ne mogu vjerovat kako su glupi u ubisoftu.Dugo sam čekao ovu igricu al nema šanse da ju kupim........čekam reloaded ili razor1911
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hah! Eto ti na!
Kupis pa nahebes!
Ironicno je, inace kada kupis original igru osjecas se dobro, imas onaj neki poseban osjecaj zadovoljstva, da nisi nista ukrao da si zaradio za tu igru blah blah.
Ovaj put, mi koji piratiziramo cemo imati taj osjecaj. Bit ce mi takav gust ilegalno skinuti ovu igru da vam to ne mogu opisati rijecima. :D
Ja bi ju bio skinuo i ovako i onako pa me boli ku***.
Sramotno...Ispada da ljudi sa crack verzijom imaju veče prednosti nego oni koji su igru zapravo kupili...Sramotno...
95% igraca nije bilo zahvaceno, ali je sve palo onima od 5% ?!?
I onda je svizac...
Hahaha... mislim ne prema legalnim kupcima, nego prema Ubisoftu. 'ko ih je*e... nek naprave neku kvalitetnu igru i daju je na steam-u za manje love pa će ljudi radije to kupovat nego se zaje**vat sa crackanim verzijama.
A ja sam već rekao moje mišljenje o vezi na net... jedini programi kojima ja dozvoljavam da budu stalno spojeni na net jesu firefox, outlook i "licence app" za razne "profi" programe. Aktivacija jednom je u redu, ali da ću ja bit non-stop spojen na net dok se neka igrica vrti... nebude išlo. Kad se ništa na netu ne radi, kod mene je uvijek LAN - disabled.
Nije mi jasno što ljudi piz*e na DRM... vidite da nije problem u DRMu bio nego su vjerojatno neki nabrijani likovi napravili DOS na servere.
Na komentare više bi zaradili da nema zaštite... reko bi da nemate pojma šta pričate jer ozbiljne firme kad odlučuju o ovako velikim stvarima odvrte neke modele i tako odluče što napraviti. Dakle nije "pitaj Jožu šta misli da trebamo napraviti".
Moguće je da će ovo im se obiti u glavu, ali moguće je da igra uopće neće biti crackirana pa će to koristiti jer ce tako se osigurati da nitko tko ne kupi igru je ne može igrati kao oni koji su platili za nju, a to će im povećati prodaju.
Nije mi jasno što ljudi piz*e na DRM... vidite da nije problem u DRMu bio nego su vjerojatno neki nabrijani likovi napravili DOS na servere.
A mozda i ne.
Originalna vest nije bila o DoS napadima. Kasnije su odlucili da promene vest i, naravno, da okrive hakere, pirate, jack sparrowa i koga jos ne.
Inace, kada platis 60 eura za igru koja ne radi i ti bi pi*dio.
Moguće je da će ovo im se obiti u glavu, ali moguće je da igra uopće neće biti crackirana pa će to koristiti jer ce tako se osigurati da nitko tko ne kupi igru je ne može igrati kao oni koji su platili za nju, a to će im povećati prodaju.
Od svega što si naveo, ovo vjerojatno jedino nije moguće 
ha ha,dosta je besplatnog pc gaminga
Od svega što si naveo, ovo vjerojatno jedino nije moguće 
Pričekaj, vjerojatno su tako ljudi govorili i o PS3 prije 3 godine. 
Silent huter je već crackiran.Tak da bude uskoro i Assassins creed 2.Imam origigi Assassins creed 1 al 2. ne vjerujem da ću kupit.
Ako stvarno ne uspeju crackat DRM-a , tek ondak ce hackeri svoj bes izvaliti na njihovim serverima , bice tu svasta , al nikako dobro po ubisoft .
Silent huter je već crackiran.Tak da bude uskoro i Assassins creed 2.Imam origigi Assassins creed 1 al 2. ne vjerujem da ću kupit.
nije, osim ako nemas neki novi info...
to sta ima torrent ne znaci da je crackiran...
ja sam gledao komentare
kao polovicno radi
Kolko sam ja vidio na torrentima da sve radi dobro.Tj ima samo jedan mali problem.Kolko sam cuo on se desava negdje u prvoj misiji da te izbaci iz igre.Ali i to su pirati rijesili.Imate sejvove gdje je ta misija vec odigrana pa je samo preskocite.
95% igraca nije bilo zahvaceno, ali je sve palo onima od 5% ?!?
I onda je svizac...
vjerojatno tih 95% nije niti pokushalo igrat vec je spavalo,il shto vec radilo
tako da su vjeshto 100%-nu brojku prikazali manjom
recimo
Hm..to bi značilo...
"Na "slučajnom" uzorku od 10 igrača niti jedan nije imao problem sa igrom. A samo je jedan imao problem, koji nije bio vezan uz igru nego uz loš driver grafičke kartice."
...aaaa što da se uzme "slučajan" uzorak od 10 igrača, a niti jedan u to vrijeme nije mogao pristupit serveru? Koliko je to onda u postocima, igrača sa problemom?
Sve je relativno, ovisi iz koje perspektive gledamo.
Na komentare više bi zaradili da nema zaštite... reko bi da nemate pojma šta pričate jer ozbiljne firme kad odlučuju o ovako velikim stvarima odvrte neke modele i tako odluče što napraviti. Dakle nije "pitaj Jožu šta misli da trebamo napraviti".
prodaju neće nikako povećati
oni koji ne kupuju igrice i skidaju sa torrenta neće je kupiti svakako
oni sa tom zaštitom ništa ne dobivaju,osim zadovoljstva što muče pirate
Jedan moj frend tu igru čeka otkad je najavljena i odavno je skupio pare za nju, a kad je čuo za ovo Ubisoftovo SRANJE sada se zakleo da će je skinuti.
Kolko sam ja vidio na torrentima da sve radi dobro.Tj ima samo jedan mali problem.Kolko sam cuo on se desava negdje u prvoj misiji da te izbaci iz igre.Ali i to su pirati rijesili.Imate sejvove gdje je ta misija vec odigrana pa je samo preskocite.
Ovo je već 2. tema gdje čitam da je SH krekan. E pa nije. Ne izbaci te u prvoj misiji iz igre, nego se misije iz kampanje skidaju sa Ubi servera pa kada završiš prvu misiju moš se slikat jer ostale nemaš.
Btw. ovo govorim iz prve ruke
Jedan moj frend tu igru čeka otkad je najavljena i odavno je skupio pare za nju, a kad je čuo za ovo Ubisoftovo SRANJE sada se zakleo da će je skinuti.
Jel me mozes upoznat s prijateljem?
Htio bi se druzit s jednom takvom facom!
Sigurno ste mnogo popularni u drustvu?
i onda je svizac zamotao čokoladu u omot...
za sve postoji prvi put
izgleda da jos nisu savim probili zastitu a pitanje je da li je uopce mogu probit a da sve elegantno radi bez nekakvih sranja i komplikacija 
Ma nema teorije da ne probiju.
Samo je pitanje vremena. Ista fama je bila sa StarForceom, pa je zavrsio raskupusan i napusten jer je donio vise problema nego koristi.
Ako korisnik ima software na kompjuteru - ne postoji ama bas nista sto bi 100% sprijecilo da taj software bude koristen.
Rekoh, samo prva misija. Pod time nisam mislio na početni tutorijal. Nakon te misije opet ne radi...