da, i na kraju kad izadje, bit će lockana na 30 fps
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dual core je pod minimalnim zahtjevima za CPU. Inače igra je 2009 demonstrirana na intel quad core konfiguraciji koju su morali OC-at za 1Ghz LOL.
Ma igra je zakon.I znao sam da jednog dana ce ugledat svijetlo dana
i na PC-u.Pare pokrecu svijet 
Mene je igra oduševila i igraću je samo zbog priče a za grafiku me boli ku**c
da, i na kraju kad izadje, bit će lockana na 30 fps
I sto je tu problem? bolje je igrati na konstantnih 30 FPS-a (+/- 1 FPS) nego svako malo osjetiti pad s npr. 60 na 40-50 (provjeri sam).... sto se tice dx 9, neka je dx 9 pa ce ga i korisnici sa slabijim racunalima moci pokrenuti, ionako dx 10 nije mnogo bolji od dx9 (vise je to marketing)....
I više je nego očito da im je primarna zarada , a s obzirom na bol koju su mi nanjeli kad su odbacili PC verziju , moj izbor je torrent.
Da je izašla odma , kupio bi ju , (cak sam mislio kupito xbox 360 radi ove igre , al nisam bio pri lovi)
I više je nego očito da im je primarna zarada , a s obzirom na bol koju su mi nanjeli kad su odbacili PC verziju , moj izbor je torrent.
Da je izašla odma , kupio bi ju , (cak sam mislio kupito xbox 360 radi ove igre , al nisam bio pri lovi)
Ja ću je kupiti iako mi na prvi pogled (kad je izlazila za box) nije bila privlačna. A tebi, ako je zaista toliko željno očekuješ i ako ti je zaista toliku bol nanijela, ne bi smio biti problem kupiti je sada.
Trebo si napravit anktetu pa bi bolje znali, evo budem ja.
| 2 | Kupit ću igru |
|---|---|
| 12 | Popit ću jogurt |
Ajde neka gospon danijel0000 i BobbyZ podijele sa svima svoje argumente (ipak sam dobio td bez objasnjenja).... mozda i meni promijenite misljenje (naravno ne), evo, pravi primjer u zadnje vrijeme je L.A. Noire. Kada imam konstantnih 30 FPS odnosno kada je max FPS lockan na 30 ugodno mi je igranje jer mi je komp dovoljno jak za to i nema frame dropova, al bome kada igram s novim "patchem" aka crackom onda mi zna biti oko 60 i padne u nekim dijelovima na cirka 45, a to naravno osjetim (sporost). Ja to vrlo lako mogu i dokazati, vi sigurno ne mozete, mozete samo dati TD, a i sami valjda ne znate zasto ga dajete........ kada ga dajete onda se ocekuje i objasnjenje, zar ne?
BTW Igru cu kupiti sigurno jer volim igre tog tipa, osim toga, nagledao sam se filmica s xboxa i djeluje mi zanimljivo....... i nije samo to razlog kupovine, zelim da se prestane zaobilaziti PC i smrt ekskluzivama. Kupovina takvih igara koje su nekada bile ekskluzive je najbolji nacin za podrzati PC kao platformu za igranje....
da bi se u potpunosti presao alan wake potrebno je kupiti dlc,mada mozda uz pc vec bude na njemu
da bi se u potpunosti presao alan wake potrebno je kupiti dlc,mada mozda uz pc vec bude na njemu
Kazu da ce biti sa svim DLC-ovima (ista stvar kao i kod L.A. Noire-a)