Wolfenstein podbacio

poruka: 32
|
čitano: 2.902
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Wolfenstein podbacio".
3 godine
neaktivan
Wolfenstein podbacio

Zanimljivo pitanje....

Zašto je uz relativno dobru reklamu prodaja popustila?

Piratiziranjem ne možemo objasniti sve, ovdje ipak govorimo

o poznatom imenu a takve su se igre dobro prodavala i unatoč

piratiziranju.

Možda je jednostavno riječ o zasičenošću tržišta akcijskim igrama.

4 godine
Wolfenstein podbacio

Ljudi "posudili" igru, isprobali, vidjeli da ne valja, pa nisu ni kupili. Još jedino EA može prodati muda pod bubrege.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
4 godine
Wolfenstein podbacio

ja sam takodjer recimo prvo posudio wolfa i drugidan ga maknuo sa harda.. dok je posudba mini ninja prerasla u kupovinu :)

3 godine
RE: Wolfenstein podbacio

Zato što je igra smece, grafika, gameplay sve. Bezlično i ne zanimljivo. Jednom riječju bezveze. Nije ni cudo sto je igra pdbacila. A piratiziranje je i potpomoglo jer su ljudi uspili vidit koliko je igra smeče, pa nisu ni kupili.

4 godine
Galeleo kaže...

Možda je jednostavno riječ o zasičenošću tržišta akcijskim igrama.

Potpuno se slažem.

Nije normalno kolko kvalitetnih akcijskih igara izlazi gotovo svaki tjedan!

Ali mislim da tu ima ulogu i bijedno izveden multiplayer kod Wofla.

Ipak, 17k je jako malo.

Moje je mišljenje da budu generalno najveću prodaju ostvarile sportske igre (PES 10, Fifa 10, NHL2k10) i vožnje (Shift, Blur), a najviše Gran Turismo 5.

Možda RE5 ali možda...

Batmana svi već odigrali :(

Mislim da prije MW2 i Aliens vs Predator druge godine, ne bude značajnije prodaje pucačina.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
3 godine
protjeran
Wolfenstein podbacio

igra je izvrsna

problem je kaj je izašla u krivo vrijeme, ko prvo nema se para ko prije godinu/dvije il više...ko drugo, prije 2 godine b ibila savršena i plakali bi klinci nad njom, sad u ovo vrijeme s svim silnim naslovima jednostavno nije interesantna toliko

ali igra je ipak predobra, ima sve kaj svaki fps treba imat, i ima onaj svoj štih koji jako dugo nisam vidio u igrama...jos od prvo CoD-a

EDIT:

piratstvo u slaboj prodaji igra najmanju ulogu...lošiji mp ima ogromnu ulogu, da je super i ja bi kupio original, al mp je pljugica unatoč fenomenalnom SP

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 16:25 (doxy).
3 godine
Wolfenstein podbacio

meni ta igra nista nevalja,DELETED nakon vrlo kratkog igranja

ali moram priznati daje odlicno reklamirana igra

4 godine
doxy kaže...

igra je izvrsna

problem je kaj je izašla u krivo vrijeme, ko prvo nema se para ko prije godinu/dvije il više...ko drugo, prije 2 godine b ibila savršena i plakali bi klinci nad njom, sad u ovo vrijeme s svim silnim naslovima jednostavno nije interesantna toliko

ali igra je ipak predobra, ima sve kaj svaki fps treba imat, i ima onaj svoj štih koji jako dugo nisam vidio u igrama...jos od prvo CoD-a

EDIT:

piratstvo u slaboj prodaji igra najmanju ulogu...lošiji mp ima ogromnu ulogu, da je super i ja bi kupio original, al mp je pljugica unatoč fenomenalnom SP

lol, kako onda objasniti da su se igre koje su imale samo SP prodavale dobro i nitko se nije žalio na rezultate prodaje

zadnja kolko tolko dobra igra koja ima veze s id Softwareom je DOOM 3, od onda njihove igre jednostavno nisu na razini konkurencije

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
4 godine
Wolfenstein podbacio

Multiplayer komponentu novog Wolfensteina nisam isprobao niti ne namjerevam jer mi nije bitna pa je neću ocjenjivati ali singleplayer kampanja me je iznenadila i mislim da je stvarno dobra. Meni ova igra ima bolji gameplay od Crysisa, a i priču.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
3 godine
Armor kaže...

Nisu svi, nego oni koji su ga piratizirali i/ili imaju xBox.

Ljudi u Europi jos nisu dozivjeli ni launch.

Sto se tice Wolfensteina i toga da je 'piratstvo pomoglo da ljudi vise da je igra smece', ne zelim ispasti licemjeran jer sam na taj nacin i ja provjerio, ali iskljucivo zato jer nije bilo demoa.

Ako igra ima demo, sasvim brzo mozete vidjeti da li je to igra za vas ili nije (osim ako se ne zove Mirror's Edge)

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
4 godine
Wolfenstein podbacio

Nemam baš običaj govoriti da su igre loše, ali ova je jednostavno kriva. Uzeli su jedan od najsvetijih predložaka Smijeh i napravili od njega ispodprosjećan FPS. Da na kutiji ne pise veliko W, igra bi dobila iste ocjene kao i Raven Squad (da citiram stranu recenziju: mi smo je igrali da vi nemorate). Loš i zastario engine, gameplay pretipičan i zamoran, bezvezna priča s dosadnjikavim objašnjenjem za ubacivanje "omađijavanja", i to top it all jedna od najgorih modernizacija glavnog lika u novijoj povijesti.

Mislim da bi se razlog loše prodaje mogao naći u nekoj od ovih "karakteristika".

P.S.

MP je smeće.

Why so serious???
3 godine
neaktivan
Wolfenstein podbacio
meni se ipak čini da su svi očekivali drugi dolazak Krista na zemlju, a ono ispalo samo jedna dobra pucačina!?!?!! hrpa klinaca koja igraju krajsis i cod4 jer je kullll...smijeh...čula da igra nije dobra i gotovo, lako zavest masu,... koliko je u zadnje vrijeme izašlo dobrih pucačina osim wolfa? nijedna... naravno da ima mana, ali kada pogledam ostale igre koje su izašle u zadnjih par godina ovo je savršeno u usporedbi sa ostalim sranjičcima... i rest my case... npr. cod, je toliko meni dosadan da sam zaspao dok mi je brat to igrao...
3 godine
Deus ex machina kaže...
Armor kaže...

Nisu svi, nego oni koji su ga piratizirali i/ili imaju xBox.

Ljudi u Europi jos nisu dozivjeli ni launch.

Sto se tice Wolfensteina i toga da je 'piratstvo pomoglo da ljudi vise da je igra smece', ne zelim ispasti licemjeran jer sam na taj nacin i ja provjerio, ali iskljucivo zato jer nije bilo demoa.

Ako igra ima demo, sasvim brzo mozete vidjeti da li je to igra za vas ili nije (osim ako se ne zove Mirror's Edge)

U potpunosti se slazem s ovim...I ja isto trazio DEMO, nisam našo. Sad vidim nema DEMO za NFS novi i još par naslova koje bi zelio vidit. Steta. Kao da se boje izdat demo...

A što se tice komentara da je igra "smece". Da meni je, baš to. Jer ono sto je wolf serijal bio, kad se samo sjetim...Ovo je jednostavno loše za citavu pricu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 18:02 (mislav_01).
4 godine
Wolfenstein podbacio

Ne znam kakve vi kriterije imate, ali igra je bezveze. Sve je to već viđeno, a i igra je sama po sebi teška debilana.

Normal's overrated!
2 godine
neaktivan
Wolfenstein podbacio

Nakon Fallout-a 3, Wolfenstein izgleda kao kiselo vino naspram francuskog cognaca.

Em je linearniji od Manic Minera za C64 (1984), em je nadrljano tol'ko magije da ga se ne bi posramio prosječni mmorpg. A završetak u onom svemiru je... ma, no comment... Adolf se negdje okreće u grobu.

4 godine
Horagio kaže...

Ne znam kakve vi kriterije imate, ali igra je bezveze. Sve je to već viđeno, a i igra je sama po sebi teška debilana.

Wolfenstein je ispao baš onakav kakav sam očekivao. Nije stvar kriterija već je prije izlaska trebalo imati na umu o kakvome se FPS-u ovdje radi. Multiplayer me ionako ne zanima jer ga nikada i ne igram (osim Trackmanie), a singleplayer je skoro pa savršen. U usporedbi s prošlim nastavkom donio je dosta novosti, ali ni to nije toliko bitno kao FUN Factor kojim igra doslovno odiše. Nije ni COD4 donio ništa novo (čak štoviše) a opet ga svi hvalili.

Neki kažu da je igra imala veliku reklamnu kampanju. WTF??? Ni izbliza kao 90% drugih razvikanih naslova. Čak bih se usudio reći da je marketinški dio odrađen lošije nego kod RTCW.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
3 godine
ZC_Someone kaže...
lol, kako onda objasniti da su se igre koje su imale samo SP prodavale dobro i nitko se nije žalio na rezultate prodaje
zadnja kolko tolko dobra igra koja ima veze s id Softwareom je DOOM 3, od onda njihove igre jednostavno nisu na razini konkurencije

Igru nisam igrao pa neću suditi, mogu samo "odokativno" reći da mi se čini ista kao i sve druge Ravenove igre - prosječna. Dugo sam se nećkao hoću li je ili ne kupiti i čini mi se da sam donio pravilnu odluku. Inače, Raven software su naširoko poznati kao "kraljevi prosječnosti", tj. kao tim koji cijeli život radi prosječne igre kojima malo fali da bi bile stvarno dobre (Quake 4 recimo, sad će Singularitiy). A što se id Softwarea tiče, oni nemaju  nikakve veze s time, još od Soldier of Fortune-a 2 Raven licencira id-ove engine; id nemaju veze sa samom igrom - njihova je tehnologija na kojoj se igra vrti. Zadnji baš autorski rad id-a bio je Doom 3, a sljedeći će biti (krajem ove ili početkom sljedeće godine) Rage.

Slažem se također da ova loš prodaja nema konkretne veze sa MP Wolfensteina, već više s činjenicom da su je mnogi piratizirali, neki pratizirali pa odlučili ne kupiti, a neki jednostavno (poput mlađih igrača) nemaju osjećaj za takve old-school FPS-ove. Najviše možda utjecaja ima činjenica da su igrači u današnje vrijeme prezahtjevni (pogotovo s obzirom na ono što daju) i danas objektivno kvalitetne igre dobivaju negativne bodove zato što im fali nešto, kao što imamo primjer sa Far Cry 2. Cijeli svijet je navijao za veliki sandbox i dobili su ga, samo što im je onda bilo dosadno kad ih netko za ruku ne vodi po mapi, isto kao što Wolfensteinu svi zamjeraju linernost, a ne razumiju da je ovo tip igre koji mora biti linearan da bi bio uvjerljiv.

To je moj stav o svemu ovome... 

Ma daj pogledaj ježa ponovno, pa 'ko ga ne bi htio..
4 godine
Wolfenstein podbacio

Da nisam fan ovog serijala ne bih ni znao da je izašao, jer nema nikakvih reklama, demo i sličnoga što se koristi u promidžbene svrhe. Mislim da je to krivac (možda i piratstvo?).

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
4 godine
M_dipl. kaže...
A što se id Softwarea tiče, oni nemaju  nikakve veze s time, još od Soldier of Fortune-a 2 Raven licencira id-ove engine; id nemaju veze sa samom igrom - njihova je tehnologija na kojoj se igra vrti. Zadnji baš autorski rad id-a bio je Doom 3, a sljedeći će biti (krajem ove ili početkom sljedeće godine) Rage.

Znam da oni nisu tu igru radili, ali su zato dobro iskoristili svoj logo u reklamnim kampanjama za sve igre. Jednostavno mi je žalosno gledati da si začetnici FPS žanra dopuštaju da im ljudi sve više pljuju (uključujuči mene) po legendama tipa Quake i Wolfenstein. A po meni ID je glavni odgovorni za kvalitetu tih naslova. Ako im se ne da više raditi FPSove nek ih ostave na miru i daju Ravenu ili kome već da napravi nešto novo.

3 godine
zzz kaže...

meni ta igra nista nevalja,DELETED nakon vrlo kratkog igranja

ali moram priznati daje odlicno reklamirana igra

Za to je EA najbolji!

born to be gamer
4 godine
protjeran
scorpion667 kaže...
Horagio kaže...

Wolfenstein je ispao baš onakav kakav sam očekivao. Nije stvar kriterija već je prije izlaska trebalo imati na umu o kakvome se FPS-u ovdje radi. Multiplayer me ionako ne zanima jer ga nikada i ne igram (osim Trackmanie), a singleplayer je skoro pa savršen...

Neznam, ali meni je nepojmljivo igrat neki FPS kao SP, barem u danasnje vrijeme brzih veza.

Takoderpuno mi je veci gust igrat protiv zivih protivnika, a jos ako si u klanu, ma di ces vece zabave...

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 19:40 (MorciTheCroat).
3 godine
Wolfenstein podbacio

Za mene nema tog MP-a koji može konkurirati dobrom SP-u.

Ma daj pogledaj ježa ponovno, pa 'ko ga ne bi htio..
4 godine
protjeran
M_dipl. kaže...

Za mene nema tog MP-a koji može konkurirati dobrom SP-u.

OK, ali to je kratkog vijeka, jer kad prvi put dodes do kraja igre, sljedeci put vise nije tak zanimljivo, dok kod MP-a svakom partijom igras sve bolje i bolje :-) i naravno jos je veci gust kad pokazes svoj skill.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
3 godine
Wolfenstein podbacio

Wolfenstein je sramotno loša igra.

Da je izažla par godina ranije negdje oko Quake4 onda bi bila u rangu s njim ali ovo je sramotno jadno, igrao pol sata i očistio hdd od smeća.

2 godine
Wolfenstein podbacio

Igru sam igro na SP i igra je odlicna sad pola vas govere ne valja to jer ste vi nauceni na once "Cool" igre kao COD4,Cryis,,,dajte igri sansu stvarno je dobra ako zasto ne pljujete po codu?ista stvar u svih 5 nastavka sam u jednom je modern warfare mislim...ako ju niste probali ne pljute po njoj

3 godine
protjeran
Wolfenstein podbacio

Ja misim da je Wolfenstein podbacio zbog čekanja većih naslova (MW2,NFS:Shift,PES,FIFA) i pogrešnog datuma izdavanja (negdje u 8.mjesecu kad je pretežno suša igara).

Trebali su sačekati negdje proljeće,ispolirat igru i dignut pompu.Ali je ona izišla u zatišju pa će tako i ostati.Šteta jer je prvi dio (RC:TW) bio odličan.

[url=http://www.rewards1.com/index.php?referrer_id=1118733][img]http://www.rewards1.com/images/referralBanners/01.gif[/img][/url]
2 godine
neaktivan
Wolfenstein podbacio

Samo da kazem, veliki sam fan Wolfenstein-a. Nije mi cilj da uvrijedim nekoga ko drugacije misli, ja vjerujem da ima ljudi kojima se igra svidjela i to postujem apsolutno, svi imamo svoje izbore po pitanju naslova koje igramo i to je ok. Ali ja moram da dodam da mi to u ovom slucaju nikako nije jasno, tj. kako se nekome moze svidjeti ova igra, tj. ovaj kosmar od igre, jer upravo kosmar je rijec kojom bih najbolje opisao ovaj naslov. Sve ono što sam očekivao od ove igre, nije ostvareno. Gameplay je u jednom trenutku dosadan, u drugom mucan (razni duhovi/demoni, meni licno izgledaju kao neke ribe (mozda i jesu ribe :) ) koje lebde u zraku i jednostavno cine sve nekako morbidno smijesnim, sto u prvom planu vjerovatno nije bio cilj, pa onda na svakom checkpoint-u Nazi carobnjaci koji ispaljuju gromove, i razne druge "pojave" o kojima ne bih volio da diskutujem previse, samo mislim kome ove gluposti padaju na pamet?) U redu, mozda sam previse kritican, ali imajmo na umu da se radi o Wolfenstein-u, kultnom mega naslovu koji je trebao biti jedan od vecih hitova ove godine, po mom misljenju. Igra je na zalost igraca podbacila i ovo je kao neki samar svim fanovima koji su ocekivali nastavak svih ovih proteklih godina. Pozdrav svima :)

4 godine
Gauta kaže...

Igru sam igro na SP i igra je odlicna sad pola vas govere ne valja to jer ste vi nauceni na once "Cool" igre kao COD4,Cryis,,,dajte igri sansu stvarno je dobra ako zasto ne pljujete po codu?ista stvar u svih 5 nastavka sam u jednom je modern warfare mislim...ako ju niste probali ne pljute po njoj

Nema to veze s drugim igrama, večini ovdje ta igra nije dobra i gotovo. Uostalom po ocjenama koje Wolfenstein dobiva od kritičara se također vidi da je zaglibio u teškom prosjeku. Iznimke uvijek postoje i nekima će igra biti dobra, poput tebe.

Po CoD SPu, tj. po onim koje radi Infinity, se nema što pljuvati. Možda malo po dvojci. Pogotovo po MWu jer su po odluci večine napravili najbolje SP iskustvo u nazad par godina.

Perkan777 kaže...

Ja misim da je Wolfenstein podbacio zbog čekanja većih naslova (MW2,NFS:Shift,PES,FIFA) i pogrešnog datuma izdavanja (negdje u 8.mjesecu kad je pretežno suša igara).

Trebali su sačekati negdje proljeće,ispolirat igru i dignut pompu.Ali je ona izišla u zatišju pa će tako i ostati.Šteta jer je prvi dio (RC:TW) bio odličan.

To nema nikakve veze. Ako je igra kvalitetna, prodavat će se. Čak su i carevi marketing iz EA u svojoj studiji tržišta zaključili da vijeme izdavanja ne igra nikakvu ulogu u uspjehu prodaje i kao primjer naveli GTA IV koji se nije ništa lošije prodavao unatoč izlasku u vrijeme za koje se smatralo nepogodno za izavanje igara.

4 godine
neaktivan
Wolfenstein podbacio

Igrica je ispala lošije nego što je trebala jer podsjeća na CoD sa healing sistemom. Upravo taj healing sistem mi ide na jetru. Healing sistem je trebao biti kao u RTCW i ET:W i dobili bi kopiju starog Wolfa(+/- magije i odabir misija) - upravo ono što se traži.

RTCW - najbolji SP svih vremena. Tu se nema šta raspravljati.

ET:W - najbolji MP svih vremena. Tu igrivost nema igre koja može nadmašiti.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
4 godine
Wolfenstein podbacio

Pa igrica djeluje prosječno ako ste prije odigrali COD 4/5 , crysis ,warhead, fallout 3 i da dalje nenabrajam.

EDIT : recimo ja sam odigrao 2x cod 4 i onda sam odlučio cod 2 po prvi put preći. Tako mi je COD 2 bilo teško prelazit ko proljev poslje COD 4. Tako imam dojam da je nezanimljiv i dosadan.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 21:30 (Hyperion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice