Ubisoftova zaštita na testu

poruka: 116
|
čitano: 7.593
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ubisoftova zaštita na testu".
3 godine

I onda seru nekome da se igre previše piratiziraju.....

Vjerovatno će bit u opticaju kojekakvih programčića koji to neutraliziraju ili

emuliraju serverSmijeh i vjerovatno će i vlasnici originala posegnuti za njimCool

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
3 godine
RE: Ubisoftova zaštita na testu
el je Spaz kaže...

I onda seru nekome da se igre previše piratiziraju.....

Vjerovatno će bit u opticaju kojekakvih programčića koji to neutraliziraju ili

emuliraju serverSmijeh i vjerovatno će i vlasnici originala posegnuti za njimCool

Drito.

Jel je igra u opticaju?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
3 godine

Postoje svakakve glupe zaštite, ali ovo je vrhunac. Stvarno treba doći na ideju da se napravi tako glupa zaštita.

Samo mi nije jasno tko je veći idiot. Onaj koji je tu zaštitu izmislio ili onaj koji je dopustio da se to sr*nje umetne u igru.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
3 godine

idiotizam na djelu...

milijuni uloženi u igru, a ovim ce vise izgubiti nego dobiti.

oni koji ne kupuju igre, sigurno nece ni sad

oni koji kupuju, razmislit ce

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
2 godine

Banda kapitalistička samo misle na svoju zaradu.

2 godine
suspendiran

Ma budu i za to krek napravili pa si mogu metlu u š*pak nabit ubisoftovci..Et sam kad,pitanje je vremena.

LOL CAT! ^^
2 godine
Raus kaže...

idiotizam na djelu...

milijuni uloženi u igru, a ovim ce vise izgubiti nego dobiti.

oni koji ne kupuju igre, sigurno nece ni sad

oni koji kupuju, razmislit ce

totalno se slažem s tim razmišljanjem

oni će s ovim će samo smanjiti broj kupaca,a ne povećati ga

offtopic:

http://www.google.hr/#hl=hr&q=assassins+creed+2+free+download+pc&meta=&aq=f&oq=assassins+creed+2+free+download+pc&fp=998cac099b1ed95c

da li je moguće da je igra već hakovana ??

ja smatram da nijedan od tih linkova nije valjan,jer koliko znam igra izlazi u 3.mjesecu a kako će je netko hakat kad nije ni izašla

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 20:53 (patch123).
2 godine

Uz toliki dostupni broadband ja se čudim što ovakva zaštita već nije davno isplivala.

Netko  je morao probit led i pobrat sve loše kritike za to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 20:55 (ranko091).
3 godine

E Ubi Ubi...ništa niste naučili iz epizode sa StarForceom....ovo ću s guštom piratizirati

2 godine

Sad covjeku koji kupi original samo zato da nemora skidati razne crackove patcheve i slicno pozlije... Zanimljivo je kako ljudi imaju glupe ideje, jednostavno nemogu shvatit da ako ne spuste cijenu igrica nikad nece prodati a da se ne piratizira

3 godine

Jedino sigurno na ovom svijetu je porez i smrt...i probijanje zastiteSmijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
2 godine

Istina, jeste culi da je probijanje zastite na ps3 negdje na polovici... bit ce veselo :D

3 godine

nakon 5-6 naslova usljedit ce priopcenje : zbog eventualne mogucnosti pravljenja problema u nekim slucajevima kod neki usera odlucili smo ipak ne stvaljati doticnu zastitu u sljedece naslove.Ili prevedno spusili smo vise nego dobili.Najbolja zastita je kvaliteta.Kvalitetan proizvod uvijek nadje kupca.

