Xbox 360 premašio 57 milijuna primjeraka

poruka: 19
|
čitano: 985
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Xbox 360 premašio 57 milijuna primjeraka".
2 godine
suspendiran

Ako uzmemo u obzir da je prve 3 godine xbox 360 imao postotak pokvarenih konzola, nešto više od 51%,da je box izdan godinu dana prije ps3,a sony je objavio da je do sada prodao 56m diljem svijeta,

dolazimo do zakljućka da je zaprava PS3 uspješnija konzola,upravo zbor manjeg postotka kvarova koji je na razini očekivanja u elektronskoj industrija

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life!
5 godina
Re: Xbox 360 premašio 57 milijuna primjeraka
roseman kaže...

Ako uzmemo u obzir da je prve 3 godine xbox 360 imao postotak pokvarenih konzola, nešto više od 51%,da je box izdan godinu dana prije ps3,a sony je objavio da je do sada prodao 56m diljem svijeta,

dolazimo do zakljućka da je zaprava PS3 uspješnija konzola,upravo zbor manjeg postotka kvarova koji je na razini očekivanja u elektronskoj industrija

Ali ti zakljucak ne vazi ako uzmemo u obzir da laprdas i nemas pojma o cemu pricas...

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
4 godine

A sta ti njemu nisi odgovorio nekim pametnim zaključkom kad ti imaš pojma o čemu pričaš. Po meni je čovijek dobro rekao.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
4 godine
suspendiran
roseman kaže...

Da,i ja tako mislim,kao što reče neki lik neki dan na kotaku forumu,to znači da sad imamo oko 30 milijuna ispravnih xbox-ova i oko 40 milijuna ispravnih plejki koje rade.

On topic,Bug opet piše poluistine,Xbox je samo i isključivo u Americi najprodavanija konzola u zadnjih devet mjeseci,u Europi,Australiji i Japanu u zadnjoj godini im je dupe isprašio Ps3 koji je premašio i Wii u zadnjoj godini,ali pretpostavljam da o tome u Bugu ne bi napisali ni riječi budući da su očito Microsoftovi plaćenici,pogotovo ako se osvrnem na pretenciozni tekst u zadnjem broju Bug-a o rušenju Sony-jeve mreze i načinu na koji su optuzili njih za sve.Kao da se to ne bi moglo sutra vama ili bilo kome dogoditi.Zbilja sam na rubu da prestanem kupovati časopis zbog izrazitog neprofesionalizma i neznanja što se tiče konzola o kojima pišu a ne informiraju se kao i svojevrsnog zutila u tom informatičkom časopisu.

Gdje ste bili kad je Microsoft napravio sramotu od hardvera zvanu Xbox360?Zašto to nije bio fail godine?

You are what you believe yourself to be
2 godine
suspendiran

A ako uzmemo u obzir da si ti vjerojatno box fanovas možemo samo zaključiti da te ISTINA BOLI!

A ako imaš argumente koji pobijaju moje napiši ih,a ja ču sad tebi napisati zašto je ps3 bolji od boxa:

1.Manje se kvari

2.Nemoraš plačat za igranje online

3.kontroler od ps3 je manji,bolje leži u ruci i ono najvažnije nemoraš svaki tjedan kupovat baterije

4.ima blue ray-prednosti njega fakat netreba nabrajat

5.više excluziva

6.7.1 zvuk

7.Svaki ps3 ima iste specifikacije za razliku od box koji neki nemaju hard

8.wifi

9-psn je dostupan u hr za razliku od boxa koji službeno nije dostupan u RH

10.buka koju box stvara je katastrofalna

11.I SVE OVO ZA ISTU LOVU

AKO SAM NEŠTO ZABORAVIO SLOBODNO NADODAJTE

20 mjeseci

dobro roseman,svjetski priznati covjece sto se tice ekonomije,poznati nobelovce,ako je xbox takvo smece kako to da ga ljudi i sada kupuju,kako to da su ga kupili i onda kad im se pokvario? mozda se ljudima jednostavno igraju multiplatform igre bez naglog pada fpsa,mozda ljudi traze normalnu online podrsku tko ce ga znati.toliko napricana snaga,a nemogu slusati muziku dok igram

20 mjeseci
roseman kaže...

A ako uzmemo u obzir da si ti vjerojatno box fanovas možemo samo zaključiti da te ISTINA BOLI!

A ako imaš argumente koji pobijaju moje napiši ih,a ja ču sad tebi napisati zašto je ps3 bolji od boxa:

1.Manje se kvari

2.Nemoraš plačat za igranje online

3.kontroler od ps3 je manji,bolje leži u ruci i ono najvažnije nemoraš svaki tjedan kupovat baterije

4.ima blue ray-prednosti njega fakat netreba nabrajat

5.više excluziva

6.7.1 zvuk

7.Svaki ps3 ima iste specifikacije za razliku od box koji neki nemaju hard

8.wifi

9-psn je dostupan u hr za razliku od boxa koji službeno nije dostupan u RH

10.buka koju box stvara je katastrofalna

11.I SVE OVO ZA ISTU LOVU

AKO SAM NEŠTO ZABORAVIO SLOBODNO NADODAJTE

sve sto si naveo donekle bi i moglo al ovo za djojstik je stvarno stvarno smijesno.to dolazi od nekoga ko je presao konzole od 90 pa na vamo,koji je i kupovao djojstike od drugih proizvodjaca za ps2

4 godine

što se tiče kotrolera meni puno više paše onaj od boxa, praktičniji mi je, i bolje mi ležu u ruci.

Osobno nemam ni PS3 ni Box ali mogu reći da je ovo s mjenjanjem baterija svaki tjedan dva glupost.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
4 godine
thuglife kaže...

što se tiče kotrolera meni puno više paše onaj od boxa, praktičniji mi je, i bolje mi ležu u ruci.

Osobno nemam ni PS3 ni Box ali mogu reći da je ovo s mjenjanjem baterija svaki tjedan dva glupost.

Ako intenzivno igraš, mijenjat ćeš baterije i češće. Ovisi koje koristiš tj. koliki im je kapacitet. Glupost koju je on napisao je da moraš kupovati baterije svaka dva tjedna kao da ne postoje punjive baterije. Ja imam set od 4 punjive, dok su dvije u gamepadu, druge dvije se pune i tako uvijek imam puni set na raspolaganju.

Mislim da PS3 kontroler već dolazi sa punjivom baterijom kao za mobitel i gamepad priključiš na usb i puniš. Kod xboxa možeš nabaviti slični play&charge set ali to moraš dodatno platiti. Imam i to ali sam nažalost uzeo slabu bateriju pa se brzo istroši. Ispod 4200 mAh ne treba ni uzimati.

I da, xbox gamepad je po većini recenzija jedan od najboljih gamepada. Položaj lijeve glijve je ergonomski bolje izveden i palac se manje napreže- znam iz iskustva jer sam imao logitech rumblepad koji je kopija PS3 kontrolera. 

Ostale prednosti PS3 ne bih komentirao ali iako imam xbox, jako cijenim PS3 i rado bih ga imao - razlozi se zovu Uncharted, Heavy rain, God of war itd.

3 godine
stari, zaboravio si dodat i broj 12, a on glasi - ako ti hakeri s*ebu sistem na mjesec dana i uzmu tvoje podatke, sony ti mukte pokloni 3 igrice.
joystick, baterije i blue ray naspram 2 dvd-a... e tu si se bome prosro...ajde,idi poljubi svoju plejku i reci joj kako je najbolja i najljepsija:)
5 godina
AjgorR kaže...

On topic,Bug opet piše poluistine,Xbox je samo i isključivo u Americi najprodavanija konzola u zadnjih devet mjeseci,u Europi,Australiji i Japanu u zadnjoj godini im je dupe isprašio Ps3 koji je premašio i Wii u zadnjoj godini,ali pretpostavljam da o tome u Bugu ne bi napisali ni riječi budući da su očito Microsoftovi plaćenici,

Wii je prodan u 90 milijuna primjeraka, PS3 i XBox oko 56 milijuna. U zadnjih godinu dana Wii oko 15 milijuna (PDF - mjeri se u desecima tisuća pa je onih 1,508 za 2010 ustvari 15 mil), PS3 oko 14.  S tme da je PS3 uvjerljivo najlošije prodavana Sonyeva konzola, jer je za isto vrijeme prodano 100 milijuna PS1 i 153 mil. PS2.

Ne znam oliko bi trebali  o prašenju guzice kad ti zadnja godina predstavlja 35% ukupne prodaje, naspram 16% kod Wiia. Godišnje možda i da ali teško je zanemariti ostalih par godina prodaje i sadašnjih 35 milijuna komada prednosti.

I can’t count the reasons I should stay One by one they all just fade away
5 godina
roseman kaže...

Dolazimo do zaključka da ti nemaš pojma o pojmu jer računaš xboxe zamijenjene pod garancijom pod prodane

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 18:23 (Paolo2612).
2 godine
suspendiran

A ti znaš da su svi pokvareni boxovi crkli u garantnom roku?ili možda mikrosoft ima doživotno jamstvo?

Ako ima ponovo ću si ga kupit.

Nisam reko da je box totalno smeće već sam nabrojio prednosti ps3,a vi niste nabrojili nijednu prednost box-a naspram ps3

obje konzole su odlične,ali je ps3 malo ODLIČNIJI{#}

5 godina
roseman kaže...

A ti znaš da su svi pokvareni boxovi crkli u garantnom roku?ili možda mikrosoft ima doživotno jamstvo?

Ako ima ponovo ću si ga kupit.

Ja bi ti mogao postaviti slično protupitanje: A kako ti znaš da su svi crkli izvan garantnog roka i da su svi kupili novi xbox?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine
suspendiran

ajmo reč da je od tih 50+% pokvarenih konzola,25% izvan garantnog roka to opet znači da je ps3 sa godinu dana zaostatka prodan u večem broju primjeraka ili je u najgorem slučaju na istoj razini ko box

3 godine
sto ce opet reci da su ljudi prepoznali pravu stvar unatoc tolikom broju kvarova prvih xboxova, zar ne?
mislim, logicno je da neces kupovat nesto za sto u prilicno velikom postotku mozes biti siguran da ce dobit rrod...
dosta prepucanja tipa "moj je tata jaci od tvog, ps3 je bolji od x360...", ja sam xbox uzeo radi Halo-a, a i ostali ziher imaju svoje razloge i za ps3 i za x360
3 godine
roseman kaže...

Nisam reko da je box totalno smeće već sam nabrojio prednosti ps3,a vi niste nabrojili nijednu prednost box-a naspram ps3

Opet s druge strane na Xboxu bas i neces ocekivat da cijeli Network padne na mjesec dana, te da ti ukradu osobne podatke,  podatke kreditnih kartica itd. Just saying .. ako je to ODLIČNIJE moras preispitat termin i samu gradaciju. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
4 godine
suspendiran
Leglo kaže...
roseman kaže...

Opet s druge strane na Xboxu bas i neces ocekivat da cijeli Network padne na mjesec dana, te da ti ukradu osobne podatke,  podatke kreditnih kartica itd. Just saying .. ako je to ODLIČNIJE moras preispitat termin i samu gradaciju. ;)

Live je isto pucao po nekoliko tjedana,na Live-u su isto pokradeni podaci korisnicima,isto su krali sa Live-a i hakeri i kreteni koji su kupovali hakirane i ukradene podatke sa neta.

Ja mislim da će Microsoft uskoro predstaviti novu konzolu budući da mi se čini da su ispucali sve ideje koje su imali sa ovom konzolom,nema velikih najava velikih ekskluziva osim remake-a Halo-a,a Kinekt hard core igrači preziru koliko i oni koji imaju plejku preziru move.

You are what you believe yourself to be
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 21:35 (AjgorR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice