World of Tanks za odlikaše

poruka: 10
|
čitano: 1.211
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "World of Tanks za odlikaše".
4 godine
moderator

Nešto sam načuo da će Bug objaviti i (ekskluzivni) intervju s autorima World of Tanks, jel to istina? {#}

...
3 godine

Igrao sam malo betu, igra nije nista posebno, iako je koncept fora.

Vecinom se svodi na to da se trudis da ne pogines prvi, jer onda moras cekati da sora zavrsi.

Osim ako imas vise tenkova, onda mozes zaigrati novu soru sa drugim, dok se prvi ne "vrati" iz bitke.

Dosadi nakon par dana.

3 godine

Užas što si je ekipa umislila, najveću bazu igraca koju ce imati prilike vidjeti je upravo sada, za vrijeme bete, samo jedna relacija - A32 je moguce nagrindati za maksimalno 2 dana casual igre.

Cijene su ultimativna sprdacina.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 1:42 (PureEntity).
3 godine
Re: World of Tanks za odlikaše

Valjda misliš na A30? Jer A32 je Premium tenk, ne možeš do njega doći normalnim putem, već samo putem pre-ordera.

Cijene su očekivane, ista količina zlata će koštati 10% više u retailu, a još uz to se dobije tenk sa svojim garage slotom. Tako da je Light pre-order čisto OK, većina ljudi će to uzimati, a kome je i to previše uvijek može pomalo kupovati 2500g za 8.5€ ili ne platiti ni lipe - igra je ionako F2P.

3 godine
PureEntity kaže...

Užas što si je ekipa umislila, najveću bazu igraca koju ce imati prilike vidjeti je upravo sada, za vrijeme bete, samo jedna relacija - A32 je moguce nagrindati za maksimalno 2 dana casual igre.

Cijene su ultimativna sprdacina.

Cijene nisu preskupe, jer ako gledas odnos gold - euro, ispadne da ti je 7 eura 30 dana premiuma, sto nije toliko puno kad usporedis s drugim igrama, a ovdje dobijes npr. u heavy paketu dovoljno golda za 10 mjeseci premiuma, i jos dobijes i premium T8 tank.

A ako ne zelis placat ne moras, zato je F2P model.

I kod rusa se vec odavno placa i otkad je igra otisla u release imaju dnevno preko 70 000 igraca online, tako je bilo prije mjesec dana, sad je vjerojatno i vise, a kod nas je u beti online uglavnom oko 15 - 20 tisuca.

3 godine
protjeran
Miro kaže...

Nešto sam načuo da će Bug objaviti i (ekskluzivni) intervju s autorima World of Tanks, jel to istina? {#}

je istina je :)

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 2:17 (hrvatskafarkasevec).
2 godine

Igra uopće nije balansirana, uvijek imam najslabiji tenk, i iz nepoznatog razloga stalno trza bez obzira na postavke

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
4 godine
Diablo86 kaže...

Igra uopće nije balansirana, uvijek imam najslabiji tenk, i iz nepoznatog razloga stalno trza bez obzira na postavke

Balans je ok, jednostavno se svaki tenk upotrebljava na određeni način i to je to.  Ispočetka je teško ali prvih 4 tiera preletiš i sa jako malo igre...

Igra je jako ok i zarazna je kada te krene. Uvijek ti treba onaj veći tenk, neki dodatak ili što već. A premium tenkovi nose JAKO puno novaca i exp. Zlato za premium account je jeftino. Problem nastaje ako želiš koristiti free xp i zlatnu municiju. Tu treba puno zlata :-)

Ima i 2 stvari koje niste spominjali: CLAN WARS obećavaju mnogo, i rade na sređivanju hide systema koji trenutno većina ljudi pljuje (uključujujući mene)

-- HaHa na sve
4 godine

Meni se igra dosta sviđa. Bit će još zanimljivije ako uvrste sve što su pričali (osvajanje teritorija, auction house..). Jedini nedostatak je to što onaj besplatni dio jednostavno ne funkcionira sa većim tearom tenkova. Iz tog razloga bi rekao da je demo besplatan, a ne cijela igra. S druge strane, zanimljivija mi je od WoW-a, a ispada jeftinija (8€ umjesto 13€/mjesec).

4 godine
Napravljen friški klan i primamo ljude.

Ne primamo pacjente koji se lože na nacionalizam te su netrpeljivi prema drugim narodima, ne primamo rasiste, homofobe i sve ostale koji se ne snalaze u civiliziranom svijetu.

Za više informacija - http://www.wotdogsofwar.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice