Valve zatražio trademark na ime "DOTA"

poruka: 30
|
čitano: 2.009
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Valve zatražio trademark na ime "DOTA"".
3 godine
neaktivan

Bezveze rade kad vec postoji League of Legends koji je odlican.

Audaces fortuna iuvat
2 godine
RE: Valve zatražio trademark na ime "DOTA"

Istina Cool

3 godine
protjeran

E, al nije njihov, i još k tome đabe je...željni su para i slave...a na ovakvom tipu igara nisu se još okušali, pa bi htjeli i tu pokoriti konkurenciju.

Neznam kaj novo i izvrsno bi mogli uvesti da sruše LoL. Jedino Dotovci i HoNovci će preći. Neka preprave Demigoda...onda će to biti Dota killer.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
4 godine

Ako naprave nešto bolje od LOL svaka im čast.

Sometime the best defense is to attack!
3 godine
Canassob kaže...

kako kome - eto bas igrao HoN i bolji mi je od LoLa puno ...

LoL mi ima par stvari koje su mi dobre koje bi volio vidjeti u drugim verzijama HoNa npr. ali to je kozmetika najvise - tipa njihov nacin slaganja itema i njihov shop ... bolje je riješen nego u HoNu, ali stilski mi je ružan (prekričavo i jednostavno), a i fale (bar su dok sam ga igrao) itemi koji daju posebne sposobnosti - tada su davali samo attack, brzinu ili slicno ... (mozda se to promijenilo) ...

sigurno ce skoro svatko tko je igrao DotA htjeti vidjeti na cemu to Icefrog radi ...

3 godine
Hon rules
http://movies-monkey.blogspot.com/
3 godine
protjeran

Kreatori Dote su u Riot Games, tvorcima LoLa, IceFrog je jedan od rijetkih koji nisu u timu. Tak da "pamet" koja je napravila dotu nije u jednoj osobi...nego u cijelom timu. On može samo mali doprinos dat po pitanju kreiranja igre koja bi rušila Dotu.

2 godine
protjeran
Canassob kaže...

probo i LOL i HoN ali dota i dalje rula. j3bu je jedino liveri i losija grafika ali je zato igrivost i BALANSIRANOST no1

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
3 godine
Vidjet čemo što će ispasti od ovoga,no nevjerujem da če projekt uspijeti napraviti nešto značajno,a da konkurencija to nije napravila.
3 godine
dado8 kaže...
Canassob kaže...

probo i LOL i HoN ali dota i dalje rula. j3bu je jedino liveri i losija grafika ali je zato igrivost i BALANSIRANOST no1

leavere imas svugdje bez iznimke i uvijek isto -- jedino koliko toliko pomaze u HoNu leave percentage koji onima koji cesce izlaze onemogucuje da se spoje ako si tako odabrao - ali su s tim premekani po mom misljenju - iz previse igara je potrebno izaci da bi dobio status leavera ...

sto se tice balansiranosti - i dota se stalno mijenja i uvijek malo padne po balansiranosti kad dodje novi heroj, HoN je isti - jedino kaj mi se kod njih ali bas uopce ne svidja je to sto precesto rade totalni redizajn heroja -- ako je heroj vec napravljen i postoji takav ajd recimo godinu dana - onda nemas kaj mijenjat skillove - smanjuj dmg, trajanje, brzinu itd. a ne jednostavno sve u smece (ili neki skill) ali cemo zadrzat isti model ... skroz bezveze ...

3 godine
doxy kaže...

Kreatori Dote su u Riot Games, tvorcima LoLa, IceFrog je jedan od rijetkih koji nisu u timu. Tak da "pamet" koja je napravila dotu nije u jednoj osobi...nego u cijelom timu. On može samo mali doprinos dat po pitanju kreiranja igre koja bi rušila Dotu.

istina - s jednom opaskom - icefrog je to najduze vodio i u periodu dok je najigranija ... ali da je njegova ideja - nije ...

3 godine
neaktivan
doxy kaže...

E, al nije njihov, i još k tome đabe je...željni su para i slave...a na ovakvom tipu igara nisu se još okušali, pa bi htjeli i tu pokoriti konkurenciju.

Neznam kaj novo i izvrsno bi mogli uvesti da sruše LoL. Jedino Dotovci i HoNovci će preći. Neka preprave Demigoda...onda će to biti Dota killer.

Sumnjam da bi IceFrog dozvolio da DotA bude komercijalna.

Ja mislim da će to izgledat kao HoN, samo s originalnim herojima i itemima iz DotA-e.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 14:11 (mr0no).
3 godine

HoN ima heroje iz DotAe i iteme. Doduše neke su maknuli, dok su neke nove stavili. Međutim svakim patcham u igru stavljaju nove heroje koji svoje korijene imaju u DotAi (recimo jučer Flint Beastwood (lol!) - Sniper iz DotAe).

Every hole is a goal!
3 godine
neaktivan
Bukva kaže...

HoN ima heroje iz DotAe i iteme. Doduše neke su maknuli, dok su neke nove stavili. Međutim svakim patcham u igru stavljaju nove heroje koji svoje korijene imaju u DotAi (recimo jučer Flint Beastwood (lol!) - Sniper iz DotAe).

HoN NEMA heroje i iteme iz DatA-e, nego ima SLIČNE heroje i iteme - nemaju jednaka imena, različiti modeli, različite animacije spellova...

A neki heroji i itemi su potpuno novi u HoN-u (nema ni sličnih u DotA-i).

Po mom predviđanju ova igra će se zvati Defence of the Aincients i imat će sve jednake iteme, modele, spellove kao DotA, funkcionalno jednake, ali estetski poboljšane.

3 godine
mr0no kaže...
Bukva kaže...

HoN NEMA heroje i iteme iz DatA-e, nego ima SLIČNE heroje i iteme - nemaju jednaka imena, različiti modeli, različite animacije spellova...

A neki heroji i itemi su potpuno novi u HoN-u (nema ni sličnih u DotA-i).

Po mom predviđanju ova igra će se zvati Defence of the Aincients i imat će sve jednake iteme, modele, spellove kao DotA, funkcionalno jednake, ali estetski poboljšane.

objasni mi kako imena, modeli i animacije mijenjaju ono sto sto se postize tim itemima i skillovima - rezultat je potpuno isti - taktika je potpuno ista neovisno o modelu, imenu i animaciji --- ako mislis dati neki argument daj neki koji ima smisla - ovo ja kao da si rekao da nemaju metke nego projektile koji se nazivaju XY ali isto ubijaju ljude na istu foru ...

3 godine
neaktivan
Latz kaže...

objasni mi kako imena, modeli i animacije mijenjaju ono sto sto se postize tim itemima i skillovima - rezultat je potpuno isti - taktika je potpuno ista neovisno o modelu, imenu i animaciji --- ako mislis dati neki argument daj neki koji ima smisla - ovo ja kao da si rekao da nemaju metke nego projektile koji se nazivaju XY ali isto ubijaju ljude na istu foru ...

Da isto je, ali nije DotA. Jer kad ti prelaziš iz DotA-e na HoN opet moraš naučit sva imena itema i heroja.

21 mjesec

zanimljivo kako sumnjate u uspjeh ovoga sta ce valve napraviti...

igrica ce kostat oko 30$ (sto je bagatela kad su igre u pitanju), zvat ce se DotA i u njenom razvoju ce sudjelovati IceFrog kad to troje spojiš - NEMA ŠANSE da propadne, prodavat ce se bolje od HoN-a i LoL-a i Demigoda zajedno, a s druge strane ja HoN neću iz principa kupiti jer je čista kopija a vjerujem da nisam jedini...

no na kraju krajeva, kao i uvijek vrijeme će pokazati

3 godine
protjeran
CROrens kaže...

igrica ce kostat oko 30$ (sto je bagatela kad su igre u pitanju), zvat ce se DotA i u njenom razvoju ce sudjelovati IceFrog kad to troje spojiš - NEMA ŠANSE da propadne, prodavat ce se bolje od HoN-a i LoL-a i Demigoda zajedno, a s druge strane ja HoN neću iz principa kupiti jer je čista kopija a vjerujem da nisam jedini...

On je đabe.... :D

3 godine

Mislite da će LOL biti bolji od ovoga?

Nebi baš rekao pogledjte tko radi i jednu i drugu igru, pa Valve nije glup i oni su veterani za pravljenje igara.

A i LoL i HoN su shit naspram prave DotA-e.

Hebote LoL igraš mjesec dana i sve znaš, da mi je vidit tko će tako u doti...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
3 godine

U doti se moraš boriti i sa W3 bugovima, i neprilagođenošću interfejsa modu. U HoNu su popravili sve što je direktno smetalo (ja ne znam šta bi još mogli poboljšati, ali stalno iznenađuju). Što se tiče imena (i izgleda) heroja, i meni je to pravilo probleme prvih nekoliko sedmica - morao sam se natjerati da naučim ekvivalente. Takođe sam stalno trpio gangove, jer je kompletan interface drugačiji i ljepši, pa sam ginuo diveći se izgledu :D

A mehanika igre je skoro potpuno ista, izuzev nedostatka nekih heroja. Izbačeni (ili prerađeni) su neki heroji sa pretjeranim spellovima, npr: Leoric izbačen, Dazzle-ov arcane hide (ili kako se već zove) u HoNu ne daje neranjivost, nego samo resistance. HoN je puno bolji po pitanju namjernih i nenamjernih leavova.

这是我的个性签名
3 godine
neaktivan
CROrens kaže...

Kladim se u 30$ da će ta nova igra biti besplatna.

2 godine
Latz kaže...
dado8 kaže...
Canassob kaže...

leavere imas svugdje bez iznimke i uvijek isto -- jedino koliko toliko pomaze u HoNu leave percentage koji onima koji cesce izlaze onemogucuje da se spoje ako si tako odabrao - ali su s tim premekani po mom misljenju - iz previse igara je potrebno izaci da bi dobio status leavera ...

sto se tice balansiranosti - i dota se stalno mijenja i uvijek malo padne po balansiranosti kad dodje novi heroj, HoN je isti - jedino kaj mi se kod njih ali bas uopce ne svidja je to sto precesto rade totalni redizajn heroja -- ako je heroj vec napravljen i postoji takav ajd recimo godinu dana - onda nemas kaj mijenjat skillove - smanjuj dmg, trajanje, brzinu itd. a ne jednostavno sve u smece (ili neki skill) ali cemo zadrzat isti model ... skroz bezveze ...

Što se tiće livanja, oni koji imaju original warcraft 3, livanje nebi trebao biti problem. Recimo ja igram na dota-league i tamo stvarno nema livanja (skoro). U iznimnim slučajevima kod 24h disconnect od providera ili nekakav bsod mogu utjecati na livanje, ali i to je u granicama. Od 10 partija, uspjet ćete odigrati sigurno 8 bez livanja, a i igrači su dosta bolji po skillu nego igrači na gareni. Također postoje statistike i kazne za igrače koji flame-aju, namjerno livaju, namjerno igraju loše itd. A ako ste dosta dobri možete ući u VIP i igrati protiv najboljih...

2 godine
protjeran
SmijehSpakos kaže...

Što se tiće livanja, oni koji imaju original warcraft 3, livanje nebi trebao biti problem. Recimo ja igram na dota-league i tamo stvarno nema livanja (skoro). U iznimnim slučajevima kod 24h disconnect od providera ili nekakav bsod mogu utjecati na livanje, ali i to je u granicama. Od 10 partija, uspjet ćete odigrati sigurno 8 bez livanja, a i igrači su dosta bolji po skillu nego igrači na gareni. Također postoje statistike i kazne za igrače koji flame-aju, namjerno livaju, namjerno igraju loše itd. A ako ste dosta dobri možete ući u VIP i igrati protiv najboljih...

ma nisu bas takve botine na gareni, pogotovo u 20+ roomovima, jedino ti liveri .. ali opet nema da partije kad se bosanc, srb i ostali balkanjerosi zakvace pa vec u 2 min pa pocnu letit prouke tipa: Botino chipanza je za tebe cudo evolucije - zabava zajamcenaSmijeh

evo bas cu bacit jednu za laku noc

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 5:54 (dado8).
2 godine
dado8 kaže...

ma nisu bas takve botine na gareni, pogotovo u 20+ roomovima, jedino ti liveri .. ali opet nema da partije kad se bosanc, srb i ostali balkanjerosi zakvace pa vec u 2 min pa pocnu letit prouke tipa: Botino chipanza je za tebe cudo evolucije - zabava zajamcenaSmijeh

Nisam rekao da su botine na gareni, ali je prepuna low skilla (čast iznimkama). 20+ roomova ima koliko?, 5? I možeš upasti samo u room kada nitko ne igra, jer su uvijek prepune sobe. A i dok naguraš 20lvl trebaš se dosta naigrati , jedino ako ne korištiš nekakav hack, što je na gareni postalo normalno... Igram sa frendom na gareni ponekad i mogu ti reći nije mi "zakon" 4 rmka raditi zbog likova "i didnt get my favorite hero" ->has left the game. I tako potrošim 2 sata na partiji od pola sata u kojoj je livalo pola ekipe.  

evo bas cu bacit jednu za laku noc  - misliš za dobro jutro Izlanuo se

2 godine
neaktivan

Jel sad DotA official stranica ukinuta? Pise nekakvo pismo od Pendragona. Hoce li se dalje DotA znaci razvijat pod okriljem Valvea?

2 godine

Koliko ja znam ovo je official stranica Dote

2 godine
neaktivan
Spakos kaže...

Koliko ja znam ovo je official stranica Dote

Aha, ok onda. Ja sam mislio da je to www.dota-allstars.com pa mi bilo cudno da se stranica zatvara ili sta vec. 

2 godine
protjeran
Spakos kaže...
dado8 kaže...

ma nisu bas takve botine na gareni, pogotovo u 20+ roomovima, jedino ti liveri .. ali opet nema da partije  kad se bosanc, srb i ostali balkanjerosi zakvace pa vec u  2 min  pa pocnu letit prouke tipa: Botino chipanza je za tebe cudo evolucije - zabava zajamcenaSmijeh

Nisam rekao da su botine na gareni, ali je prepuna low skilla (čast iznimkama). 20+ roomova ima koliko?, 5? I možeš upasti samo u room kada nitko ne igra, jer su uvijek prepune sobe. A i dok naguraš 20lvl trebaš se dosta naigrati , jedino ako ne korištiš nekakav hack, što je na gareni postalo normalno... Igram sa frendom na gareni ponekad i mogu ti reći nije mi "zakon" 4 rmka raditi zbog likova "i didnt get my favorite hero" ->has left the game. I tako potrošim 2 sata na partiji od pola sata u kojoj je livalo pola ekipe.

evo bas cu bacit jednu za laku noc   - misliš za dobro jutro  Izlanuo se

ja sam nocna zvjerka - evo digo sam se maloprijeNamigiva

odoh probat LoL, mozda se u medjuvremenu sta promjenilo na bolje

3 godine
neaktivan

Povlacim ono sto sma reko za LoL da je odlican. Igra je stvarno u klincu. Svak itjedan novi heroj, svaki drugi bude op. Hrpa hrpa njuabre koji igraju sate i nis ne nauce. Leaveri i sve ostalo. Mah. Igre... Postaju sve vise komplicirane i zadaju glavobolje. Gdje je super mario....

Audaces fortuna iuvat
3 godine
xxxxx kaže...

Mislite da će LOL biti bolji od ovoga?

Nebi baš rekao pogledjte tko radi i jednu i drugu igru, pa Valve nije glup i oni su veterani za pravljenje igara.

A i LoL i HoN su shit naspram prave DotA-e.

Hebote LoL igraš mjesec dana i sve znaš, da mi je vidit tko će tako u doti...

koliko vidim imas prigovore na LoL a po cemu je HoN shit ako velis da je kopija --- i to kopija po konceptu (heroji i itemi) a sve ostalo poboljsano ...

s jednom debelom iznimkom - prvo su stavili kick opciju s tim da je protivnicka ekipa mogla glasati hoces li tvoja nekog izbaciti (totalna idiotarija) - a sad su ju totalno izbacili tako da ako naletis (u slucaju da ti nisu svi s kojima inace igras tamo) na nekog kretena ne mozes mu nista, cesto se preokrene u totalnu sabotažu ...

preglupo rješenje...

a o ratingu (PSR) da ni ne pricam - racnuanje istog jre rješeno preglupo i na kraju uopce ne pokazuje ono što bi trebao pokazivati ...

eto - to su zamjerke - a ne asmo napisati "X je shit" ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice