Napokon, napokon, napokon!!! Sada NAPOKON mogu odigrati još jednu point n' click avanturu. Nedostaju mi kao voda pustinji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
također, treba još ovakvih
Eeeeee, ovo sam čekao doslovno godinama, još od prvih najava u Hackeru hehehe
Još od Monkey Islanda 3 nisam igrao poštenu point n' click avanturu (ok možda Syberia) pa se nadam da je ovo takva 'stara škola' avanturica.
Ovaj tjedan ću ju probati malo zaigrati čim ulovim vremena..
ajd kad odigrate malo pa javite jel se isplati igrati. Inače volim avanture ali dobru nisam igrao još od Grim Fandanga... :/
Ovo cu da probam. :) Volim avanture.
btw, probajte Secret Files: Tunguska - point n' click avantura. Meni se bas svidjela.
ja sam je danas poceo i igrat i mogu rec da je da je odlicna stvarno dugo nisam igro ovako neku laganu opustajucu avanturu
Igra mora biti dobra zasto bila je u plan da izadze 1997/98 god (a se zna sta je bilo najnaj tada:Monkey Island i Broken Sword)
Nadam se da i dr naslove sta su bili stopirani, izadze uskoro
Kao na pr PREY trebala je u 1997 god (na Duke Nukem engine,ali imali su problema sa portale
),
WarCraft (point click),Duke Nukem Forever (Q2 engine,Unreal,pa na UT i na kraj na neki "svoj engine" ALI suska se 2009 da ce biti u prodaju + i Duke film uskoro),
Carmageddon 4 (bilo im je plan-remake od Carmageddon 1
),Dungeon Keeper 3 (EA ja raspao BullFrog i ne planira da radi DK3
),Loose Canon,
Star Trek:Secret of Vulcan Fury,Monkey Island 5 i jos mnogo dr naslova sta zasluzuju da se dovrse..
Jucer sam malo poceo igrat tako da necu govorit o gameplayu i prici, al mi se cini da su jos malo mogli pricekat sa izdavanjem igre jer se pri samom startu igre vide bugovi i nedovrsenost igre.
kakvi bugovi i nedovrsenost? ja nisam nista primjetio
jer se pri samom startu igre vide bugovi i nedovrsenost igre.

Igra mora biti dobra zasto bila je u plan da izadze 1997/98 god (a se zna sta je bilo najnaj tada:Monkey Island i Broken Sword)
Nadam se da i dr naslove sta su bili stopirani, izadze uskoro
Kao na pr PREY trebala je u 1997 god (na Duke Nukem engine,ali imali su problema sa portale
),

Znam da je izasao
& i loved it...
Nemozes menjati rez+ne treba ti,zasto bice uzasno.
Prerenderirane pozadine = dobices piksele i linije i sl , likovi ostaju isti zasto samo oni su u 3D.
Mozda bice patch sta ce sredi rez,izmazni sliku i sl.
Jel netko isprobao pokrenuti igru na 64 bitnoj Visti?
Meni je to 2. igra koja mi ne radi u zadnjih godinu dana otkada imam Vistu instaliranu.
Prvo mi nisu radili Heroes of Might & Magic IV (starija igra, pa ok, htio sam samo iz nostalgije malo piknut..), ali VS je nova novcata igra, još k tome 2d i hardverski ne toliko zahtjevna pa ne mogu vjerovat da ne radi 
P.S. pokušavao sam sa svim kombinacijama 'compatibility mode'-ova pokrenuti pa opet ne dobijem sliku, nego se samo desktopu promijeni reza i ide zvuk introa a od slike ni 's'.
ja sam upravo završio demo na Visti x64 i radila mi je dobro, osim što mi je pri izlasku izašao error, ali to ionako nema veze zato jer sam svejedno odmah išao na uninstall.
izuzetno mi je žao što su, po mojem mišljenju, upropastili igru sa ogromnim potencijalom i vrlo originalnom atmosferom i pričom. Iz demo-a nisam mogao vidjeti ni saznati puno, ali ono što sam vidio mi je bilo sasvim dovoljno da me totalno odvrati od odigravanja cijele igre.
Sve propuste u izvedbi bi im se još kako-tako i moglo oprostiti, ali onaj UŽASAN voice acting glavne protagonistice jednostavno ne prolazi. Trudio sam se slušati ju ali ono je stvarno nešto odvratno i mislim da lošiji voice acting nisam nigdje vidio (čuo) . A i humor im je dosta jadan, sve izgleda pomalo prejednostavno, dječje i isforsirano.
Kažem, žao mi je upropaštenog potencijala 
Koju grafu/drivere imaš?
Odlična igra, jedva čekam da isprobam toliko smo je čekali a sad je napokon tu.
Koju grafu/drivere imaš?
mi moze ko pomoci od vas.. nezz kako da uđem u onaj drugi dvorac mucim se vec dosta dugo.. hvala unapijed::