Iskreno ja bi nove klasu/e, gadgete, oruzija,co-op misije i sl, jer na kojoj god mapi igrao, kad se sve otkljuca, manje se osjeca ili se uopce ne osjeca efekt napredovanja. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad se sjetim bf 1942, niko tad nije na to pomislio, samo udri i zabavljaj se sa ekipom, merak, svi su igrali sa uziavnjem, svi su imali otkljucana oruzja, al staces, sve sto je lijepo, kratko traje
ja bi još neke mape iz bf2 tipa:kubra dam,fushe pass,dalian plant,dragon valley,mashtuur city,road to jalalabad i ja sretan 
Ja bi izmedu ostalih najvise volio road to jalalabad. Meni je nekako najbolja mapa.
Želio bih da bude besplatan. 
Kao što su bili besplatni i map packovi u BC2..
Ako ne bude, vjerojatno ću ga uzet ako ne bude skup i ako mi bude zanimljiv kao što je recimo BTK.
Volio bi nekkav drugi setting samo da nije sadašnjost! Krvava, dosadna!
DLC koji konačno omogučuje borbu tenkovima, helikopterima i lovcima!!
Ups, ispričavam se, zaboravio sam da u ovoj igri prometala zaista postoje..
I to bez DLC-a..
Ja bih htio nekakav "Northern campaign", znaci snježne mape. Bilo bi to dobro osvježenje od ovih urbanih mapa u BF3.
U BC2 ih je bilo dosta i super su ih napravili, bilo bi savrseno da se vrate i u BF3.
Nek jos ubace par vozila (mozda quad ili snowmobile, ali najvise bih htio Mil Mi 24 helic, onaj iz bc2, ali da ne bude transportni nego transport/attack kao što i zapravo je), par novih oružija (assignmente) i kamuflaža (winter camo, uz mape :D), i to bi bilo to.
Dao bih 15$ za to. :)
DLC koji konačno omogučuje borbu tenkovima, helikopterima i lovcima!!
Ups, ispričavam se, zaboravio sam da postoje igre u kojima prometala zaista postoje..
I to bez DLC-a..
WTF?
Ma neka budu nove mape ali naravno besplatne.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
da neće možda biti mod bf 2143 pošto su našli taj broj na nekoj mapi.(bila je vijest na bugu)
moram priznati da mi ni to ne zvuči loše.
Potpis trenutno nedostupan
Ja bi trowing knife za recon, nesto sto recon moze koristiti protiv vozila.
Nove mape nikad viđene.
Nova oružja i novi atachmenti.
Novi gadgeti jer nema smisla da vecina klasa ima prakticki jedan gadget sa varijacijama.....
Bolja optimizacija za 1 gb graficke.....itd
Najbitnija stvar SNJEŽNE MAPE....
Nove mape nikad viđene.
Novi gadgeti jer nema smisla da vecina klasa ima prakticki jedan gadget sa varijacijama.....
sta ce ti noz koji bacas? neka oni srede samo da ima opcija brzog melee-a kao sto je trebala biti, a posebna kad hoces tag.... ovo ostalo sam za....
Ja bih kao prvo htio neki normalni rifle kao M1 Garand. A bile bi predobra neka snjezna mapa i neka sumska kao ona u misiji Rock and a Hard Place
Nove mape nikad viđene.
sta ce ti noz koji bacas?
Ne noz koji bacas ovak po mapi nego kad prikoljes nekoga iza ledja, da mozes izvuceni noz bacit na nekog u blizini koa u Far Cry 3 gameplay traileru..........(pogledaj)
Glasine su da bi mogli vidjeti DLC po nazivu "All American" koji bi u sebi sadržavao mape Američkih gradova poput San Francisca, New Jerseya, New Yorka itd. Ja bi iskreno volio vidjeti neke snježne mape poput onih iz Bc2.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Najbolje bi bilo par sniježnih mapa i koje oruzje ali naravno to nece doci besplatno jer da je besplatno oni nebi imali nacina za zaraditi novaca.