2 godine
Tcherot kaže...

nakon 5-6 naslova usljedit ce priopcenje : zbog eventualne mogucnosti pravljenja problema u nekim slucajevima kod neki usera odlucili smo ipak ne stvaljati doticnu zastitu u sljedece naslove.Ili prevedno spusili smo vise nego dobili.Najbolja zastita je kvaliteta.Kvalitetan proizvod uvijek nadje kupca.

s ovim se potpuno slažem

mnogo ljudi piratiziru igru jer jednostavno ne žele izdvojiti pare za neprovjeren proizvod

da oni stvarno izbace fantastičnu igru sigurno bi je mnogo više ljudi kupilo

pirata će uvijek biti,i stavljati neku zaštitu koja šteti onima koji kupuju oiginale a koja će ionako biti probijena je najveća glupost koju su mogli napraviti

bolje bi im bilo potrošiti 3 mjeseca na usavršavanje gameplaya i optimatizaciju nego za zaštitu koja će ionako biti probijena

3 godine
neaktivan

Nema te zaštite koju pirati neće probiti. Smijeh

add/me:Xfire:razvaljot:Steam:discobrew::::::::::::::
2 godine
disco brew kaže...

baš zato bi im bolje bilo da se fokusiraju na gameplay,grafiku i da izbace optimiziranu igru

ovako samo gube kupce i troše vrijeme

a najviše bi volio da se skupe neki hakeri pa da im hakaju server

tada nitko neće moći igrati ac2,ni single player ni multiplayer

nakon nekoliko takvih stvari ovakva glupost im više neće pasti na pamet

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 23:39 (patch123).
3 godine
neaktivan
Vidiš, vidiš dobra ideja;mmmmm ; )
add/me:Xfire:razvaljot:Steam:discobrew::::::::::::::
2 godine
patch123 kaže...
disco brew kaže...

baš zato bi im bolje bilo da se fokusiraju na gameplay,grafiku i da izbace optimiziranu igru

ovako samo gube kupce i troše vrijeme

To je i Cockstar ovaj Rockstar Games trebao uraditi sa GTA IV, a ne da neko sa dobrim računarom tera igru na medium.

Trebali su što više optimizovati i izbaciti igru u recikliranoj plastičnoj kutiji sa recikliranim omotom za mnogo jeftiniju cenu.

Npr. CoD MW2 je 50e,  mislim nema šanse da uzmem original.

Sad kada počnem da radim skupiću nekako da uzmem novu grafičku.

A ne da dajem 50e za igru.

Ajde da je 10e, onda ok.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
3 godine

Hmm... ovaj čika se ne bi složio s tobom.

http://www.vg247.com/2009/07/31/chris-deering-says-aaa-titles-need-to-cost-70-to-suuport-industry/

Troškovi izrade igara pogotovo aaa titlova su iznimno visoki, pa bi recimo za neki trošak od 50 milijuna eura... po tebi trebalo prodat 5 milijuna primjeraka igre ( otprilike jedan COD ).

Dok sa cijenom od 50 eura... "samo" 1 milijun primjeraka. Tih 50 eura nije svima preskupo, pogotovo ako se kupuje jedna il' dvije igre godišnje... Također igre s vremenom pojeftinjuju

( ne u algoritmu ) pa se dosta dobri naslovi mogu naći na akciji. Nedavano je mount & blade bia na akciji na steamu sa cijenom od 5E.

Slažem se da je ovo pretjerana zaštita, ali opet neće nastati neka velika šteta s njom.

"Naime, ukoliko se iz bilo kojeg razloga veza s Ubisoftovim serverom prekine, igrači gube sav napredak od posljednje točke snimanja i bit će bačeni na uvodni izbornik"

Ta tehnologija je vjerojatno još u test fazi... pa će do releasa ili popravit... ili prilagodit.

3 godine
Saphire kaže...

Istina, jeste culi da je probijanje zastite na ps3 negdje na polovici... bit ce veselo :D

Piratluk na PS3 cak i da probiju zastitu nikada nece biti jako masovna i jeftina stvar.

Kao prvo, PS3 igre su na blue-rayu. Sam prazan Blue-Ray medij je suludo skup.

PS3 igre vrlo cesto (a posebno ekskluzive) zauzimaju izuzetno puno prostora. Negdje sam procitao da Killzone 2 zauzima preko 40GB prostora, a MGS4 jos i vise. Ne znam da li je to tocno, ali zaista zvuci zastrasujuce za download.

Zamisli koja je zabava downloadati toliku enormnu kolicinu podataka i bez flat-ratea moze se zaboraviti download PS3 igara.

Takodjer, za zaprziti takvu ogromnu igru treba imati Blue-Ray przilicu koja je sve samo ne jeftina. Eventualno okolo razmjenjivati preko hard-diskova, ali koliko je to bas prakticno...

Za PC piratluk sve sto trebas je 100+kn vrijedna przilica i 2kn vrijedan medij. I jos uz to bi cca. 10GB paket skoro bio dovoljan.

Za PS3 piratluk cak i kada (ako) probiju zastitu neminovan je flat-rate, skupa Blue-Ray przilica, preskupi prazni Blue-Ray mediju i puno strpljenja za download u pravilu ogromnih igara.

Eventualna alternativa je kupnja kod lokalnog pirata, ali niti on nece prodavati jeftino. Primjera radi u Linksu vidim da je najjeftiniji medij 40kn. Ne dao Bog da trebas dual layer BD medij jer bi on tek kostao k'o suho zlato.

I onda na kraju kada predjes sve te prepreke i zaje... Sony ti vjerovatno zvizne ban sa PSN-a (kao sto MS radi sa XBox Live za modane konzole) ili zabije firmware update koji sje... piratluk i tako u krug.

Probijanje zastite na PS3 je vise izazov za hackere koji zele pokazati da mogu probiti PS3 zastitu koja jos nije probijena (bilo je likova koji su tvrdili da su probili i tako svakih 6 mjeseci, ali nista konkretnog), nego nesto sto ce omoguciti masovni piratluk PS3 igara

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 2:46 (Mauro).
3 godine
Mauro kaže...

Probijanje zastite na PS3 je vise izazov za hackere koji zele pokazati da mogu probiti PS3 zastitu koja jos nije probijena (bilo je likova koji su tvrdili da su probili i tako svakih 6 mjeseci, ali nista konkretnog), nego nesto sto ce omoguciti masovni piratluk PS3 igara

Dali je tako jaka zaštita na PS3 da ju i nakon 4.g. nisu hakirali, ili oni najbolji nisu ni pokušavali zbog neisplativosti dolaska do takvih igara.Neodlučan

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine

a kako je bilo sa dvd-om prije 7-8 godina i on je bio preskup( i medij i przilica), blu-ray je buducnost, a da nisi mozda razmislio da se kupuje od preprodavaca pirata... i sta je 40gb skines za 5-6 dana, i za danasnje pc igre 10gb nije ni priblizno dovoljno.... najmanje ce te igra doci 5gb, a pogledaj mass effect 2 ili gta 4 16gb

3 godine
Saphire kaže...

...a da nisi mozda razmislio da se kupuje od preprodavaca pirata... i sta je 40gb skines za 5-6 dana...

40GB igra mora ici na dual-layer Blue Ray.

Obicni Blue Ray medij kosta 40kn, a dual layer jos nigdje nisam niti vidio. Vjerovatno bi kostao nekih 70-80kn ako ne i vise.

A pocetno ulaganje od nekih cca. 700kn za Blue-Ray przilicu nije malo.

Kupovao ti od pirata ili przio sam taj medij netko mora kupiti i niti pirat ga nece dati zabadava.

Nisam rekao da se nece piratizirati (ako se uopce probije zastita) nego da ce to biti u dosta manjim razmjerima nego sto vecina misli jer ce i piratizirana igra biti poprilicno skupa za piratsku igru. 

I na kraju, siguran sam da bi Sony mogao detektirati takve piratizirane igre/modificirane konzole (kao sto Microsoft detektira modificirane XBoxove) i potegnuti razne "kazne" koje zeli.

Zabrana pristupa PSN-u moze od te konzole naciniti konzolu koja se moze koristiti iskljucivo za singleplayer igre.

Ili konstatna igra misa i macke sa hakerima izdavanjima novih firmwarea koji blokiravaju mogucnost igranja piratskih igara.

S obzirom da su uspjeli napraviti zastitu koja vec 3 godine nije probijena siguran sam da ce naci i nacina da sje... one koji budu koristili piratske igre nakon sto (ako uopce bude) zastita probijena.

2 godine

to im je najgluplji potez ulagat u te zaštite kad če se igra moći fino igrat nakon 2-3 dana isto ko i s gta 4

Neznam di se ide za to .
3 godine

Istina trenutno piratiziranje PS3 igara nije isplatljivo zbog razloga koji su već navedeni, ali tako je bilo i kada su došli DVD-i. U početku su i oni bili suludo skupi, przilica je također dosta koštala a i bilo je zabavno moliti se da prženje uspije jer ti nije bilo baš svejedno ako izbaci neki error kod prženja.

A u svezi veličine filova, pa 40GB je puno, ali opet treba uzeti u obzir svijet i nas, kod nas još uvijek velika većina internet korisnika ima dosta spore veze naspram razvijenih zemalja. Poznajem likove koji imaju 10Mbps a i više, i njima i nije neki problem skinuti tih 40GB.

Samo dajte malo vremena da cijene BR diskova i pržilica padne i da se povećaju brzine i za par godina ćemo se čuditi kakve su to igre bile koje su zauzimale ''samo'' 4,7GB. Smijeh

3 godine
Mauro kaže...
Saphire kaže...

Piratluk na PS3 cak i da probiju zastitu nikada nece biti jako masovna i jeftina stvar.

...

Sve lijepo rečeno - ali ovo za blu-ray pržilice i medije nema smisla zbog ugrađenog HDD-a.

Ajmo reći ovako - svaka prosječna PS3 igra ima 25GB (što definitivno većina nema - postam veličine nekih igri ako vas zanima). Ekskluzive kako koja, ali multiplatform naslovi nisu neka ogromna razlika u veličini na pojedinim sustavima. Ali vratimo se onih 25 GB. PS3 se danas prodaje u 2 verzije - 120GB i 250GB. Znači na konzolu bi mogle stati sigurno nekoliko punokrvnih igri koje namjeravaš igrati.

ivan262 kaže...

Dali je tako jaka zaštita na PS3 da ju i nakon 4.g. nisu hakirali, ili oni najbolji nisu ni pokušavali zbog neisplativosti dolaska do takvih igara.Neodlučan

Koje isplativosti? Hakeri to više rade iz prestiža i slave nego zbog ičeg drugog (financija i slično) ...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 16:57 (Paolo2612).
3 godine

Pretpostavljam da je za slabo piratiziranje ps3 konzole zaslužno i manjak interesa za nju, odnosno slabija prodaja od konkurencije. Da se dobro prodala i zauzela veliki dio tržišta onda bi vjerojatno hakeri požurili sa raznim probijanjima, jer kao što je poviše rečeno oni to rade iz prestiža, a nije neki prestiž probiti zaštitu na konzoli koju malo tko ima. Nije to glavni razlog ali vjerojatno je jedan od čimbenika.

Konzolitis - destroying games since PS 2
3 godine
Saphire kaže...

a kako je bilo sa dvd-om prije 7-8 godina i on je bio preskup( i medij i przilica), blu-ray je buducnost, a da nisi mozda razmislio da se kupuje od preprodavaca pirata... i sta je 40gb skines za 5-6 dana, i za danasnje pc igre 10gb nije ni priblizno dovoljno.... najmanje ce te igra doci 5gb, a pogledaj mass effect 2 ili gta 4 16gb

ma sta 5-6 dana... komp upaljen preko noci i igra je dolje za 2 veceri... vecina ljudi danas ima 4 ili 5 Mbit vezu. Ako preko dana nije previše bitan bandwich igre od 40 GB su downloadane za manje od 24 sata.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
2 godine

Skini igru u 24 sata od 40gb sa vezom 4mbita i ja ti poklonim svoj pc odma.

2 godine
Kill Frenzy kaže...

Skini igru u 24 sata od 40gb sa vezom 4mbita i ja ti poklonim svoj pc odma.

moze... ja sam za tvoj komp... pošto mi skida 1,7 gb po satu (rapidshare ili privatni torent, full brzina) puta 24 sata i dođemo do 40.8 gb. hoćemo testirat ili odmah šalješ komp?! Smijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice