WoW bez pretplate

poruka: 22
|
čitano: 1.929
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "WoW bez pretplate".
2 godine
WoW bez pretplate

nije da podcjenjujem wow, al bilo je onih upada kao " koja budala igra wow i ovisan je o pretplati ", e sad ćemo vidit ako ikada bude bio besplatan sad će reći da wow ne valja zato jer više nema pretplatu lol...

Dompa
3 godine
WoW bez pretplate

koliko će tek onda bit ovisnika, majko mila...

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
4 godine
WoW bez pretplate

a sta je s ovima koji igraju na privatnim serverima..oni ne placaju pretplatu heh

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
3 godine
WoW bez pretplate

da, ali nije to to, znam ih dosta koji su sa privatnih servera presli na pretplatu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
4 godine
RE: WoW bez pretplate
mind_challenge kaže...

da, ali nije to to, znam ih dosta koji su sa privatnih servera presli na pretplatu

Ja znam sa retail na private. Pogotovo ako nadjes tako dobro odrzavanog gdje igram ja (i 30 ljudi iz mojeg grada s time da neki igraju cak i za pare, da pro) :D

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
2 godine
WoW bez pretplate

Kad će se pojaviti MMORPG dvoljno jak da sruši warcraft?? Vjerovatno nikad! Zato neka se oni koji igraju wow-a odreknu warcrafta i novac od preplate preusmjere na razvoj nekog drugog MMORPG-a. I kad se on lijepo razvije blizzard ukida preplatu, a mi besplatno igramo wow.Cool

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
3 godine
WoW bez pretplate

Nebi ga igrao ni da je besplatan Namigiva

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
2 godine
neaktivan
WoW bez pretplate

wow kao igra nije losa, cak je i zabavna, igrao sam prije na privatnim serverima, pogotov pvp i arene . .

ali ni u ludilu nebi dao centa za takvo nesto, niti bi proveo citav dan prelazec instancu, ojjj . . a da ne pricam o toliko tona questova, i mali xp rate . .

koce bolan izgubit zivot radi igre, jok to, nako 10min dnevno opalim battlefielda i opustim se, ko normalan cojek :D

wow ostaje na onim instant lvl 80 privatnim :)

3 godine
WoW bez pretplate
U principi sve MMO igre su za mene preeeeeeeeeeeevelik gubitak vremena, ja sebe smatram "gejmerom" ali MMO naslovi se ne mogu uklopiti sa poslom/školom i životom inače.
:)
4 godine
WoW bez pretplate

Wow igram ali samo na private i to jako rjetko - prije sam igrao ko blesav - još malo pa ču ga moći maknuti sa harda.   Bolje kupiti neku pucačinu i uživati nego svaki mjesec davat pare za ovu navlakušu. A i free MMO su bezveze većina ima nepošten odnos prema onima koji ne kupuju njihove virtualne dijamante i takve gluposti. MMO je rupa bez dna.

Sometime the best defense is to attack!
2 godine
WoW bez pretplate

Ako bi objavili sami neku novu masovku kažu oni.Pa zar nisu najavili da rade na nekoj novoj masovki o kojoj se zapravo ništa nezna.

4 godine
Zaratustra kaže...
U principi sve MMO igre su za mene preeeeeeeeeeeevelik gubitak vremena, ja sebe smatram "gejmerom" ali MMO naslovi se ne mogu uklopiti sa poslom/školom i životom inače.

Samo treba imat mjeru i znati kad ti je dosta za pojedini dan - uz dobar raspored za sve se nađe vremena Namigiva

Lijep pozdrav ;)
2 godine
WoW bez pretplate

Ne bi nikad plaćao mjesečnu pretplatu za igru, oni koji ju igraju WoW godinama su potrošili i preko 5 hiljada kuna na 1 igru. Ko voli nek izvoli :)

3 godine
WoW bez pretplate

Iako nisam igrao ni jedan mmo koji je free a placaju se onda dodatne stvari, meni ovako kako je sad, sa pretplatom izgleda bolje. Platim 12eur mjesecno i dostupan mi je sav sadrzaj, a u onim igrama imam osjecaj da je mozda malo teze kontrolirati koliko se na kraju potrosi za sve te mikrotransakcije. 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
4 godine
sliver kaže...

Ne bi nikad plaćao mjesečnu pretplatu za igru, oni koji ju igraju WoW godinama su potrošili i preko 5 hiljada kuna na 1 igru. Ko voli nek izvoli :)

Takav sam ja imao stav u početku ali kad sam ga vidio kod frenda početkom 2006. (čim je stigao kod nas) cijena mi odjednom nije bila bitna.

Ja si tu pretplatu pretvorim u iskorišteno vrijeme recimo mjesečna pretplata je cca 92kn - ok. Ja za tih 92kn provedem skoro svaki dan po 2,3 sata zabavljajući se. Kada se to pomnoži sa 30 dobije se nekih 80-90 sati zabave mjesečno (minimum) za 92kn što je oko kuna po satu - po meni sasvim pristojna cijena Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine
WoW bez pretplate

Prodavanje magle... Ako ikada bude bez pretplate, tada ce to biti samo za onu mrvu entuzijasta koji to jos igraju.

Pa nisam od jucer da ne znam kako Blizzard razmislja.

2 godine
neaktivan
WoW bez pretplate

Apsolutno je besmisleno raspravljati o tome tko će na što trošiti novac.

Netko će subotom naveče izaći i potrošiti 500 kn, drugi će za tih 500 kuna igrati WoW pola godine, treći će tih 500 kuna uložiti na kladionicu...

Stvar je u tome da svatko troši na svoj gušt.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
4 godine
LeeMoon kaže...

Stvar je u tome da svatko troši na svoj gušt.

Upravo tako! Cool

Lijep pozdrav ;)
2 godine
neaktivan
WoW bez pretplate

Problem je u tome što sam ja ovaj treći pa sad sjedim kod kuće i neigram WoW Sramim se

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
2 godine
WoW bez pretplate

Znaci skinem WOW odigram jedan ssat i dobivam besplatni S2?

Moze ORG sa WOWovih STR a moze i P* pa P*T*O*R*...???

HEHEHE ;D

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
21 mjesec
WoW bez pretplate

svaki pocetak ima i svoj kraj wow definitivno igra koja propada! 

18 mjeseci
protjeran
prokletakuya kaže...

svaki pocetak ima i svoj kraj wow definitivno igra koja propada! 

ajde ne lupaj sta propad pola sveta igra wow a ti kazes propada?!?

o moj gade............
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice