Ako nastave s ovim DRM glupostima, nebu dobro. Mislim, i ovak i onak je veliki postotak pirata koji kopiraju ilegalno igrače naslove i na taj način odvraćaju ekipu od kupnje originalnih naslova, a pored toga sad ubisoftovci jos i sami sebe žele "usositi" i uspomoć ove zaštite iživcirat igrače, tj. moguće kupce.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovakve gluposti onemogućuju mobilno igranje gdje je mreža slaba ili nepostojeća...očito je da su EA-u i Ubi-Soft-u odlučili poslati PC-gaming u grob što i nije loše s obzirom na to kakvo smeće izdaju (od loših naslova do loših portova s konzola) ...zaista nam to ne treba... 'ko želi igrati igrice nek si kupi neku konzolu, dok neka poštena igra možda i zaluta tu i tamo na PC jednom il' dvaput godišnje kao u ostalom što je i bilo do sada
Samo nek' oni nastave tako...
Već vidim vijest - 2012. god - Zatvaraju se Ubisoft i EA. 
totalna glupost
a to je to...svi bruje o toj 2012. (apokalipsa i sl.) kad ono EA i Ubisoft propadaju... pa nije to ni tako loše :) kak je Activision-Blizzard krenuo budu i oni s njima za svaki slučaj...
Zastita vec provaljena, valjda su se vjezbali jos dok je bila beta.
odakle ti to ???
ne vjerujem da je zaštita probijena,izašlo je već dosta verzija ali ni s jednom igra nije igriva
koji mamlazi..
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
odakle ti to ???
ne vjerujem da je zaštita probijena,izašlo je već dosta verzija ali ni s jednom igra nije igriva
...lol...pa ni orginal nije igriv!
Evo upute sa warezhr, kazu da radi.
svi koji izbace crack kažu da radi
pa neće izbaciti crack i reći "izbacili smo crack,ali nemojte se mučiti skidati ga,ne radi"
do sada je izašlo mnogo crackova i nijedan nije radio kako treba
ti isprobaj to,ako radi stavi obavijest na forum i svima nam uljepšaj život
pa neće izbaciti crack i reći "izbacili smo crack,ali nemojte se mučiti skidati ga,ne radi"
nekako mislim da moderatori ne bi blago gledali na to :)
nekako mislim da moderatori ne bi blago gledali na to :)
može samo napisati da radi a dijeliti linkove preko pp
Zanimljivo. Hehe, baš me zanima koliko će se sada raširiti ovaj tip zaštite i koliko će trajati...
Btw. skidam ovu spomenutu verziju gdje je zaštita navodno probijena pa javim ako radi.
Ovo je kao sa starfoce zaštitom za koju se govorilo da je nomoguće napraviti crack. I u prvim mjesecima nije bilo poštenog cracka koji radi. Ali onda je izašlo čudo i pokorilo ovu pakosnu zaštitu. E tako če i s ovime. Mogu oni koliko hoće zaštita stavljati. Uvjek će biti probjena barem za moguće singlplayer igranje. Evo starcraft 2 beta je probijena i može se lijepo igrati skirmish na kojoj hoćeš mapi s koliko kompjutera , bilo kojoj težini te naravno birati boje. Uvjek ima načina da se zaobiđe.
A što se tiće CNC 4 baš me briga, ionako su ga pokopali samom promjenom gamplaya.
Radi. Znate na što mislim.
Ima kod slovenaca.
Ovo je kao sa starfoce zaštitom za koju se govorilo da je nomoguće napraviti crack. I u prvim mjesecima nije bilo poštenog cracka koji radi. Ali onda je izašlo čudo i pokorilo ovu pakosnu zaštitu. E tako če i s ovime. Mogu oni koliko hoće zaštita stavljati. Uvjek će biti probjena barem za moguće singlplayer igranje. Evo starcraft 2 beta je probijena i može se lijepo igrati skirmish na kojoj hoćeš mapi s koliko kompjutera , bilo kojoj težini te naravno birati boje. Uvjek ima načina da se zaobiđe.
A što se tiće CNC 4 baš me briga, ionako su ga pokopali samom promjenom gamplaya.
Na svim recenzijama govore da je igra super (grafika, gameplay, dizajn) samo da je kampanja dosadna a MP je super .
Ima kod slovenaca.
je li ti nas zezaš ili stvarno radi
ajde ti dođi do druge misije pa nam javljaj dojmove
čuo sam da ima cr***ova s kojima možeš igrati 1.misiju ali onda se pojavi white screen i ode sve u qrac
Ima kod slovenaca.
je li ti nas zezaš ili stvarno radi
ajde ti dođi do druge misije pa nam javljaj dojmove
čuo sam da ima cr***ova s kojima možeš igrati 1.misiju ali onda se pojavi white screen i ode sve u qrac
ljudi pa dajte se smirite...igra je totalni promašaj...za mjesec il' dva igra će se djeliti šakom i kapom za par dolara sam' da se je riješe...a budu i neki patchevi do tad bili gotovi pa možda neće biti više zadnji ispljuvak
A kako se kome svidi. Meni se taj novi pristup ne sviđa. A balansa nema. Recimo da igra 5 na 5 i uđete u igru i dva igrača sa jedne strane napuste igru ovaj tim sa 5 igrača može se proglasiti pobjednikom, naravno ako nema afk igrača.
I to mi je u beti išlo na živce uvjek se nađe netko tko napusti igru ili je afk. A osim toga novi inžinjeri su prejaki.
Većina igrača napravi što više inžinjera, tj jedan igrać je support i napravi samo one letjelice što popravljaju, a drugi npr tankove. I to je toliko bezveze i iritirajuće gledati kako se stalno popravljaju i nemoguće je ubiti.
Što se mene tiće ako nastave CNC s ovakvim gamplayom to je mrtva igra. Kako starcraft 2 može imati zgrade i skupljanje resurasa i još uvjek imati taktiku i strategiju.
Tu EA mulja gluposti da su trebali izbaciti zgrade i skupljanje resurasa za bolji balans. Znači time žele reći da su igre kao Warcraft 3, Starcraft 1, Starcraft 2, Rise of Nations, Generals Zero Hour nebalansirane. E pa rekao bi jednu stvar, krive stvari su maknuli iz igre.
sad sam shvatio da nije to za ac2 nego za command and conquer xd
Pa tema je vezana za C&C lol... Znači ono što sam gore rekao odnosi se na C&C, a ne na AC2.
Pa tema je vezana za C&C lol... Znači ono što sam gore rekao odnosi se na C&C, a ne na AC2.
shvaćam
ma uglavnom kad god vidim riječ ubisoft jedino na šta pomislim jest drm i assassins creed 2
Čudim se zašto nitko ne pomisli na Silent Hunter 5 ili novoizašli C&C 4? :D
Čudim se zašto nitko ne pomisli na Silent Hunter 5 ili novoizašli C&C 4? :D
Kao što rekoh, C&C 4 je riješen.
SH5 još nije.
EA DRM = FAIL, UBI DRM još uvijek wins.