Ubisoftov DRM najbolji

poruka: 11
|
čitano: 1.209
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ubisoftov DRM najbolji".
4 godine
Ubisoftov DRM najbolji

Ruska tehnologija traje vječno :)

Nego, a da malo spuste cijene igara? :))) nije im to palo na pamet, jelda? :)))

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
3 godine
Ubisoftov DRM najbolji

Majčica Rusija...

4 godine
Ubisoftov DRM najbolji

O da!...najbolja zastita koja ce prisiliti legalnog kupca da podrzi piratluk.

4 godine
Ubisoftov DRM najbolji

ovo mi se uopće ne sviđa,bojim se da će doć kraj piratima jer te tvrtke su jednostavno presnažne i vidi se da sve razmišljaju isto

igranje na računalima je već sad previše preskup sport,od skupog hardvera do jako visokih cijena flat adsl koje prate jadne brzine

kod nas je za sve kriv lihvarski t-scum

2 godine
Ubisoftov DRM najbolji

sve mi se cini da ce igre (softver) bit sve skuplji i skuplji..

to bi bilo i ok da su igre tako napravljene da se mogu mjesecima i mjesecima igrat, a da ne dosadi..a ne neki AC kojeg predjes za 3 dana i onda stoji bezze..nit ima multiplayer nit ista..za to dat 50€ je ludost..

COD MW2 je recimo druga stvar, jer kad ga jednom predjes, igras ga cijelu godinu preko neta, i ne dosadi (ja licno ne igram)

nije problem u cijeni koliko je problem u igrama i kako se prave..pa jbt i prije 10 godina su igre trajale ko ove danas, a stale su na obicni cd..a sad su toliko napucane i dobro uradjene, al ih predjes za par dana i to je to...

da ima igra koju cu moci igrat godinu dana, da imam online podrsku i svakakvih dodataka za nju, bio bi mozda i spreman kupit ju, kao recimo warcraft 3 koji se i dan danas igra preko neta (Dota)

ima milion mapa za wc3, i igru se stvarno isplati kupiti, ko i svaki MMO..ali igre ko Assassins creed I platit toliko, nema smisla, nikakvog..

I da, sve mi se visi cini da gaming postaje luksuz za amere i druge, a ne za 'balkance'

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 12:31 (ismar89).
2 godine
RE: Ubisoftov DRM najbolji
Kako napreduju programeri u firmama, napreduju i pirati
..ma nema tu kraja
3 godine
Ubisoftov DRM najbolji

Ovdje stalno vidim kako se očituje ljudska inovativnost i snalažljivost.Osmijeh

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
4 godine
Ubisoftov DRM najbolji

Hmmm, po čemu je Ubisoftov DRM najbolji kad čak i legalni vlasnici crackiraju svoje igre samo da bi mogli igrati.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 13:20 (ZC_Someone).
2 godine
RE: Ubisoftov DRM najbolji
To je žalosno ako je istina....
A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
3 godine
Ubisoftov DRM najbolji

nema kraja piratima

http://gtabalkan.com
3 godine
protjeran
Ubisoftov DRM najbolji

čini se kao da ti ljudi uopće pojma nemaju što pošteni ljudi (legalni kupci)  zapravo misle o DRM-u.....

Hedonism Is My LifeStyle
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice