Vrući Dragon Age 2

poruka: 11
|
čitano: 1.696
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Vrući Dragon Age 2".
4 godine
Vrući Dragon Age 2

"Prema svježim detaljima koje je u nedavnom intervjuu iznio Greg Zeschuk iz spomenute ekipe, u nastavku će se fokusirati na masovno poboljšanje grafičkog sustava i tehnologije"

Mislim da se to odnosi prvenstveno na grafička poboljšanja na konzolaškoj verziji, koja je bila puno lošija od PC verzije.

4 godine
Vrući Dragon Age 2

Možda će DA2 vizualno više ličiti Mass effectu koji je vizualno među najprivlačnijim naslovima trenutno. Uvijek se iznenadim kako likovi odlično izgledaju za vrijeme dijaloga.

4 godine
RE: Vrući Dragon Age 2
Tak mi je svejedno.
Ionako grafika nije bitna u ovome, ovako će samo povećati hardverske zahtjeve a igra i ovako dobro izgleda.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
4 godine
Vrući Dragon Age 2

Ma, samo da izdaju poštene texture (kao što su neke igre napravile) i izgledao bi odlično i u trenutnom enginu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
3 godine
Vrući Dragon Age 2

Cim pocnu govoriti o grafici u RPG-u, odmah znam koliko je sati.

Jedinica je na medium detaljima igriva i na mojoj 5 ili vise godina staroj krmi od GPU-a.

Sada samo ocekujem da sve bude 'fensi', a od igrivosti jedno veliko nista.

4 godine
Mrgud Veliki kaže...

Cim pocnu govoriti o grafici u RPG-u, odmah znam koliko je sati.

A zašto neki RPG ne bi smio imati, uz sve ostale stvari, super grafiku? Što je to zabranjeno?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
3 godine
Elles D. kaže...

A zašto neki RPG ne bi smio imati, uz sve ostale stvari, super grafiku? Što je to zabranjeno?

Lol, a gdje sam ja rekao da ne bi smio imati ?

Ocito si vrlo mlad, pa ne citas od rijeci do rijeci ili shvacas procitano samo na tebi svojstven nacin.

Moja namjera je bila da napisem da cim oni razmisljaju o boljoj grafici (doduse nije niti razmisljanje toliko lose, koliko sa tom najavom najavljuju nastavak), tada im je igrivost u drugom planu. Vec vidjeno do sada masu puta.

P.S. Ukoliko mislis postaviti ono pitanje koje predpostavljam da bi pitao, odgovor ti je na kraju posljednje recenice...

Eto. EOD od mene...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 21:10 (Mrgud Veliki).
4 godine
Mrgud Veliki kaže...

Lol, a gdje sam ja rekao da ne bi smio imati ?

Kad netko tako grakne na vijest o poboljšanju grafike, što bi se drugo trebalo zaključiti?

Mrgud Veliki kaže...
Ocito si vrlo mlad <cut, premlad za čitanje gluposti>

Istina, evo, napuniti ću 5 godina u 6. mjesecu.

Mrgud Veliki kaže...

Moja namjera je bila da napisem da cim oni razmisljaju o boljoj grafici (doduse nije niti razmisljanje toliko lose, koliko sa tom najavom najavljuju nastavak), tada im je igrivost u drugom planu. Vec vidjeno do sada masu puta.

Mislim da si sam sebi odgovorio. Možda im je igrivost i priča već na višem nivou od jedinice, pa zašto se ne bi pozabavili grafikom malo?

Da li si to vidio od Biowearea masu puta ili samo generaliziraš? (<- ne trebaš odgovoriti, to je više za razmišljanje poslije ručka...)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 21:31 (Elles D.).
4 godine
Mrgud Veliki kaže...

Moja namjera je bila da napisem da cim oni razmisljaju o boljoj grafici (doduse nije niti razmisljanje toliko lose, koliko sa tom najavom najavljuju nastavak), tada im je igrivost u drugom planu.

Grafiku i igrive elemente u igri ne rade isti ljudi i zato ne znači da igrivost mora biti zapostavljena u odnosu na grafiku.

4 godine
Vrući Dragon Age 2

Ma, još nisam stigao niti jedinicu odigrati (pogotovo sa ekspanzijama), a već se radi na dvojci..  

Stiže dosta naslova koje bih volio odigrati ali jednostavno nemam dovoljno vremena, pa mi se zaostaci gomilaju (valjda za mirovinu..) Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Vrući Dragon Age 2

Ako me pamet ne vara 2. bi trebala izači 11.2.2011. i trebala bi biti triologija, to sam čuo neki dan na gamespotu na intervjuu za awekining.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice