Možda netko i zaigra ovu igru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sunce mamino Zeus nije igrač SC-a nego Warcrafta...mda... stricek Ptak je najtrofejniji igrac SC-a na "ovim prostorima" giligilili eto ti jos malo cokolina...reci aaaaa... ;-)
Sječam se tog broja Hackera... Mislio sam da će doči u 6 mjesecu ali nakon 12 godina preživit ćemo čekajući mjesec dana više.
Ako igru želite isprobati u tekućoj beti, dovoljno je posjetiti Game.co.uk koji uz prednarudžbu nudi i beta ključeve koje će dijeliti tijekom svibnja, počevši od srijede!
UK only. Čitaj pisano sitnim slovima.
Po meni puno prerazvikan naslov koji kvalitetom ne opravdava toliki 'hype' 
(s druge strane i SC jedinica mi je bio prilično 'mlak' RTS u usporedbi sa mnogim drugima koji su kasnije uslijedili..)
Isprobao bih ga jedino zbog nadograđenog Battle.net-a i svih novosti koje donosi.. ali to će sve raditi i u WoW-u mislim (komunikacija s igračima iz drugih igara, te drugih servera iste igre, razne top liste i sl.).
Ti si ga odigrao pa znaš? SC2 beta je jedna od najzabavnijih i najstabilnijih beta koju sam ikad igrao. Neke igre kad izađu u prodaju nisu tako dobro izbalansirane i igrive. Da se razumijemo, nisam igrao SC1 više od 10-15h ukupno, iako imam original... Draži mi je bio Total Annihilation u to vrijeme, ali zaigravši betu SC2, siguran sam da će postići još i veći uspjeh nego SC1.
joj, Total Annihilation... misliš li možda na Kingdoms ? to mi je bilo daleko draže od Starcrafta. Što se tiče dvojke, nisam uopće puno nabrijan.... vjerojatno će biti vrlo kvalitetna igra ali ne toliko da bi ju trebalo iščekivati kao Mesiju (a čini mi se da ju baš tako iščekuju milijuni gejmera)
Onda je prava šteta da nisam spomenuo Ptaka. Ali, evo, ispravio si nepravdu.
Ako igru želite isprobati u tekućoj beti, dovoljno je posjetiti Game.co.uk koji uz prednarudžbu nudi i beta ključeve koje će dijeliti tijekom svibnja, počevši od srijede!
UK only. Čitaj pisano sitnim slovima.
Tako je pisalo i za Star Trek Online pa su svejedno djelili kjučeve i van UK.
Ipak ako naručujete od tamo samo zbog bete bolje se raspitajte kod njihovog supporta za svaki slučaj.
(s druge strane i SC jedinica mi je bio prilično 'mlak' RTS u usporedbi sa mnogim drugima koji su kasnije uslijedili..)
kao što kolega reče, igra nije ni izašla a ti pričaš o kvaliteti,
ako ćemo bit realni, Blizzard još nije izdao ne-kvalitetnu igru, iako ih ne volim sve (poglavito WOW),
moram priznati sa su vrhunske kvalitete, tako da ne sumnjam u kvalitetu SC2.
a to što je tebi SC1 bio 'mlak', tvoj problem, milijuni ljudi misle drugačije, meni je SC1 bio i ostao najbolji RTS ikad!
ne možemo svi voljet isto, kvaliteta je tu, ostalo je stvar osobnih preferenci
kao što kolega reče, igra nije ni izašla a ti pričaš o kvaliteti,
ako ćemo bit realni, Blizzard još nije izdao ne-kvalitetnu igru, iako ih ne volim sve (poglavito WOW),
moram priznati sa su vrhunske kvalitete, tako da ne sumnjam u kvalitetu SC2.
a to što je tebi SC1 bio 'mlak', tvoj problem, milijuni ljudi misle drugačije, meni je SC1 bio i ostao najbolji RTS ikad!
ne možemo svi voljet isto, kvaliteta je tu, ostalo je stvar osobnih preferenci
Slažem se u potpunosti njihove igre uvjek su imale ono nešto pogledaj one stare njihove igre vidječeš mnogo njih koji ga kopiraju. A od nastavka SC neočekujem puno promjena što se tića tehnikalija kao i u drugim igrama (warcraft diablo) niti jedna nije poonudila grafiku a to je ono što neke odvlače od blizzarda. Oču reći da blizzard nije onaj idavać/proizvođać kako bi samo zaradili ili punili ''hype''.
Ja sam prednaručio na game.co.uk prije skoro dvije godine, nisu mi dali nikakve beta ključeve. BTW, probao sam betu (jaran mi posudio ključ) - odigrao jednu partiju - ništa radikalno drugačije od keca.
Ispravka: evo upravo su mi poslali beta ključ na email.
Ja sam prednaručio na game.co.uk prije skoro dvije godine,
Što se već tada moglo prednarudžbu poslati??? 
Biće ovo pravo vruće ljeto!