Uskoro više o novom Splinter Cellu

poruka: 21
|
čitano: 588
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Uskoro više o novom Splinter Cellu".
5 godina

Ako bude ko prethodnik, netreba ni dolaziti...

19 mjeseci
Re: Uskoro više o novom Splinter Cellu
Otvaram sampanjac. :)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
4 godine

Upravo tako, prethodnik je praktički najgora stvar koja se mogla dogoditi serijalu. Igra nije bija loša, ali nikako nije nešto što bi se tre4balo gledati kao dio SC serijala, previše akcije, pucanja, šarenila, trčkaranja a premalo taktike, stealtha, stentanosti i ostalih stvari koje su SC serijal uzdigle.

Jako bi volio da se vrate starijim nastavcima ovim djelom, nešto kao Chaos Theory i svi sretni.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 mjeseci
protjeran

Meni se Conviction prilično svidio.Onakav gameplay je uvjetovao razvoj priče,a stealth je i dalje bio prisutan u dovoljnoj mjeri.

Što se vijesti tiče,vjerovatno će biti nekakv spin-off,budući da su šanse da Fisher opet krene u akciju male.

Roćka
4 godine
Roćka kaže...

Meni se Conviction prilično svidio.Onakav gameplay je uvjetovao razvoj priče,a stealth je i dalje bio prisutan u dovoljnoj mjeri.

Što se vijesti tiče,vjerovatno će biti nekakv spin-off,budući da su šanse da Fisher opet krene u akciju male.

Jesi li ti igrao prethodne nastavke?

15 mjeseci
protjeran
thuglife kaže...

Jesi li ti igrao prethodne nastavke?

Itekako. 

EDIT:Igra jest akcijski orijentirana,ali nije sve svedeno na Rambo pristup.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 11:59 (Roćka).
19 mjeseci
Chaos Theory je i dalje najbolja igra u serijalu.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
2 godine
Suddenly Psychotic kaže...

I to bez ikakvog premca. Ako je naprave kao nju niko sretniji od mene.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
3 godine
thuglife kaže...

Upravo tako, prethodnik je praktički najgora stvar koja se mogla dogoditi serijalu. Igra nije bija loša, ali nikako nije nešto što bi se tre4balo gledati kao dio SC serijala, previše akcije, pucanja, šarenila, trčkaranja a premalo taktike, stealtha, stentanosti i ostalih stvari koje su SC serijal uzdigle.

Jako bi volio da se vrate starijim nastavcima ovim djelom, nešto kao Chaos Theory i svi sretni.

Da se razumijemo, većina misija (možda čak i sve) je bilo moguće riješiti tiho..

Samo zato što je postojao i agresivni način, ne znači da stealtha nije bilo.

17 mjeseci
NightShadow kaže...

Samo zato što je postojao i agresivni način, ne znači da stealtha nije bilo.

Ja sam i došao do kojih 60% igre zbog tog tragikomično izvedenog "agresivnog" načina.

Više nisam mogao od smijeha izdržati ..... {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
15 mjeseci
protjeran

Kako kome..

EDIT:Čemu TD? 

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:41 (Roćka).
19 mjeseci
Roćka kaže...

Kako kome..

daj molim te,nebudali,ti si sigurno od onih koji i resident evil 5 nesmatraju kao losom igrom,da re5 i sc c su jako losi nastavci serijala,a jedina poveznica su im likovi i mjesta,kao akcijski naslovi i nisu losi,scc je sunjalica koliko i re5 horor

15 mjeseci
protjeran
agent47thehitman kaže...

daj molim te,nebudali,ti si sigurno od onih koji i resident evil 5 nesmatraju kao losom igrom,da re5 i sc c su jako losi nastavci serijala,a jedina poveznica su im likovi i mjesta,kao akcijski naslovi i nisu losi,scc je sunjalica koliko i re5 horor

Jesi li ti čuo za poštivanje tuđeg mišljenja?Ako je meni Conviction dobar,nemaš pravo prigovarati. Što se Re5 tiče,nisam ga igrao. 

Convoction ni meni nije najbolja igra ikad,ali opet..

Roćka
17 mjeseci
Roćka kaže...

Kako kome..

EDIT:Čemu TD? 

Da ti pokušam objasniti tu frazu "kako kome" jednom analogijom.

Sjednem ja isprobati jedno desetak Mercedesa iz zadnjih deset godina i sjedne Šumaher.

Na kraju Šumi kaže; "najbolji je ovaj CLX trljbrlj iz 2006, a ja njemu kažem ;to je tvoje mišljenje, meni je najbolji ovaj CLD trlj iz 2010."

Teško je tu usporedbu svakom objasniti, jer svi smo mi ljudi, svi kakimo, pijemo vodu, seksamo itd...

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 10:16 (Budokai).
15 mjeseci
protjeran
Budokai kaže...

Tebi očito nije nešto jasno.Ponavljam-ako je meni Conviction dobar,nemaš pravo prigovarati. 

Stvarno nije komplicirano. A i ta anegdota je jadna. Sve ovisi o osobnim preferencijama.Samo zato što je to Schumacher,kao, izjavio,ne znači da se svi toga trebamo držati.

Ovu zadnju rečenicu ne želim komentirati,jer osjećam mržnju okrenutu prema meni,kao novom forumašu.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 11:09 (Roćka).
4 godine

Mržnju usmjereni prema tebi kao novom forumašu a on na forumu 3 mjeseca. {#}

Anyway, zašto nema prava prigovarat, svrha ovoga foruma je vođenje rasprave, ako te čovjek traži da argumentiraš svoj stav i komentira ga ništa loše u tome.

15 mjeseci
protjeran
thuglife kaže...

Argumentirao sam što mislim o Convictionu u svom prvom postu.

Slažem se da je argumentiranje dobro,dapače,po meni i najbolji način diskutiranja,ali lik me je napao,govoreći mi da "ne budalim"

Roćka
19 mjeseci
Roćka kaže...
thuglife kaže...

Argumentirao sam što mislim o Convictionu u svom prvom postu.

Slažem se da je argumentiranje dobro,dapače,po meni i najbolji način diskutiranja,ali lik me je napao,govoreći mi da "ne budalim"

ne budali nije trebalo znaciti da si budala il neznam ti sta,niti sam te zelio uvrijediti,ali mislim da ti i takvo misljenje vrijedja nas ostale,ljubitelje zanra "sunjalica".znaci apsolutno svaka igra mi je unistena upravo takvim stavovima "nije lose".nemam niti jednu horor igru da igram,a cini mi se uskoro nece imat ni sunjalicu jer ako ce se hitman promjenit i splinter cell,ili ce biti 3ceg il uopste tog zanra nece biti.

nemoj ovo shvatiti ko uvredu,al fanu odredjenog zanra pricati kako izrod zanra je dobra igra,trebao si ocekivati koju uvredu,ali ja sto se toga tice izvinjavam

15 mjeseci
protjeran
agent47thehitman kaže...

Shvaćam što želiš reći,ali meni igra stvarno nije bila loša ,a uzmi u obzir da sam ljubitelj stealth tematike,i  SC serijala. Što ćeš ,ukusi se razlikuju.

EDIT:To,doduše,ne znači da bi ovaj novi nastavak trebao poći tim putem.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 13:39 (Roćka).
4 godine
Roćka kaže...
Budokai kaže...

Tebi očito nije nešto jasno.Ponavljam-ako je meni Conviction dobar,nemaš pravo prigovarati

Stvarno nije komplicirano. A i ta anegdota je jadna. Sve ovisi o osobnim preferencijama.Samo zato što je to Schumacher,kao, izjavio,ne znači da se svi toga trebamo držati.

Ovu zadnju rečenicu ne želim komentirati,jer osjećam mržnju okrenutu prema meni,kao novom forumašu.

Problem je u tome što većina Conviction smatra prosječnim, čak i lošim, pa je logično očekivati da će te popljuvat ako kažeš da je super.

To ti je isto kao da napišeš: "Twilight je odličan film" (već znaš što te čeka)

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
15 mjeseci
protjeran
Alex Mercer kaže...
Priznajem da sam pretjerao dok sam pisao taj post,ali opet smatram  da se ukusi razlikuju.
Roćka
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice