World of Tanks beta

poruka: 28
|
čitano: 2.455
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "World of Tanks beta".
3 godine
neaktivan
World of Tanks beta

Prijavio sam se možda uspijem!!

potpis
3 godine
World of Tanks beta

Ja već imam key,al neznam dal budem to igral.

Možda probam...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
3 godine
World of Tanks beta

Ja se isto prijavio, strašno zainteresirala igra odkako sam pročitao najavu u BUG-u, baš bi htio probati igru.

Stoja
3 godine
World of Tanks beta

Registrirajte se ovdje i uzmite beta key.Osmijeh

I download(ima1.1gb)

Minimalna konfiguracija:

CPU: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog
HDD: 2GB

Preporučena konfiguracija:

CPU: 3 GHz
RAM: 2 GB
Video: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog
HDD: 2GB

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 17:12 (pirat).
23 mjeseca
World of Tanks beta

a već mi idu na onu stvar tenkovske igre koje rade o tenkovima iz 2 svj. rata...ja bih htio tenkovsku simulaciju sa modernim tenkovima,pokušao sam si neke nabavit ali su toliko stare da nijedna ne radi na sedmici...žanr tenkovskih simulacija je floodan WWII tenkovima.

3 godine
RE: World of Tanks beta
g12356 kaže...

a već mi idu na onu stvar tenkovske igre koje rade o tenkovima iz 2 svj. rata...ja bih htio tenkovsku simulaciju sa modernim tenkovima,pokušao sam si neke nabavit ali su toliko stare da nijedna ne radi na sedmici...žanr tenkovskih simulacija je floodan WWII tenkovima.

Točno, ali okruženje modernog načina rata gledano iz uloge tenkista stavlja problem pred developere da je tenk vrlo brzo uništen, iz perspektive ozbiljnije simulacije. Što vrlo sužava mogucnost izrade tenkovske simulacije koja nece biti arkadna ali ce opet pruziti dovljno zabave da zadrzi igrace.

World of tanks ce također biti arkada, barem sudeci po beta gamplayima.

To moze funkcionirati dobro ako su vozila pomogala a ne centar radnje, tenkovi opcenito nisu zahvalna stvar za obraditi. Zamisli Abrams rampage gdje se svi sumanuto napucavaju na nekoj poljani - crap.

Ne vjerujem niti da ce ovaj naslov poluciti ozbiljniju bazu igraca. To dobro funkcionira u single play okuzenju gdje su stvari predefinirane ali MMO je druga prica.

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 21:11 (PureEntity).
3 godine
neaktivan
World of Tanks beta

Evo i ja sam se prijavio :D

3 godine
protjeran
World of Tanks beta

Imam key al problem je s clientom. neće se instalirat. UŽAS!

www.ddoxy.blogspot.com
4 godine
doxy kaže...

Imam key al problem je s clientom. neće se instalirat. UŽAS!

Kod mene nema nikakvih problema. Instaliralo se, instaliralo patcheve i sada čekam 08.07. da krenem s igrom :D

heh, nemaš sreće Izlanuo se

3 godine
protjeran
World of Tanks beta

Evo točnije o čemu se radi.

www.ddoxy.blogspot.com
4 godine
World of Tanks beta

Skini opet, jer instalacijska datoteka je koruptirana.

Možeš lupiti i ignore, samo onda ti tu datoteku neće instalirati i tamo gdje se ona treba čuti, vjerojatno će biti tišina (pretpostavljam)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 19:41 (denix).
3 godine
protjeran
World of Tanks beta

Ma skidam novi client već.  A brzina s njihove stranice 50 kb/s

www.ddoxy.blogspot.com
4 godine
World of Tanks beta

beta je počela. Da li igra tko? Ja sam se sad tek sjetio da je počela, ali imam problema. Igra se ne može povezati na net. Mislio sam da je stvar u firewallu, pa sam ga za probu isključio, ali opet isto. To upućuje da je problem u routeru (thompson tg 782(i)). Da li netko zna koje portove moram forwardat da bi igra ispravno komunicirala sa serverom? Tražim, ali nikako ne mogu naći.

Poslao sam i e-mail supportu, ali tko zna kada će oni odgovoriti, a ja bih igrao :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 20:59 (denix).
3 godine
denix kaže...

beta je počela. Da li igra tko? Ja sam se sad tek sjetio da je počela, ali imam problema. Igra se ne može povezati na net. Mislio sam da je stvar u firewallu, pa sam ga za probu isključio, ali opet isto. To upućuje da je problem u routeru (thompson tg 782(i)). Da li netko zna koje portove moram forwardat da bi igra ispravno komunicirala sa serverom? Tražim, ali nikako ne mogu naći.

Poslao sam i e-mail supportu, ali tko zna kada će oni odgovoriti, a ja bih igrao :D

Ja igram od jučer i nemam nikakvih problema s igrom,imas ovdje par mojih slika iz igre..

4 godine
pirat kaže...
denix kaže...

Ja igram od jučer i nemam nikakvih problema s igrom,imas ovdje par mojih slika iz igre..

heh, ne želim vidjeti slike igre prije nego je ja zaigram :D

btw. poslali su mi e-mail, pa ću sad napraviti što su mi savjetovali i nadam se da ću konačno zaigrati

3 godine
protjeran
World of Tanks beta

Skinuo sam 3 clienta, i sa svakim isti problem.

UŽAS!!!

www.ddoxy.blogspot.com
4 godine
neaktivan
doxy kaže...

Skinuo sam 3 clienta, i sa svakim isti problem.

UŽAS!!!

Prije da je problem u tvom hdd-u ili popratnim libraryima na tvom kompu nego klijentima... evo meni prvi klijent koji sam skinuo super ide...

Preporucam cjelokupni sken za bad sectore... i onda ako imas nek se windowsi pobrinu...

In Control
23 mjeseca
PureEntity kaže...
g12356 kaže...

Točno, ali okruženje modernog načina rata gledano iz uloge tenkista stavlja problem pred developere da je tenk vrlo brzo uništen, iz perspektive ozbiljnije simulacije. Što vrlo sužava mogucnost izrade tenkovske simulacije koja nece biti arkadna ali ce opet pruziti dovljno zabave da zadrzi igrace.

World of tanks ce također biti arkada, barem sudeci po beta gamplayima.

To moze funkcionirati dobro ako su vozila pomogala a ne centar radnje, tenkovi opcenito nisu zahvalna stvar za obraditi. Zamisli Abrams rampage gdje se svi sumanuto napucavaju na nekoj poljani - crap.

Ne vjerujem niti da ce ovaj naslov poluciti ozbiljniju bazu igraca. To dobro funkcionira u single play okuzenju gdje su stvari predefinirane ali MMO je druga prica.

Ako misliš da rpg-7 to nije točno,rpg-7 jedva malo ulupi oklop na tenkovima rađenima posljednjih 20 godina.Za moderne tenkove mora biti nešto jače poput rpg-32 sa ruske strane ili javelin-a sa američke strane...Britanska vojska je potvrdila da je jedan od njihovih challengera II bio jednom situacijom pogođen od više od 5 puta rpg-om i jednom sa milan-at13 a da se sam tenk i dalje izvukao.A ruski t-90 je na testiranjima izdržao 7 pogotka rpg-om i kasnije su samo popravili reaktivni sloj vanjskog oklopa.Tako da tenk itekako može dugo izdržati osim ako se primjenjuje u krivoj strategiji,a bilo bi glupo da u igri simuliraju namjerno krivu strategiju.

Šta se tiče poljane,zašto ne?Postojalo bi više raznih misija,neke bi bile pogodnije igračima koji vole pucanje na daljinu,neke bi bile pogodne onima koji vole blisku borbu,tako je u svakom dobrom fps-u.Zaklon bi recimo bio grmlje,ili ono što svaki tenk nakon WWII ima je mogućnost stvaranja dimnog zida pa se nebi moglo pogodit.

A šta se tiče toga da bi bio MMO-to ne želim...neka bude singleplayer sa podrškom za multyplayer.

2 godine
protjeran
World of Tanks beta

Radi ko podmazano. Igra je zakon. Brzo uključenje u borbu, serveri se ne ruše, ma milina. I vrlo zabavno.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
3 godine
World of Tanks beta

Igra je baš zabavna, samo istraživanje je sporo odnosno ne toliko sporo koliko ko light tank stradavam instant, još kupim leoparda, brz je i sve je to cool i ima skoro duplo bolji oklop od običnih light tankova ali zgibam samo tako. Cekam med tenk sada

2 godine
World of Tanks beta

Dal netko zna zašto imam ogromne fps dropove, stalno skače od 60 do 7 fps, i to na bilo kojim postavkama

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
2 godine
World of Tanks beta

bump

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
20 mjeseci
World of Tanks beta

Igraj po preporucenim postavkama. Jucer sam imao (kao i svi ostali) jebacki lag...

Danas ce valjda biti bolje hehe.

3 godine
protjeran
Evo jos malo pa kupujem Mausa:)) Ponos i dika nacisticke njemacke:) Jedva cekam...
20 mjeseci
World of Tanks beta

Svaka cast :D

Ja sam jos na Tier6 njemackom razaracu...neznam kako se zove :)

2 godine
World of Tanks beta

Ma meni trza zbog grafike...

koliko vam je trebalodo tiera6? meni izgleda užasno sporo

20 mjeseci
World of Tanks beta

Ovisi kako igras.

Meni je uzasno bilo kad mi je hetzera stavljo u puno vece tiere. U matchevima nisam mogao apsolutno nista napraviti i dobivao sam u prosjeku 120 expa po igri.

20 mjeseci
World of Tanks beta
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice