e, ja bi jedan beta key ako može...! :)
Nije mi baš jasno ovo prodavanje itema i likova za stvarnu lovu.Čemu to??
Da dodam da modovanje nece biti moguce i bice striktno zabranjeno.
http://kotaku.com/5826453/diablo-iii-mods-are-forbidden-banned-not-allowed
a da podignu prodaju. ako igraš i voliš igru, zasto ne i zaradit ako je moguće.
a da podignu prodaju. ako igraš i voliš igru, zasto ne i zaradit ako je moguće.
Ne sviđa mi se to baš, znači neko s puno love automatski ima prednost. A i kad kinezu krenu farmat..
ma to su stavili kao opciju jer bi to ljudi ionako i ovako radili, a ovako bar oni mogu mozda nesto iz toga izvuc, ako ne direktno onda bar time privuc malo vise publike... pa nisu oni budale
Zato se nadam da jogurtaši sklepaju neku ok verziju!!
Ne sviđa mi se to baš, znači neko s puno love automatski ima prednost. A i kad kinezu krenu farmat..
Prednost pred čime? ja neznam za druge ali ja takve igre igram iz zabave, nisam po klanovima niti ikavima takvim inim glupostima. to se pali ili ventrilo ili skype voice chat, par frendova i igra se...
Aaaaa ovo je prava obiteljska igrica!! Igraćemo je ja, brat i drugi brat. :)
pohlepni blizard od mene para neče viditi
Upravo zbog kineskih farmera je ovo ukljuceno a ne da bi Blizzard prodavao predmete.
Ovo je odlicna prilika upravo za igrace.
Evo link sa vise informacija:
http://www.shacknews.com/article/69508/diablo-3-to-include-real-money-item-auctions
iskreno me zaboli auctionhouse, to necu koristiti, sto se tice veze na net, ionako sam mislio kupiti igru, imam D II + LOD origigi jer u ovih 12-ak godina koliko se igram na kompu to je od rpg-ova jedina igra koja me stvarno impresionirala.
Zvuči odlično. A prodavanje za stvarnu lovu će stat na rep kineskim farmerima.
Više informacija o prodavanju itema, golda i likova te uvjetima Auction House-a na ovom linku i onda hrpa komentara nakon toga. Ljudi imaju dobre komentare i argumente i za prodaju i protiv prodaje no to je optional u igri a sad kako će utjecati na ekonomiju ćemo vidjeti u beti, nadam se
. Za one koji su strogo protiv i dalje će biti hardcore verzija u kojoj ta opcija neće ni postojati i itemi se neće moći prodavati pa barem tamo će ekipa naći uživat u "čistoj" verziji :)
Izgleda da ću radije igrati torch 2!!!
Ovo je čisti proizvod acti-blizzarda, to se vidi iz aviona! Politika, daj pare, pare i samo pare!
pa radi love, zamisli šta je njima napraviti par kodova za neki komad oklopa ili mača i dobiti pravu lovu od tisuće idijota. Što se tiče izlaska mislim da će oko božića ako je lova bog.
pa ovo je super stvar :), ako si neki teški lucker/no lifer onda možeš i zaradit na igrici, ko zna možda ju uspiješ u potpunosti isplatit :D
Ovo će samo pomoć farmerima. Opet će po cijeli dan igrat, pronalazit i kraftat ajteme pa ih prodavat. Još će im bit bolje.
Ovo će samo pomoć farmerima. Opet će po cijeli dan igrat, pronalazit i kraftat ajteme pa ih prodavat. Još će im bit bolje.
ako ih to čini sretnim, ja tu nemam ništa protiv. pa makar se radilo samo o zaradi.
Izgleda da ću radije igrati torch 2!!!
Ovo je čisti proizvod acti-blizzarda, to se vidi iz aviona! Politika, daj pare, pare i samo pare!
Ne, biseru, sigurno programiraju radi toga da se svi dobro zabavimo! Ne budi naivan, SVE je zbog love!
Pa i u D2 su se itemi prodavali za pare, sjecam se da je moj frend prodao armour Enigmu nekom Nijemcu za nekih 300-tinjak kuna.
SMECE, znaci nisam doma i ne mogu se recimo igrat na lapu jer nemam internet konekciju, nebi tim pederima vise ni lipe dao
Pa i u D2 su se itemi prodavali za pare, sjecam se da je moj frend prodao armour Enigmu nekom Nijemcu za nekih 300-tinjak kuna.
je...savrsen za hammerdina......
SMECE, znaci nisam doma i ne mogu se recimo igrat na lapu jer nemam internet konekciju, nebi tim pederima vise ni lipe dao
Sigurno ce imati offline mode, isto kao sto i Starcraft 2 ima.
citam cijesti pa citam forume i tak sve nesto negdje malo da se covjek informira i...iskreno pojma nemam kaj da si mislim.
ono,cak je bila i misao...pa gle wow...tam mogu dignut ogromne kolicine golda u recimo kratkom vremenu ali opet postoje oni koji doslovce sjede na AH i ako nisi uporan tesko se "profitira"
prava lova? pa ok,mozda nekaj i prodam...ali onda se setim kineza(nisu samo kinezi ofc ali eto naziv se zadrzal, nhf)...pa me malo strah :D jer jok neide to tak lako kraj njih. ali onda citam da budu regije pa mozda kinezi nece startati odma :D,pa im se mozda ne svide EU serveri (ako bu tak napravljeno) ipak treba za njih prillagodit igru,tipa balerine a ne kosturi i tak to :D :D pa mozad nece startat kad i mi ajmo to tak reci.
neznam...eto,cisto da nekaj malo natipkam...ali ne kuzim jedino,kaj ce fakat i za SP trebat imat internet vezu? jer inace ovo stvarno posaje D3MMO. citam spominju se i serveri :-o.
D2 je isao do kolko, 8 igraca? kaj bu ovo sad onda ko wow? -> MMO 5,10,15k ekipe? :-o
tja...cekat pa vidjeti...ali o AH fakat neznam kaj da si mislim...znam da sam u wowu obozaval AH :D bilo mi super procitati kad se nekaj proda :D (ali wow ima grind fest:) kaj se bu u D3 moglo radit oruzje,armori i tak to sve nekaj skupa (dakle kopanje ruda :-o) ili to samo ono kaj ti padne od velikih i malih zvjerki,rune i tak to sve nekaj
Neznam šta se žalite na to prodavanje za prave pare. Naigrate se i još zaradite ponešto sa prodajom itema na AH...
ako ih to čini sretnim, ja tu nemam ništa protiv. pa makar se radilo samo o zaradi.
Slazem se.
Ovo se treba dobro napušit i ubija beštije cilu većer! Ahahaa :))
Ocito da nisi igrao Titan quest