Unreal Engine spreman na Androidu

poruka: 20
|
čitano: 1.190
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Unreal Engine spreman na Androidu".
4 godine

Evo i liste podržanih mobitela:

All Tegra 2 Based Devices: Fully Compatible
     Nexus S: Fully Compatible
     Samsung Galaxy Tab: Fully Compatible
     Samsung Galaxy based Cell Phones: Fully Compatible on all with 100 MB RAM free
     Droid 2: Fully Compatible
     Droid X: Fully Compatible
     HTC Evo 4G: Fully Compatible
     HTC Incredible: Fully Compatible
     myTouch 4G: Mostly compatible, have some occasional stability issue
     T-Mobile G2: Fully compatible
     Dell Streak: Fully compatible
     HTC Desire: Fully compatible
     Nexus One: Fully compatible

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
2 godine

Bit ce to krasan slide-show na vecini tih uredjaja. 

2 godine

Izgleda da ce sljedeci rat konzola bit iOS vs Android, a ne PS4 vs XBOX 720.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
3 godine

ono ideš skinuti igru za mobitel i moraš gledati dali imaš dovoljno jak hardver(kao na PC-u){#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine
RE: Unreal Engine spreman na Androidu
ansha kaže...

I onda se pitaš kako uvijek drugi seruckaju po iPhone-u. Ne može proći Android tema, pa da ti nešto ne seruckaš s druge strane.

Svi ti modeli imaju isti ili malo slabiji grafički podprocesor(desire i nexus one) od iPhone-a 4.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
4 godine
ivan262 kaže...

ono ideš skinuti igru za mobitel i moraš gledati dali imaš dovoljno jak hardver(kao na PC-u){#}

ako imas ip4 nemorash :P

3 godine
Genie kaže...

ako imas ip4 nemorash :P

A ako imaš iphone 3gs? {#}

Samo moram se okrenuti na par postova iznad di je netko izjavio da desire ima grafički čip na razini iphona 4. Nije točno, desire/nexus one imaju slabiji i to dosta rekao bi naspram iphona. DesireHD, samsung galaxy S/nexus S imaju vrlo slične performanse iphonu 4(mislim da desireHD je čak i jači ali nisam siguran) a tegra bi trebala biti puno jača. 

E sada ako su za svaki od ovog hadrvera posebno optimizirali i prilagodili grafiku, onda bi svima trebalo raditi super. Međutim ako je optimizirano za tegru, onda će se svi ostali patititi sa izvođenjem...

Stoja
20 mjeseci
Ocu moc ja to igrat imam SE X10... (1ghz proc.. 280 mb rama?)
2 godine
dado2202 kaže...
ansha kaže...

I onda se pitaš kako uvijek drugi seruckaju po iPhone-u. Ne može proći Android tema, pa da ti nešto ne seruckaš s druge strane.

Svi ti modeli imaju isti ili malo slabiji grafički podprocesor(desire i nexus one) od iPhone-a 4.

Duso draga, ja imam iphone 4 i desirea i znam o cemu pricam. Na desireu su zahtjevnije 3d igre cisti slide-show. 

Ovim da desire i nexus imaju podjednako jak graficki cip ko iphone 4 si se teze obrukao. Jel lazes namjerno il samo ne znas?

3 godine

Vjerojatno nezna, nemoraš odmah planuti duh{#}

Ali nije baš ni da su igre slideshow, ovisi od naslova do naslova. Recimo nfs shift, raging thunder su neke od lijepih 3d igri što sam igrao i uopće ne trzaju, dok recimo apshalt je strašno trzao ako nisam sam na cesti, a slično je i sa reckless racingom(on ne trza toliko ali ima pada fps-a) ali uglavnom, većina 3D igri vrti zadovoljavajuće, problem je što multitouch ne radi kako spada pa onda većinu njih nije gušt igrati...

Ja sam i dalje mišljenja da je iphone ipak prvi izbor za one koje se vole igrati, jer su igre definitivno bolje optimizirane nego za android. 

Stoja
2 godine
Stoja kaže...

Vjerojatno nezna, nemoraš odmah planuti duh{#}

Ali nije baš ni da su igre slideshow, ovisi od naslova do naslova. Recimo nfs shift, raging thunder su neke od lijepih 3d igri što sam igrao i uopće ne trzaju, dok recimo apshalt je strašno trzao ako nisam sam na cesti, a slično je i sa reckless racingom(on ne trza toliko ali ima pada fps-a) ali uglavnom, većina 3D igri vrti zadovoljavajuće, problem je što multitouch ne radi kako spada pa onda većinu njih nije gušt igrati...

Ja sam i dalje mišljenja da je iphone ipak prvi izbor za one koje se vole igrati, jer su igre definitivno bolje optimizirane nego za android. 

Da, mislio sam u prvom redu na asphalt, apsolutno je neigriv. Pitanje je dal ce igre praviti tako da se unreal engine prilagodjava hardwareu pa da omoguci i onima sa slabijim mobitelima da igraju s nesto losijom grafikom.

3 godine
Stoja kaže...

Samo moram se okrenuti na par postova iznad di je netko izjavio da desire ima grafički čip na razini iphona 4. Nije točno, desire/nexus one imaju slabiji i to dosta rekao bi naspram iphona. DesireHD, samsung galaxy S/nexus S imaju vrlo slične performanse iphonu 4(mislim da desireHD je čak i jači ali nisam siguran) a tegra bi trebala biti puno jača. 

E sada ako su za svaki od ovog hadrvera posebno optimizirali i prilagodili grafiku, onda bi svima trebalo raditi super. Međutim ako je optimizirano za tegru, onda će se svi ostali patititi sa izvođenjem...

ansha kaže...

Duso draga, ja imam iphone 4 i desirea i znam o cemu pricam. Na desireu su zahtjevnije 3d igre cisti slide-show. 

Ovim da desire i nexus imaju podjednako jak graficki cip ko iphone 4 si se teze obrukao. Jel lazes namjerno il samo ne znas?

Dragi moji, čitati što piše gore u postu. Napisao sam da neki imaju isti kao i ip4 i da neki imaju malo slabiji (naveo sam koji u zagradi, desire i nexus one).

Desire i Nexus one imaju procesor prve generacije sa Adreno 200 grafičkim procesorom

Ovi ostali Snapdragon procesori su druge generacije sa Adreno 205 grafičkim procesorom (jačine slične kao i sgx540 (iPhone 4))

Ajde možda sam se krivo izrazio, nisu malo slabiji, duplo su slabiji (duboko se ispričavam, ali tvoja kenj izjava me odmah izbacila iz takta), ali sumnjam da će biti slideshow, sigurno su to oni prije isprobali nego su najavili.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 15:56 (dado2202).
3 godine

Mislim da bi morali ugraditi tako nešto jer bi tako em podržali slabije uređaje, tako bi kroz update-ovi mogli i pojačavati grafiku za novije modele, koji bi samo upalili dodatne detalje.

Za sada na androidu sam naletio na jednu igru gdje se može detaljno podešavati grafika i vrti na low-end do high-end modelima bez problema, samo sam zaboravio njeno ime...

Stoja
3 godine

Opengles (koji se koristi u smartphone-ovima) je isto kao i OpenGl na računalima, daju se neke od naprednih "mogućnosti" isključiti, podesiti. Isto kao što se i podešavaju postavke kod igra na računalu, tako da sigurno će raditi na slabijima uređajima, samo ne u svoj svojoj ljepoti

4 godine
Stoja kaže...

Mislim da bi morali ugraditi tako nešto jer bi tako em podržali slabije uređaje, tako bi kroz update-ovi mogli i pojačavati grafiku za novije modele, koji bi samo upalili dodatne detalje.

Za sada na androidu sam naletio na jednu igru gdje se može detaljno podešavati grafika i vrti na low-end do high-end modelima bez problema, samo sam zaboravio njeno ime...

Zapravo se iz same Epicove izjave da zaključiti da će takvo nešto uistinu biti implementirano. Citat nemogu naći ali znam da sam čitao na engadgetu nešto o tome. Uglavnom engine bi sam trebao skontati o kojem se GPU-u radi i prema tome prilagoditi detaljnost i veličinu tekstura.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
4 godine

Doticnu igru imam na iphoneu 3gs i igra radi savrseno (3gs ima istu graficku kao 4ka ali ima slabiji proc i manje rama ali i duplo nizu rezu tako da sve igre rade savrseno pa i novi asphalt 6). E sad jedina caka je u tome sta ovdje ocito nitko nije igrao infinity blade o kojem je rijec, igra je grozna ali ju svi hvale zbog grafike, stvarno izgleda super, ali nije to nikakav RPG. Postoje hot spotovi po ekranu koje stiscete i kupite blago i idete od neprijatelja do neprijatelja. Dakle vi vidite protivnika samo kliknete na njega i onda sljedi animacija vaseg hoda do njega i onda sljedi sora, di vi sibate prstima po ekranu i to je to, imate xp bodove koji se pune i dizete lika na novi nivo, dodjete do bossa kroz nekih 30ak min i onda kao vas lik pogine i ide njegov sin nakon 20g, xp vam ostaju i tako nadogradujete likove dok ne ubijete bossa. Igra je u potpunosti kako bi ameri rekl ON RAIL!! Mene cudi da si je jedan IGN o kojem sam imao visoko misljenje dozvolio napisat same hvalospjeve za ovakvu igru...

Netko je reko da  je raging thunder 2 zahtjevna igra, radi savrseno obicnom iphoneu 3g i na xperiji x8(android 2.1)-isprobano ; samo da se zna ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 0:17 (disco).
3 godine
Raging thunder i asphalt hd rade savrseno na desire hd bez ikakvog trzanja, ne znam otkud vam ideje da igre bolje rade na iphoneu 4
3 godine
nsoul kaže...
Raging thunder i asphalt hd rade savrseno na desire hd bez ikakvog trzanja, ne znam otkud vam ideje da igre bolje rade na iphoneu 4

Ja sam uspoređivao iphone sa desireom gdje je netko prije rekao kako on ima samo malo slabije performanse od iphona4 a zapravo ima dosta slabije performanse. Za desireHD ovdje nitko nije rekao da je slabiji, već je zapravo podjednak sa iphonom...ali kao platforma i dalje je iOS bolji, jer na androiodu već za koji mjesec izlazi LG sa tegrom koja će zgaziti konkurenciju i sve igre koje budu rađene za nje će se slabije vrtiti na starijim modelima...

Stoja
4 godine

http://www.youtube.com/user/appvee#p/u/10/ibnc_g_BJQk

Evo link na rivju za igru s kojim se ja u potpunosti slazem!

19 mjeseci
disco kaže...

http://www.youtube.com/user/appvee#p/u/10/ibnc_g_BJQk

Evo link na rivju za igru s kojim se ja u potpunosti slazem!

igrivost nesto kao plumbers dont wear ties

ubio si sve moje ljude
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice