Pa normalno da ne zele objaviti jer dođe Perica na steam, vidi BljakOps na vrhu ljestvice i odmah pomisli da je to igra i po'.
30% od 59.99€ tako ode Valve-u u usporedbi sa nekom igrom koja kosta 40€ (tj. 30% od toga).
Pa normalno da ne zele objaviti jer dođe Perica na steam, vidi BljakOps na vrhu ljestvice i odmah pomisli da je to igra i po'.
30% od 59.99€ tako ode Valve-u u usporedbi sa nekom igrom koja kosta 40€ (tj. 30% od toga).
Dobro, pitanje je koliko je ovo benevolentna odluka Valvea jer pretpostavljam da prodajne rezultate svih naslova uzimaju u obzir kada rade svoju ekonomsku taktiku kod izdavanja igara. Dogodilo se čak da su "štopali" izlazak DLC-a za DoW II jer je bio najavljen za isti datum kao i Portal 2. S druge strane, slažem se sa ovom temeljnom idejom, da bi svakom developeru i/ili izdavaču trebalo biti najvažnije kako njihova igra kotira i na račun čega se prodaje ili ne prodaje, a ne da gledaju druge prodajne rezultate i uspoređuju se misleći da će postići bolju prodaju ako sljedeću igru naprave prema tom bolje prodavanom uzoru. Na taj način stvara se kultura usporedbe kod developera/izdavača i cilj ne postaje stvoriti nešto "novo i dobro" nego nešto već napravljeno, pa imamo CoD klonove u FPS žanru koji nikako da umru.
Pa vidis da bez obzira na to sto javno ne objavljuju prodajne rezultate, imamo CoD klonove. Ja iskreno zelim da to postane javno jer vjerujem da namjestaju te liste.
Nikad nećeš biti siguran da li je ljestvica namještena ili nije pa tamad da ju i oni objave. Takve se stvari događaju, lova je u pitanju.
Što se tiče neobjavljivanja to mi nikako ne drži vodu. Tu su u pitanju mućke sto posto. Nemojmo zaboraviti kolika se lova okreće u prodaji igara danas, a da su ljudi u igraćoj industriji iznad mućki - sigurno nisu, isti su kao i u bilo kojoj drugoj grani.
Mučka đubrad!!!Prestanite više lagat ove napačene gamere!!!
Nikad nećeš biti siguran da li je ljestvica namještena ili nije pa tamad da ju i oni objave. Takve se stvari događaju, lova je u pitanju.
Što se tiče neobjavljivanja to mi nikako ne drži vodu. Tu su u pitanju mućke sto posto. Nemojmo zaboraviti kolika se lova okreće u prodaji igara danas, a da su ljudi u igraćoj industriji iznad mućki - sigurno nisu, isti su kao i u bilo kojoj drugoj grani.
Lazu covjece, lazu!
Mučka đubrad!!!Prestanite više lagat ove napačene gamere!!!

Naravno, kad nesto ne razumijes, opleti po teorijama zavjere i slicno 
Valve je privatna firma i ako ne zele davati tocne brojeve ne moraju, nitko ih ne tjera niti im poslovni rezultati ovise o tome.
Objavljuju oni ljestvice, samo ne brojeve. Zna se koja je igra najprodavanija, samo ne jel' se radi o 10,000 ili 100,000 ili 1,000,000 primjeraka.
EDIT: Vidim da si mi dao TD, pa me čisto zanima, s čime se točno ne slažeš? Kad nisam iznosio svoje mišljenje, već činjenice, a činjenice nisu podložne slaganju ili neslaganju 
Kad i ako izađu na burzu, objavljivat će rezultate po kvartalima jednako kao i svaka druga javna firma. Dotad, objavljivanje im ne donosi nikakav benefit i nemaju razloga dati takve informacije ikome osim izdavačima. Doduše, ne znam što Gabe čeka, izlazak u javnost bi podigao vrijednost tvrtke u nebo, prije nego Gamestop pokuša oteti dio kolača nadogradnjom Impulsea.