Super!!!!!!!Samo da ne bude i7 i hd 4890 minimalno za pokrenut igru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nadam se da nece biti kao jedinica!!! auti su klizili po stazi da kocnicu uopce nisi morao dirati
Ima jako puno ljudi koji posjecuju samo stranicu.
dali su igri hrvatskog štiha što mi se sviđa. samo da ne bude previše zahtjevna kao jedinica u ono vrijeme.
Jedva čekam tako da pokažem tati tu stazu, stoput sam tuda prolazio
Ma nema uopće veze dali to bio Velebit ili Kalnik ili Ivanščica. Bitno je da se oni sa igrom vrate u zanimljivost kakvu je imao Colin 2.
Svaka im čast na grafici, ali vozne osobine su ipak nešto što prevladava. Nadam se da če biti barem blizu Colina dvojke. Bilo bi savršeno da naprave kombinaciju Colina 2 i realnosti kakvu ima recimo GRID. A ako baš žele toliko odstupati od Colina 2, onda neka naprave sličnu igru kao što je Richard Burns Rally :-)
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-croatia-dirt-2/53011
Ima cak i table "PAZI MINE" uz stazu! :D :D
ovo bi mogla biti prva ovakva igra koju cu kupit
Nije baš kao u stvarnosti, postat ću prave slike da vidite kako je zapravo
Pazi da ne staneš na minu :)
Ono sa znakom "PAZI MINE" valjda je u sklopu akcije "Promotor hrvatskog turizma"
Nije valjda ovo sa videa cijela staza...?
Šef ti znaš?
obozavam subaru imprezu!!!
btw jel netko zna igru u kojoj je mogu vozit??!?!(mislim na novu imprezu
hmmmm.....pazi mine i par metara dalje ljudi....valda strani turisti pa ne razumiju hrvatski... 
Pazi da ne staneš na minu :)
Ono sa znakom "PAZI MINE" valjda je u sklopu akcije "Promotor hrvatskog turizma"
Nije valjda ovo sa videa cijela staza...?
Šef ti znaš?
E sad neznam je li to bila cijela staza (neradim na igrici) jer ono što je prikazano je samo dio te ceste (ta cesta je spajala Liku i Dalmaciju u Austro-ugarskoj).
Stavio sam neke slike sa terena
Iz staze su izacili onaj zid sa sjeverne strane (šteta), one kuće su pomaknute prema cesti, kapelica je okrenuta na drugu stranu i čini se kao da fali onih ploča s nje, dodano je više zelenila, planine u pozadini nisu baš onakve, ali to je ta staza
oooooouuuuu jeeea to ce bit prava avantura
mi smo face! 
Kada dolazi demo od igre?...........ako dolazi........