A Vampyre Story napokon u prodaji

poruka: 18
|
čitano: 1.507
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "A Vampyre Story napokon u prodaji".
4 godine

Napokon, napokon, napokon!!! Sada NAPOKON mogu odigrati još jednu point n' click avanturu. Nedostaju mi kao voda pustinji.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
4 godine

također, treba još ovakvih

4 godine

Eeeeee, ovo sam čekao doslovno godinama, još od prvih najava u Hackeru hehehe  Osmijeh   Još od Monkey Islanda 3 nisam igrao poštenu point n' click avanturu (ok možda Syberia) pa se nadam da je ovo takva 'stara škola' avanturica.

Ovaj tjedan ću ju probati malo zaigrati čim ulovim vremena..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
3 godine
protjeran

ajd kad odigrate malo pa javite jel se isplati igrati.   Inače volim avanture ali dobru nisam igrao još od Grim Fandanga...   :/

"Hedonism Is My LifeStyle"©
4 godine
neaktivan

Ovo cu da probam. :) Volim avanture.

btw, probajte Secret Files: Tunguska - point n' click avantura. Meni se bas svidjela.

Gentoo user. :')
4 godine
neaktivan

ja sam je danas poceo i igrat i mogu rec da je da je odlicna stvarno dugo nisam igro ovako neku laganu opustajucu avanturu 

4 godine

Igra mora biti dobra zasto bila je u plan da izadze 1997/98 god (a se zna sta je bilo najnaj tada:Monkey Island i Broken Sword)Smijeh

Nadam se da i dr naslove sta su bili stopirani, izadze uskoro Osmijeh Kao na pr PREY trebala je u 1997 god (na Duke Nukem engine,ali imali su problema sa portaleSmijeh),

WarCraft (point click),Duke Nukem Forever (Q2 engine,Unreal,pa na UT i na kraj na neki "svoj engine" ALI suska se 2009 da ce biti u prodaju + i Duke film uskoro),

Carmageddon 4 (bilo im je plan-remake od Carmageddon 1Smijeh),Dungeon Keeper 3 (EA ja raspao BullFrog i ne planira da radi DK3Plač),Loose Canon,

Star Trek:Secret of Vulcan Fury,Monkey Island 5 i jos mnogo dr naslova sta zasluzuju da se dovrse..Smijeh

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
4 godine

Jucer sam malo poceo igrat tako da necu govorit o gameplayu i prici, al mi se cini da su jos malo mogli pricekat sa izdavanjem igre jer se pri samom startu igre vide bugovi i nedovrsenost igre.

4 godine
neaktivan
RE: A Vampyre Story napokon u prodaji

kakvi bugovi i nedovrsenost? ja nisam nista primjetio

4 godine
Blekstena kaže...

jer se pri samom startu igre vide bugovi i nedovrsenost igre.

???   ne kužim na što točno misliš? Neodlučan

Malo pojasni kakva nedovršenost, gdje se to vidi i kako se to manifestira po tebi?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
4 godine
70R4N kaže...

Igra mora biti dobra zasto bila je u plan da izadze 1997/98 god (a se zna sta je bilo najnaj tada:Monkey Island i Broken Sword)Smijeh

Nadam se da i dr naslove sta su bili stopirani, izadze uskoro Osmijeh Kao na pr PREY trebala je u 1997 god (na Duke Nukem engine,ali imali su problema sa portaleSmijeh),

Alo, Prey je izašao prije godinu - dvije Smijeh

On topic, probao sam demo Vampirske priče u kojem ne možeš mijenjati rezoluciju. Da li ju je moguće mijenjati u kompletnoj igri? Zahvaljujem unaprijed na odgovoru.
4 godine

Znam da je izasaoSmijeh & i loved it...

Nemozes menjati rez+ne treba ti,zasto bice uzasno.

Prerenderirane pozadine = dobices piksele i linije i sl , likovi ostaju isti zasto samo oni su u 3D.

Mozda bice patch sta ce sredi rez,izmazni sliku i sl.Smijeh

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
4 godine

Jel netko isprobao pokrenuti igru na 64 bitnoj Visti?

Meni je to 2. igra koja mi ne radi u zadnjih godinu dana otkada imam Vistu instaliranu.

Prvo mi nisu radili Heroes of Might & Magic IV (starija igra, pa ok, htio sam samo iz nostalgije malo piknut..), ali VS je nova novcata igra, još k tome 2d i hardverski ne toliko zahtjevna pa ne mogu vjerovat da ne radi Neodlučan

P.S. pokušavao sam sa svim kombinacijama 'compatibility mode'-ova pokrenuti pa opet ne dobijem sliku, nego se samo desktopu promijeni reza i ide zvuk introa a od slike ni 's'.

3 godine
protjeran

ja sam upravo završio demo na Visti x64   i radila mi je dobro, osim što mi je pri izlasku izašao error, ali to ionako nema veze zato jer sam svejedno odmah išao na uninstall.

izuzetno mi je žao što su, po mojem mišljenju, upropastili igru sa ogromnim potencijalom i vrlo originalnom atmosferom i pričom.   Iz demo-a nisam mogao vidjeti ni saznati puno, ali ono što sam vidio mi je bilo sasvim dovoljno da me totalno odvrati od odigravanja cijele igre.  

Sve propuste u izvedbi bi im se još kako-tako i moglo oprostiti, ali onaj UŽASAN voice acting glavne protagonistice jednostavno ne prolazi. Trudio sam se slušati ju ali ono je stvarno nešto odvratno i mislim da lošiji voice acting nisam nigdje vidio (čuo) .   A i humor im je dosta jadan, sve izgleda pomalo prejednostavno, dječje i isforsirano.

Kažem, žao mi je upropaštenog potencijala   Plač

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 2:09 (l)oolvl).
4 godine

Koju grafu/drivere imaš?

4 godine

Odlična igra, jedva čekam da isprobam toliko smo je čekali a sad je napokon tu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
3 godine
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Koju grafu/drivere imaš?

ati 4850 i najnovije kataliste   ofc

al kažem, ako i ne uspiješ namjestit da ti radi, ne treba ti uopće biti žao  
2 godine
neaktivan

mi moze ko pomoci od vas.. nezz kako da uđem u onaj drugi dvorac mucim se vec dosta dugo.. hvala unapijed::

mm,,,tt
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice