steam caruje ali ipak većina igara se skida pomoću torrenta a ne kupuje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sigurno bi je kupio da sam mazohista, ali ne hvala previše je to "realno". Moje mišljenje je da igre trebaju zabavljati a ne ubijati u pojam kao silent hunter recimo.
Daj mi prosječnu europsku plaču pa ću možda razmisliti...nemojte krivo shvatiti...još sam srednjoškolac...ovo je samo rebel protiv naše vlasti.
Daj mi prosječnu europsku plaču pa ću možda razmisliti...nemojte krivo shvatiti...još sam srednjoškolac...ovo je samo rebel protiv naše vlasti.
piratstvo je svugdje isto, samo kod njih su igre puno jeftinije (ne doslovno, zbog drugačijeg životnog standarda) i mogućnosti kupovine igaraDaj mi prosječnu europsku plaču pa ću možda razmisliti...nemojte krivo shvatiti...još sam srednjoškolac...ovo je samo rebel protiv naše vlasti.
piratstvo je svugdje isto, samo kod njih su igre puno jeftinije (ne doslovno, zbog drugačijeg životnog standarda) i mogućnosti kupovine igaraDaj mi prosječnu europsku plaču pa ću možda razmisliti...nemojte krivo shvatiti...još sam srednjoškolac...ovo je samo rebel protiv naše vlasti.
Od koje to države kradeš? Rebel? Nije to nikakv rebel nego najobičnija krađa. Ovdje se govori o određenoj igri koja je na akciji i košta 25kn. Držite se teme.
Od koje to države kradeš? Rebel? Nije to nikakv rebel nego najobičnija krađa. Ovdje se govori o određenoj igri koja je na akciji i košta 25kn. Držite se teme.
Pojavom STEAM-a i sl. pomalo se gubi izgovor "nemam para za kupiti originalnu igricu, jer sam student, učenik itd". Da se sve igre prodaju na takvim portalima (ili što su već) sve bi ih kupovao, jer im je cijena više nego realna.
Za 25 kuna (koje bi iste na dvije kutije cigara, tri makijata itd), ako ti se igra ne sviđa izbrišeš ju i amen- gubiš jako malo. E sad, ako je igra dobra, bome se isplatilo. Igraš kvalitetnu igricu istovremeno podržavajući kuću da izbacuje nastavke.
sigh, evo još jedne dobre teme koja polako, ali sigurno odlazi u offtopic... :(
Nema se para, a puna špica svake subote i svakog radnog dana... eh licemjerje... :)
Nema se para, a puna špica svake subote i svakog radnog dana... eh licemjerje... :)
...na igre kupljene preko Steama ne ide nas porez, tako da drzavi ni u ruke ni iz njih! Use your brain!;D
Onaj tko ne cijeni sto ima, pa makar to bilo i nesto skromno, tesko ce opstati i negdje vani gdje ga gledaju kao nekog dosljaka koji im nije ravan! ...Samo ti odi, brzo ces se vratiti!;)
Tamo su place i po 1200e za srednjoskolce, ali kada platis kruh 2 eura, stanarinu 600, sjetit ces se ti svoje "vukojebine"! :D
...Jedino me strah kako ce drzava opstati kada ne bude imala tebe za krasti, ono, trosis masno na flat, kupujes originale pa te porez odere! Kada ti odes gospodarstvo pada u nepovratnu recesiju! :D :D
25 kn je stvarno nista i cini mi se da ce to biti prva igra koju cu kupiti preko Steam-a! :)
Jel moze neko navest koje to tocno igre mozes kupit posto nemam taj steam pa me zanima dal se isplati uzimat prek toga.
Hvala
Pojavom STEAM-a i sl. pomalo se gubi izgovor "nemam para za kupiti originalnu igricu, jer sam student, učenik itd". Da se sve igre prodaju na takvim portalima (ili što su već) sve bi ih kupovao, jer im je cijena više nego realna.
Za 25 kuna (koje bi iste na dvije kutije cigara, tri makijata itd), ako ti se igra ne sviđa izbrišeš ju i amen- gubiš jako malo. E sad, ako je igra dobra, bome se isplatilo. Igraš kvalitetnu igricu istovremeno podržavajući kuću da izbacuje nastavke.