smisliti nešto humano.
Ma kakav Croteam? pa takve zastite postoje vec jakoooooooo dugo...... npr. Earthbound za SNES je pravi primjer, imali su velikih problema cak i sa obicnim dumpanjem igre (a da e govorim o drugim "namjernim" bugovima za pirate) i mnoge druge igre.
po meni najbolja zaštita je tipa ovo http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protections_fade.shtml
fade, tipa degradira igru dok više nije igriva. arma i svi nastavci imaju tu zaštitu (to me i nateralo da kupim arma 2 :D)
fade in action
po meni najbolja zaštita je tipa ovo http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protections_fade.shtml
fade, tipa degradira igru dok više nije igriva. arma i svi nastavci imaju tu zaštitu (to me i nateralo da kupim arma 2 :D)
fade in action
probijena je i ta zastita ne brini...
a znam, ipak je od 2001 prošlo puno godina, al zanimljiv koncept
Njihovi proizvodi niti ne trebaju zaštitu... neće ih nitko niti besplatne... no očekujem sada DRM 2, unaprijeđenu verziju postojeće zaštite...
Ne znam otkud toliki animozitet prema domaćem proizvodu, istina je da najnoviji SS-ovi nisu dostigli popularnost onih prvih, ali sve jedno je Croteamov rad dostojan poštovanja.