Vikend akcija na Steamu

poruka: 24
|
čitano: 1.129
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Vikend akcija na Steamu".
4 godine
neaktivan
Vikend akcija na Steamu

steam caruje ali ipak većina igara se skida pomoću torrenta a ne kupuje

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
5 godina
RE: Vikend akcija na Steamu

Evo sigurno bi je kupio da sam mazohista, ali ne hvala previše je to "realno". Moje mišljenje je da igre trebaju zabavljati a ne ubijati u pojam kao silent hunter recimo.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
4 godine
neaktivan
Vikend akcija na Steamu

Daj mi prosječnu europsku plaču pa ću možda razmisliti...nemojte krivo shvatiti...još sam srednjoškolac...ovo je samo rebel protiv naše vlasti.Neodlučan

5 godina
Raving Rabbid kaže...

U Hrvatskoj možda... ali ostatak svijeta je razvijeniji.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
5 godina
moderator
Jerkenovski kaže...

Daj mi prosječnu europsku plaču pa ću možda razmisliti...nemojte krivo shvatiti...još sam srednjoškolac...ovo je samo rebel protiv naše vlasti.Neodlučan

Lol, da li shvaćaš da igra košta 25 kn?
5 godina
naxeem kaže...
Raving Rabbid kaže...

U Hrvatskoj možda... ali ostatak svijeta je razvijeniji.
Kako da ne, pirati samo rade za nas balkanceSmijeh piratstvo je svugdje isto, samo kod njih su igre puno jeftinije (ne doslovno, zbog drugačijeg životnog standarda) i mogućnosti kupovine igara

Denis kaže...
Jerkenovski kaže...

naša vlast čitaj kao piratska vlast
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
4 godine
neaktivan
Denis kaže...
Jerkenovski kaže...

igra kosta od 10-25kn piratska,ali orginal noviji neki naslov nebus naso ispod 300kn a to je malo previse za nas hrvate koji smo siromasan narod
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
4 godine
Paolo2612 kaže...
Kako da ne, pirati samo rade za nas balkanceSmijeh piratstvo je svugdje isto, samo kod njih su igre puno jeftinije (ne doslovno, zbog drugačijeg životnog standarda) i mogućnosti kupovine igara

Slazem se. Ja si nemogu priustit jednu a kamoli vise od jedne igre mjesecno(mislim orididi). Jedino kupim neku ako sam bas fan te igre.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
4 godine
neaktivan
Denis kaže...
Jerkenovski kaže...

Ma sigurno...nabavi ti meni COD 4 preko steam-a za 25 čuna...ma i da košta 5 kuna ne bi ju kupio...kak država krade od mene tak budem i ja od njih!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2008 19:46 (Jerkenovski).
4 godine
Denis kaže...
Jerkenovski kaže...

A ako i kosta neka igra 25kn to je sigurno neka stara a ne nova.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
4 godine
Vikend akcija na Steamu

Od koje to države kradeš? Rebel? Nije to nikakv rebel nego najobičnija krađa. Ovdje se govori o određenoj igri koja je na akciji i košta 25kn. Držite se teme.

4 godine
neaktivan
vjeko kaže...

Od koje to države kradeš? Rebel? Nije to nikakv rebel nego najobičnija krađa. Ovdje se govori o određenoj igri koja je na akciji i košta 25kn. Držite se teme.

Prijatelju moj...nemoj ti mene ispravljati...država krade od mene u svakom segmentu...a rebel ti je moja pobuna, u ovom slučaju, protiv ove "demokratske" države...
5 godina
neaktivan
Vikend akcija na Steamu

Pojavom STEAM-a i sl. pomalo se gubi izgovor "nemam para za kupiti originalnu igricu, jer sam student, učenik itd". Da se sve igre prodaju na takvim portalima (ili što su već) sve bi ih kupovao, jer im je cijena više nego realna.

Za 25 kuna (koje bi iste na dvije kutije cigara, tri makijata itd), ako ti se igra ne sviđa izbrišeš ju i amen- gubiš jako malo. E sad, ako je igra dobra, bome se isplatilo. Igraš kvalitetnu igricu istovremeno podržavajući kuću da izbacuje nastavke.

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
4 godine
Jerkenovski kaže...
vjeko kaže...

Prijatelju moj...nemoj ti mene ispravljati...država krade od mene u svakom segmentu...a rebel ti je moja pobuna, u ovom slučaju, protiv ove "demokratske" države...
 e pun mi je k. vise ovakih kao ti samo nesta se*u i prigiovaraju nikad nista nevalja, ova drzava je sra*e bla bla odi vise iz ove drzave takve kao ti ni netrebamo
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
5 godina
neaktivan
Vikend akcija na Steamu

sigh, evo još jedne dobre teme koja polako, ali sigurno odlazi u offtopic... :(

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
4 godine
neaktivan
mislav_01 kaže...
Jerkenovski kaže...
vjeko kaže...

e pun mi je k. vise ovakih kao ti samo nesta se*u i prigiovaraju nikad nista nevalja, ova drzava je sra*e bla bla odi vise iz ove drzave takve kao ti ni netrebamo
 Kaj se bahatiš...ja imam pravo na svoj glas i nitko mi neće to oduzeti...ja prvom prilikom odlazim iz ove vukoj***...pošto sam srednjoškolac nisam u stanju napustiti našu dragu nam domovinu. Znam takve poput tebe koji zagovaraju takav sustav...
5 godina
Vikend akcija na Steamu

Nema se para, a puna špica svake subote i svakog radnog dana... eh licemjerje... :)

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
4 godine
neaktivan
naxeem kaže...

Nema se para, a puna špica svake subote i svakog radnog dana... eh licemjerje... :)

Jedva pokrivam svoje mjesečne troškove za flat...a kamoli da imam za ispijanje kavica u mojem gradiću(jedva) koji nije ni čuo za špicu...

U buduće molim bez predrasuda.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 1:03 (Jerkenovski).
5 godina
neaktivan
Vikend akcija na Steamu

...na igre kupljene preko Steama ne ide nas porez, tako da drzavi ni u ruke ni iz njih! Use your brain!;D

Onaj tko ne cijeni sto ima, pa makar to bilo i nesto skromno, tesko ce opstati i negdje vani gdje ga gledaju kao nekog dosljaka koji im nije ravan! ...Samo ti odi, brzo ces se vratiti!;)

Tamo su place i po 1200e za srednjoskolce, ali kada platis kruh 2 eura, stanarinu 600, sjetit ces se ti svoje "vukojebine"! :D

...Jedino me strah kako ce drzava opstati kada ne bude imala tebe za krasti, ono, trosis masno na flat, kupujes originale pa te porez odere! Kada ti odes gospodarstvo pada u nepovratnu recesiju! :D :D

25 kn je stvarno nista i cini mi se da ce to biti prva igra koju cu kupiti preko Steam-a! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 1:56 (Luka).
4 godine
Vikend akcija na Steamu

Jel moze neko navest koje to tocno igre mozes kupit posto nemam taj steam pa me zanima dal se isplati uzimat prek toga.

Hvala

5 godina
neaktivan
Vikend akcija na Steamu

http://store.steampowered.com/

...sve imas tu! :D

4 godine
Luka kaže...

Fala a jel vrijedi sta GameSpy jer kolko vidim to je isto, i koja je razlika??
5 godina
cak_Norris kaže...
Luka kaže...

Fala a jel vrijedi sta GameSpy jer kolko vidim to je isto, i koja je razlika??

GameSpy???
Gamespy je gaming portal, sa prodajom igara nema nikakve veze...
4 godine
reservoir dog kaže...

Pojavom STEAM-a i sl. pomalo se gubi izgovor "nemam para za kupiti originalnu igricu, jer sam student, učenik itd". Da se sve igre prodaju na takvim portalima (ili što su već) sve bi ih kupovao, jer im je cijena više nego realna.

Za 25 kuna (koje bi iste na dvije kutije cigara, tri makijata itd), ako ti se igra ne sviđa izbrišeš ju i amen- gubiš jako malo. E sad, ako je igra dobra, bome se isplatilo. Igraš kvalitetnu igricu istovremeno podržavajući kuću da izbacuje nastavke.

Uzme mi tiječi iz tipkovnice... Već neko vrijeme kupujem isključivo downloadable igre, pogledajte Battlefront.com, ako nekoga zanimaju takve vrste igara... I nisu skupe. Za cca 20, 25 dolara dobije se odlična igra, a te novce ionako potrošim u tjedan dana na kave i ostale tričarije. Pirati me neće više vidjeti. Priznajem, prije sam i ja od njih kupovao...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice