ako ne prikažu hl2 ep3 onda fkt neznam, malo glupo da to završi nedovršenom radnjom...
Isti taj izvor kaže kako nije nemoguće da će Valve za tu prigodu odabrati Half-Life 3 na kojem radi.
Pa ove epizode su zapravo HL3, tak da će vjerojatno prikazati zadnji nastavak HL serijala.
U vezi naslova Valveove igrice- mislim da će Oleg razbiti Radešića čim ugleda ovu vijest :)
Jbt "igrice". Para oči. Sramota za urednika koji piše ovu vijest/naslov vijesti.
U vezi naslova Valveove igrice- mislim da će Oleg razbiti Radešića čim ugleda ovu vijest :)
Za ovo igrice, mislim da ti se to odnosi na valveov odons sa javnošću, tj. da se igraju sa nama.
Kako je krenulo prije ce izaci HL3 nego Epizoda 3.
Ništa od navedenog se neće pojaviti na E3 2010 kao iznenađenje. Iznenađenje koje će Valve predstaviti na E3 sajmu je Portal 2 - themed. Potvrđeno od strane Valvea, evo link pa se uvjerite sami.
Za ovo igrice, mislim da ti se to odnosi na valveov odons sa javnošću, tj. da se igraju sa nama.

Kako je krenulo prije ce izaci HL3 nego Epizoda 3.
Sa Valveom se nikad ne zna. Dok je HL2 bio u razvoju, izdavani su promotivni gameplay videi iz kojih se gotovo ništa nije našlo u konačnoj verziji igre (lokacije, protivnici...). Onda je rečeno da će nivo Lost Coast biti objavljen kao DLC, da bi se posle dužeg čekanja on pojavio samo kao besplatni, kratki HDR tech demo. Kada su svi očekivali najave HL3, dobili smo Episode 1 i najavu još dve epizode koje bi trebalo da zaokruže priču i izjavu da kasnije HL igre trenutno nisu u planu. Posle svega toga, uopšte me ne bi čudilo da Episode 3 ponovo naraste u HL3.
Ja za sada očekujem i nadam se da će doći Episode 3. Portal 2 znamo da dolazi i s njim su već zagrijali tržište (besplatan Portal 1), dok je Ep3 već potonuo duboko i moglo bi biti, ak ništa, da mu teaser prikažu na kraju prezentacije :D
Upravo sam video de je Valve danas objavio da Portal 2 neće izaći ove godine, tj da je po Valveovom vremenu praznična sezona 2010. zapravo negde početkom 2011.
HL2:E3 je kraj franšize, poslije toga nema više Half-Lifea, a na E3 predstavljaju Portal 2, sumnjam da išta više. Ne treba se previše nadati jer Valve dosta sporo radi na tim stvarima, ali barem na kraju ispadne dobro. :)
.... a na E3 predstavljaju Portal 2, sumnjam da išta više. Ne treba se previše nadati jer Valve dosta sporo radi na tim stvarima, ali barem na kraju ispadne dobro. :)
To i ja mislim, ali nije ni ovaj novi source engine za bacit
HL2:E3 je kraj franšize, poslije toga nema više Half-Lifea, a na E3 predstavljaju Portal 2, sumnjam da išta više. Ne treba se previše nadati jer Valve dosta sporo radi na tim stvarima, ali barem na kraju ispadne dobro. :)
Želiš reći da HL3 nikad neće ugledati svjetlo dana? Dok kapitalizam vlada, sumnjam da neće. Portal 2 će se sigurno predstaviti, ali još je para u zraku zbog onog "iznenađenja". Portal 2 neće biti main event je rečeno, i da će nam servirati nešto drugo. Iako bi se ja radovao i nekom TF2 updateu, nekako imam kiseo okus u ustima jer fakat od njih svašta čovjek može očekivati. Zašto kiseo okus? Nisam rekao da bi ga popratio gorak okus. Well, L4D3 bi imao takav učinak.
Želiš reći da HL3 nikad neće ugledati svjetlo dana? Dok kapitalizam vlada, sumnjam da neće. Portal 2 će se sigurno predstaviti, ali još je para u zraku zbog onog "iznenađenja". Portal 2 neće biti main event je rečeno, i da će nam servirati nešto drugo. Iako bi se ja radovao i nekom TF2 updateu, nekako imam kiseo okus u ustima jer fakat od njih svašta čovjek može očekivati. Zašto kiseo okus? Nisam rekao da bi ga popratio gorak okus. Well, L4D3 bi imao takav učinak.
možda čak i tf3, jer čitao sam negdje da bi mogli započeti na tome... ali sumnjam da bi tako rano objavili...
U cijeloj prici zanimljiv je jedan detalj: "Meanwhile, It appears a “360 and PS3 journalist” was told by Valve that the “surprise” at E3 won’t be of great interest to them."
http://www.gamestooge.com/2010/06/07/valve-surprise-not-episode-three/
možda čak i tf3, jer čitao sam negdje da bi mogli započeti na tome... ali sumnjam da bi tako rano objavili...
Ja se ne bi zacudio ako izbace TF3, sjetite se samo L4D---L4D2
Želiš reći da HL3 nikad neće ugledati svjetlo dana?
Ne kažem da neće, kažem da se Episode 3 smatra krajem, hoće li oni jednog dana ipak odlučiti napraviti još jedan nastavak ne znam, to je drugi par cipela.
Ja se ne bi zacudio ako izbace TF3, sjetite se samo L4D---L4D2
TF je posebna priča. Da Valve ide raditi TF3, angažirali bi Walkera i ekipu, a nisu, jer oni trenutno rade na Engineer Updateu. Ne vjerujem niti da će izdati L4D3 jer bi to izbacili i za konzole. Ili ne? Vidjet ćemo.
U cijeloj prici zanimljiv je jedan detalj: "Meanwhile, It appears a “360 and PS3 journalist” was told by Valve that the “surprise” at E3 won’t be of great interest to them."
http://www.gamestooge.com/2010/06/07/valve-surprise-not-episode-three/
Hmm... znači TF2 Engineer MEGA Update ili nešto tako. Da je to PS3 novinaru rekao ne bi me iznenadilo (Valve su jedni od onih koji su javno rekli da ne vole PS3 i ne žele ga podržavati), ali i 360-u :/
Siguran sam da to ne znaci ikakav update. OrangeBox je izdan i za konzole. Po svemu se radi o necem novom. Ja bi eto reko da se radi o Source Enginu 2 i HL3.
Siguran sam da to ne znaci ikakav update. OrangeBox je izdan i za konzole. Po svemu se radi o necem novom. Ja bi eto reko da se radi o Source Enginu 2 i HL3.
Da, ali navedene stvari bi trebale i za konzole biti zanimljive. Pretpostavio sam da je update, jer ga PC uvijek prvi dobije - a 360 tek negdje za pola godine :P
Evo sad čitam na netu da je Valve porekao da se radi o Ep3, te da je stvar tematski vezana za Portal. Da ih citiram: ***PORTAL-2-THEMED-FOR-GOD’S SAKE***
Sasvim moguće da se radi o Engineu koji žele predstaviti sa P2.
“Aperture Science is pleased to inform you that we have partnered with Valve to announce the gala CANCELLATION of the June 14 Portal 2 event at the Regal Theater. The event will be replaced by a surprise. And even though the cancellation of the event certainly counts as a surprise, we are pleased to further announce that the cancellation of the event is not THE surprise.”
Funny!
:-)
Hmmmm, meni se čini da će biti i nešto u vezi TF2, na TF2 Blogu se najavljuju velike stvari već za sutra (10.06.2010). Vjerojatno iz priložene rime to će biti povezivanje igrača PCa i MACa na istim serverima.
Što se tiče kraja Half-Lifea svijeta, to se ne će dogoditi. Ako ćemo se i oprostiti od Gordona ne zaboravite da se radnja Portala također odvija u tom istom svijetu. Vjerujem i nadam se da će Valve dodatno zakomplicirati priču u Portalu 2 tako da detaljnije produbi sukob Black Mesa vs Aperture Science, i možda čak poveže portal girl s ostalim junacima HL svijeta.
Jbt "igrice". Para oči. Sramota za urednika koji piše ovu vijest/naslov vijesti.
Igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice igrice
Dosadni ste sa plakanjem u vezi riječi "Igrica".
HL:E3 gotovo sigurno neće biti predstavljen. Kao što si rekao Portal 2 i eventualno nešto u vezi TF2.
Što se kraja franšize tiče, iako HL:E3 možda bude kraj priče, nitko ne veli da se ne može napraviti prequel ili štoveć.
igrica= ove igre napravljene za kompjuter... ne znam di je tu problem...
igrica= ove igre napravljene za kompjuter... ne znam di je tu problem...
Igrice su umanjenica od igre, a igrice su blago rečeno tetris, pacman... A igre su ove što mi igramo.... Igra koja ima priču, zaplet, vrhunsku prezenatciju i na njoj se uberu ogromni novci. To je igra i nezasluzuje naziv "Igrica".
Igrice su umanjenica od igre, a igrice su blago rečeno tetris, pacman... A igre su ove što mi igramo....
Iako se u principu slažem da je možda malo nepravedno produkcije koje koštaju nekoliko desetaka milijuna dolara i koje se razvijaju godinama nazivati igricama, činjenica je da je taj naziv uvriježen u našem jeziku jer smo upravo počeli sa tetrisom i pacmanom, te to preveli kao igrice(deminutivi nisu česti u engleskom, njima su i tetris i pacman games, a ne minigames). Inzistirati na ispravljanju termina koji je u svakodnevnoj uporabi je jednako besmisleno kao i inzistiranje na "očvrsjima", "vrtoletima" i ostalim izmišljotinama nekih jezičara.
Što se same vijesti tiče, Valveovci rekoše da ima veze sa Portalom, nikakav TF3, HL2:E3, HL3 ili Source2 nije u pitanju.
Ko bi reko čovječe, Portal 2 dolazi na PS3, štoviše Steam dolazi na PS3 čime omogućuje crossplatform igranje nekih njihovih naslova. Šta reći?! Ako je to bilo iznenađenje, ja sam poprilično iznenađen :D
ISPRAVAK:
Zapravo će biti Steamworks enabled, sa podrškom Steam chata, bez multiplaformskog igranja.
Ko bi reko čovječe, Portal 2 dolazi na PS3, štoviše Steam dolazi na PS3 čime omogućuje crossplatform igranje nekih njihovih naslova. Šta reći?! Ako je to bilo iznenađenje, ja sam poprilično iznenađen :D
A za PC? Ni u blizoj buducnosti?
A za PC? Ni u blizoj buducnosti?
O čemu ti? Naravno da dolazi za PC, Valveov primarni izvor je PC. Dolazi negdje 2011. na PC i XBOX360, kao i za PS3 (znači na isti dan će sjesti).
Čudna stvar sa PS3 je da su Valveovci prošle godine javno izjavili da ne vole tu platformu, i da je jedan veliki nered za razvijati. Upravo zbog toga je podrška za PS3 naslove ukinuta. Znači dok si na XBOX360 dobivao update i patchove (iako nešto kasnije od PC-a) za recimo Team Fortress 2, za PS3 nisi.