Valve i Source Engine 2

poruka: 15
|
čitano: 991
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Valve i Source Engine 2".
4 godine
Valve i Source Engine 2

Tako treba Gabe, j*beš grafiku{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
2 godine
protjeran
Re: Valve i Source Engine 2
AA-d00d kaže...

Tako treba Gabe, j*beš grafiku{#}

Nadam se da to nije bio sarkazam, Source engine je sasvim dovoljan za dobro iskustvo igranja, ukoliko je tu i dobra prica.

P.S.

Ne mogu reci da nisam ocekivao TF3 i HL3 na Source 2 engine-u.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 10:35 (Mentalist).
4 godine
Valve i Source Engine 2

Naravno da nije bio!

Ja nisam ocekivao da ce Ep3 biti na novom engine, eventualno nekoj novijoj verziji. A od kud ti da ce TF3 izaci?

2 godine
protjeran
AA-d00d kaže...

Naravno da nije bio!

Ja nisam ocekivao da ce Ep3 biti na novom engine, eventualno nekoj novijoj verziji. A od kud ti da ce TF3 izaci?

Nagadjanje, ali naravno za tim nema potrebe. Jos uvijek nema bolje multy-player igre.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
4 godine
Valve i Source Engine 2

Portal 2 ima odličnu grafiku i odlično je optimiziran, tako da nemam ništa protiv ove odluke...nego samo najavite novi HL

15 mjeseci
protjeran
Valve i Source Engine 2

naravno da nema smisla mijenjat engine kad je jos uvijek jedan od najboljih

meni je osobno grafika bolja na source igrama nego na crysis 2 i ostalim multiplatform igrama

neznam dal je to zbog antialiasinga ali portal 2 npr. mi opce ne izgleda ko da je multiplatform, za razliku od crysis 2,shift 2, ass creed itd.

4 godine
SpaceNinja kaže...

naravno da nema smisla mijenjat engine kad je jos uvijek jedan od najboljih

meni je osobno grafika bolja na source igrama nego na crysis 2 i ostalim multiplatform igrama

neznam dal je to zbog antialiasinga ali portal 2 npr. mi opce ne izgleda ko da je multiplatform, za razliku od crysis 2,shift 2, ass creed itd.

Vjerojatno zato što je engine nastao i godinama bio korišten na PC-u.

Nisu simultano radili multiplatform engine pa u biti samo portali većinu koda kao ovi koje si nabrojao.

Nagađam da će novi engine Valve izbaciti sa slijedećim nastavkom HL sage... Ep3 ili punokrvni HL3, ko bi ga znao. Trenutno jedva čekam DoTA2 i mogu reći da me Valve nikada nije razočarao - bogovi dobrog gameplaya i multiplayera. Jedan od rijetkih proizvođača kod kojih mogu prebliježit igru bez straha. {#}

LoL EU: Ferinus
3 godine
Valve i Source Engine 2

Volim taj prepoznatljivi izgled Source igara, redovito se daju igrati na visokim detaljima, ne izgledaju ništa posebno lošije od ostalih igara i predobro su optimizirane. Zaključak, Source FTW!

Mali diplodokus
4 godine
Valve i Source Engine 2

Normalno da nema potrebe kada njegov maksimum još nije dosegnut. Može se još štošta napraviti, ako je u kvalitetnim rukama.

I'm just sayin'
4 godine
Valve i Source Engine 2

Ak baš cjepidlačim jedina stvar koja bode mene u oči kod Sourca su nekako prekockaste stvari i mape.

Ali dok rade takve igre kakve rade, who cares. :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
4 godine
ZC_Someone kaže...

Ak baš cjepidlačim jedina stvar koja bode mene u oči kod Sourca su nekako prekockaste stvari i mape.

Kad bolje razmislim ne bi bilo lose da "posude" Cryengine3, bolesno dobro optimiziran - zahtjeva jako malo u odnosu sta graficki dobijes.

4 godine
ZC_Someone kaže...

Jako je dobar u interijerima, na vegetaciji i eksterijerima se još da poraditi.

I'm just sayin'
3 godine
Valve i Source Engine 2

Iskreno meni se jako svidja engine od Half Life-a 2.

Kada izadje jos igara sa takvom grafom prije cu zaigrati to

nego nesto sto ce mi pojesti konfu.

born to be gamer
2 godine
Valve i Source Engine 2

Samo nek oni nastave kao do sad, rade igre na nivou HL-a, TF-a i Portala, a za dx11 i ine ficerse nek onda ne brinu. Ima naslova sa tim djidjama pa igre ne valjaju k....

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
2 godine
@brhgzug Pa HL2 je na Sourceu, na max se.moze mjeriti sa Cryengine2 na medium osim physics, postprocessing i shaders na high.
Super za engine/igru iz 2004.
Nevjerojatno je kako sam na OCanoj MX440 64MB (128MB bi joj vjerojatno udvostrucilo performanse) na 1024x768 i low-medium detaljima igrao HL2 na 35fps, a izgledao i radio nevjerojatno dobro za MX440, low end kartici iz 2003.
2.816 Posts! And counting...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice