Nije ni cudo, izgleda super, jedva cekam da dodje kod nas pa da klincu ubodem jedan, mozda se i tata ponekad poigra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrlo vjerojatno je inscenirana situacija, samo da se potakne prodaja.
Uredjaj je hardverski isti, sa istom cijenom. Sumnjam da se rasprodao u jednom danu, osim ako su ih imali tocno 36 na lageru.
Uredjaj je hardverski isti, sa istom cijenom. Sumnjam da se rasprodao u jednom danu, osim ako su ih imali tocno 36 na lageru.
Ma nije on rasprodan zbog hardvera nego zbog Kinkect-a koji dolazi u kombinaciji s njim.
Naravno. Čim je nešto rasprodano to znači da uber dobro. Moš mislit
E pa Kinect ne dolazi s njim. Kinect tek izlazi u 11. mjesecu.
I nece biti ukljucen u paketu.
E pa Kinect ne dolazi s njim. Kinect tek izlazi u 11. mjesecu.
I nece biti ukljucen u paketu.
Ne znam ja kad će izać sam čitam ovo s Bug vjesti.
Kako se čini, Kinect, microsoftov kontroler koji prepoznaje kretnje igrača, pandan Wii Remoteu i Sony Liveu, dobro je prihvaćen i u kombinaciji s novom verzijom konzole, lako bi mogao biti "ono nešto", što će Microsoftu dati prednost pred konkurencijom.
Koliko sam ja skonto ima za naruciti novi Xbox360 + novi kontroler ... cijena 299$ u USA trenutno ... kod nas cca 3000 kuna ... prevedeno
kod nas je cjena 2195kn...sophoslab
bez Kinecta of course.
Kinect tek izlazi u 11 mjesecu.....ja se nadam da ću ubost ovog xbox-a ako se bude mogao modificirat..
Kinect tek izlazi u 11 mjesecu.....ja se nadam da ću ubost ovog xbox-a ako se bude mogao modificirat..
me too