Naravno da su u modi. Remakeovi kvalitetnih igara će se uvijek moći vratiti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WORMS FTW 
How yes no.
A kad nisu bili?
Neka se Heroes III refresha.
Ma nema potrebe...
Eno ti Heroes V koji je sranje...a i meni je armageddon bolji od ovog reloaded..
Ma nema potrebe...
Eno ti Heroes V koji je sranje...a i meni je armageddon bolji od ovog reloaded..
Po čemu je sranje?
BTW. nekako mi se čini da ovi wormsi imaju malo oružja...
Ma nema potrebe...
Po čemu je sranje?
OK, nije sranje..ali sa Heroes-ima III se ne može mjeriti..
Ma nema potrebe...
Po čemu je sranje?
OK, nije sranje..ali sa Heroes-ima III se ne može mjeriti..
Kako se uzme. Meni je isto HOMM3 najbolji od 'serijala', ali sam neki dan nakon dugo vremena ponovno pokrenuo HOMM5 (buduci da sam ga kupio) i da se igrati. Ne znam...
Prije mi nikako nije odgovarao, ali sada mi se da igrati. Je da su poprilicno iskomplicirali razvoj heroja (i dvorce koji su nedoreceni) i je da su prebacili u 3d pa masu toga mozes propustiti na mapi, a da ne spominjem rotiranje bojnog polja, ali OK. Mislim da su homm5 najvise pokopali bugovi koji jos niti dan danas nisu svi ispravljeni.
Sto se tice wormsa, drago mi je ovo s 2D. Kamo srece da i HOMM6 bude u 2D. Nitko sretniji, ali cisto sumnjam, buduci da su HOMM od jedinice (koju sam masovno igrao i jos imam original negdje) samo varijacija na temu.
Ljudi... Wormsi... tema...
nisam još nikad igrao wormse, ali mislim da je sad krajnje vrijeme da krenem 
Eh, onda vjerojatno nisi igrao niti Scorch, a da ne spominjem jos 'starije' dvije gorile koje se gadjaju bananama
.
Sve u svemu dobra i simpaticna igrica za igranje na jednom kompu u drustvu. Daleko bolje nego igranje preko 'mreze' koja otudjuje ljude.
Ti neznaš što si propustio.
Btw mislim da sam prve odigrao na Amigi 500.
kolko vidim na metacriticu, user critics i nisu baš toliko sjajni. Vidio sam i probao betu ovih novih wormsa kod frenda, i mogu reći da je Armaggedon (pa čak i obična dvojka) sigurno bio bolji od tadašnje igre; a vjerojatno ju nisu puno mijenjali od bete.
Najbolji način za to su par frendova, gajba pive i Wormsi u hot-seatu...