Da li to znaći da su sa Dragon Age-om 2 završili? Neće više biti DLC-a?
Ja očekujem jedan koji će "povezati" priču DA 2 sa DA3
Neće.
Planirali su izdati još jednu ekspanziju ali odbačena je i posvetili su se novim DA projektima, odnosno DA3.
O ne, ne opet :(
ocekujem barem DUPLO VISE awesemonsa kada se klikne gumb nego u DA2!!!!
bude li ko dragon age 2 nece biti dobro...
Nadam se da su nešto naučili - Više igrivih rasa je pod OBAVEZNO.
pa šta ne naprave old school D&D rpg smješten u Forgotten Realms svijetu i da dijalozi budu dostojni da je RPG igra,više bi se veselio novom Neverwinter Nights....sad se sve svodi na anime frizure i gigantske mačeve i combo klikanje....MEH
polažem nade u reizdanje Baldurs Gate 2,makar sam ga odigrao kolko puta...
edit kvragu zaigrao bi i DND pen&paper ,navučeš se kao svinja.sječam se za stolom pijemo kavu i frend kaže "sljedeči put idemo u shop i nakupujemo se potiona,alen mora prodati onu drogu što smo maznuli od thiefova a ti nabriješ svoj breastplate na +3 i onda idemo nabiti onog Dracolicha" ekipa sluša i ne kuži ništa šta pričamo....nnneeerrrddsssss.aw good times
Nadam se da su nešto naučili - Više igrivih rasa je pod OBAVEZNO.
Vidiš da u dvojci nisu bili u stanju napravit ni originalne mape za dungeone.
Ja jedino što nisam volio u DA2 je priča, Iskreno nemam pojma o čemu se radilo. DA je imao vrh priču i bilo je interesantno igrati. Meni se DA2 od DA nije razlikovao previše po igirivosti, ali je priča bila 0 i nije vrijedna spomena
Meni su oba bila dobra. Ne kontam zašto ljudi pile po tom RPG elementu, pa ima pravih RPG igara na tržištu, koja previše drve i tupe... "ako uzmeš ovaj dagger i kombiniraš sa ovim čizmama, onda imaš +2 damage, ali ne smiješ staviti ovu kapu..."
Po meni je Dragon Age 2 bio očajan, tijekom roleplay dijalog opcija vas se drži za ruku (piše koja je opcija "zla" a koja "dobra" itd.), priča je bila OČAJNA u usporedbi s DA: Origins, pretjerali su s animacijama skillova, mnogo likova je bilo dosadno, grafički je igra jedva bolja od Origins, nema izometricnog pogleda kao što je bilo u DA: Origins, sve je pojednostavljeno i šugavo...
Osrednja igra, lošija na svaki mogući način od Origins.
Naravno Bioware je na neke načine pojednostavio i Mass Effect od jedinice ali se mnogi slažu nabolje, dok je Dragon Age potpuno druga priča. Katastrofa.
Iz tvojih usta u Biowareove uši
konzole su ubile RPG igre.
BAš da me veseli vijest da će isti ljudi koji su radili DA2 raditi i na trojci i ne! U Originu sam naprosto uživao,a dvojku sam odigrao demo i to mi je bilo previše. Hvala im na tom demu. Još kad se sjetim da sam skoro napravio preorder temeljen na izvrsnom Originu...
Iako sam svjestan svih nedostataka DA2, nedavno sam ga ponovno odigrao i guštao u svakom trenutku. Valjda sam se već pomirio sa copy/paste interijerima i nedostatkom izometrijskog pogleda.
Što se tiče DA3, može nas tješiti što su u Biowareu sami priznali da su igru brzali, valjda ih je EA ganjao.
još jedno ušminkano sranje koje će potaknut naivne da investiraju u nove računalne komponente. Dragon Age sam prekrižio poslije jedinice, sad spokojno čekam remake BG-a i rokam path of exile u beti 
Čim čujem nešto tipa "nova tehnologija će nam omogućiti da implementiramo sve što smo zamislili" odmah mi nije dobro u želucu.
pa šta ne naprave old school D&D rpg smješten u Forgotten Realms svijetu
Prvi i osnovni problem je što nemaju licencu za D&D.
Uspjeh Wastelanda na kickstarteru i (relativno sigurni) uspjeh BG EE su pokazali da tržište za old school RPGove definitivno postoji, tako da misim da će sigurno biti još sličnih pokušaja, samo je pitanje hoće li Atari dati nekom sposobnom da izbaci nešto u D&D svijetu ili će ići na brzo hvatanje para pa izbaciti neko govno poput Daggerdalea.
Ispričavam se, ali kakva izometrija u DA:O?
Ima zoom out i rotate. Izometrija je bila u Falloutu, Arcanumu i sličnima...
Ispričavam se, ali kakva izometrija u DA:O?
Ima zoom out i rotate. Izometrija je bila u Falloutu, Arcanumu i sličnima...
Dragon Age 2 max zoom out je nikakav, Origins je imao zoom do slike iz zraka.
Iako sam svjestan svih nedostataka DA2, nedavno sam ga ponovno odigrao i guštao u svakom trenutku. Valjda sam se već pomirio sa copy/paste interijerima i nedostatkom izometrijskog pogleda.
Što se tiče DA3, može nas tješiti što su u Biowareu sami priznali da su igru brzali, valjda ih je EA ganjao.
Meni je DA1 bolji, al opet se nisam mogao prisilit odigrati ga po drugi put (iako sam krenuo),
a DA2 (koji mi je kao igra lošiji) igram evo već sa trećom klasom...go figure
Dragon Age 2 max zoom out je nikakav, Origins je imao zoom do slike iz zraka.
Da, imao je visoki zoom out (prilikom kojeg nisam vidio ništa ispred sebe), no to nije izometrija.
A izometrija ne čini RPG dobrim, nego radnja.
Netko je pobrkao lončeke :)
"You are in a room"
LOOK
"You see a sword on the wall, and a door to your left."
TAKE SWORD
"The sword is now in your inventory."
...i tako dalje. Oduvijek je bit RPGa bila priča, ne izometrijska grafika ili bilo kakva grafika. A DA:O i DA2 imaju dobru priču, i ne, ne moram uvijek imati mogućnost odabira milion rasa ako priča to ne zahtijeva.
Ja se iskreno radujem novom DA.Do sada sam prešao sve što izašlo u serijalu i daleko najbolji mi je prvi dio.Valjda cu naučili svoju lekciju na DA2 pa ce valjda treći dio ispast mnogo,mnogo bolje.
konzole su ubile RPG igre.
Najbolji primjer: Skyrim. Još uvijek mi dođe zlo kad se sjetim onog smećarskog i debilnog konzolaškog UI-a.
Odustani, mene su praktički razapeli na forumu jer sam rekao da mi je DA2 dobar. :)
Nema diskusije s njima, "u pravu su" i ne možeš tu ništa.
DA2 ima lošu reputaciju kod igrača koji su igrali DA1 pa su očekivali puno više nego što su dobili.Kad sam prijatelju preporučio DA prvo je odigrao DA2 i rekao da je odlična,međutim kad je odigrao DA1 promjenio je mišljenje.Jednostavno su ljestvicu postavili previsoko.
Da se ponovim od prije puno vremena.
DA:O je bolji od DA2, to nije upitno, upravo zbog toga je i dobio niže ocjene. Međutim ne radi se o debaklu kakav se po internetu predstavlja. Jednostavno je nešto lošiji od prethodnika i to je to. I dalje je to jako dobra igra.