to samo govori da se boje nintenda i da nebu puno jaci od WII U..
nintendo bu stavil hardver za nekih 500 dolara a Xbox ne moze kostati mnogo vise,
tako da ni hardver nebu puno jaci..
mislim da ce nintendo vladat ovom generacijom!!
nintendo bu stavil hardver za nekih 500 dolara a Xbox ne moze kostati mnogo vise,
Nintendo tek nagodinu izbacuje konzolu koja se hardverski može natjecat sa 5-6 godina starim X360 i PS3 konzolama. Tako da će ga prave next gen konzole na polju grafike i čiste procesorske snage vjerovatno satrt.
Kako me živciraju za tom šutnjom. Zar nemogu objavit kad izlaze nove konzole tak da se ljudi nebi zaletili i platili sad 2 soma kuna, a za 8 mjeseci bi izašla nova konzola. Nah, ništa, bio bih njihov siguran kupac, ali zbog njihove politke neću SIGURNO ulagat u konzolu koja se može ugasit za par mjeseci. Ostajem pri svojem PC 
Kako me živciraju za tom šutnjom. Zar nemogu objavit kad izlaze nove konzole tak da se ljudi nebi zaletili i platili sad 2 soma kuna, a za 8 mjeseci bi izašla nova konzola. Nah, ništa, bio bih njihov siguran kupac, ali zbog njihove politke neću SIGURNO ulagat u konzolu koja se može ugasit za par mjeseci. Ostajem pri svojem PC 
Fenomenalna ideja - najavi novi revolucionarni proizvod koji dolazi za nekoliko mjeseci tako da svi prestanu kupovati sadašnji proizvod i čekaju novi. A ti tih 8 mjeseci živi od zraka jer ćeš prodati skoro ništa ovog starog
Fenomenalna ideja - najavi novi revolucionarni proizvod koji dolazi za nekoliko mjeseci tako da svi prestanu kupovati sadašnji proizvod i čekaju novi. A ti tih 8 mjeseci živi od zraka jer ćeš prodati skoro ništa ovog starog
Revolucionaran proizvod
.
Steraj se ti, tvoje konzole zajedno s MC I SONY-em u veliki sladoled
. (šala)
EDIT- znam da nije i to pametno, ali opet da daju naputak kupcima jer nije baš fer prema kupcima sam šutit, a dok ti isti kupci kupuju od tebe, neka barem pokažu neakvo poštovanje.
decko ti si u zabludi,ali ipak veseli se dok jos mozes...
nisi procitao sta sam pisao slicna cjena slicni hard....
xbox i sony ce izgubit mnogo novom generacijom..
ne zaboravi da ce WII U isto bit nova generacija!
decko ti si u zabludi,ali ipak veseli se dok jos mozes...
nisi procitao sta sam pisao slicna cjena slicni hard....
xbox i sony ce izgubit mnogo novom generacijom..
ne zaboravi da ce WII U isto bit nova generacija!
nisi ti bas informiran jelda, a pises svasta po forumu... vec cijeli Internet zna wii U specifikacije i one su slabe. ne znam cime misle motivirat kupce (mozda "inovativnim" kontrolerom) al to sigurno nece bit 5 i vise godina star hardware. sam nintendo je u veeeelikom zaostatku sto se tice procesa izrade igara; evo ova najnovija zelda (koju neki nadobudni kriticari guraju u GOTY kategoriju :facepalm:) iako se radi o vrlo ispoliranom proizvodu tehnoloski je zastario. ne znam kako svojim eksluzivama misle konkurirat next gen box/ps igrama kad jos nisu ovladali ni osnovama voice actinga i HD grafike. mozda i dalje ostanu u domeni obiteljske casual konzolice dok ce ozbiljniji gameri zabavu potrazit na novim verzijama boxa/plejke i naravno PC-u.
nije ne boje se, otkud ti to, nego je vec i vrijeme, nakon 8 godina da izađe novi
Pozzz svima!
Vidim da se tu pise o nebitnim stvarima,koja konzola bude bolja...
Niti je to bitno niti bi vi trebali o tome raspravljati..
Bitno je da imaju dobru podrsku igara,nesto igrivo,nevidjeno,to se trazi ako vec platis tolike novce za igru...
Šta se tice xboxa vec je i vrjeme da izda novu konzolu,a nintendo ce sa wii u bit senzacija,vjerujte..
Nitko nije u pravu od vas,šta se tice hardvera nintenda to su samo nagadjanja,nista nije potvrdeno od strane glavnih,
niti to svi znaju na netu..Jedno je da bi vi zeljeli da bude promasaj a drugo sta ce biti,
jer imate PS3 ili XBOX 360 i zelite da budu bolji..
Nemoguce je da bude Xbox,kao sta su zelje i sta se pise 100 puta jaca konzola a postoji mogucnost da izadje 2013..
Po isplativosti ne moze bit puno jaca konzola,nintendo planira izdati konzolu najvise do 600 dolara cjene a to je dovoljno za
dobar hardver,a isto tako xbox bi po glasinama mogao uskoro izaci nakon nintenda po istoj cjeni..
To znaci da ce biti nesto malo jaci ako ce uopste biti jer to mu ni nije potrebno..
Xbox ce trebati nesto vise od jaceg hardvera da opstane u buducnosti jer mu kinket nije dovoljan kako se cini za sad..
Znaci po glasinama nintendo ce dobit podrsku svih koji su mu falili do sad,to znaci kvalitetne igre,super podrsku online,
uz dobar hardver HD,podrska za 3D,novi kontroljer i tko zna sta jos bit ce opasnost kako za XBOX tako za PS..
Ja iskreno zalim srecu svima!
Samo nek oni nama daju dobre igre!!!!!!!!
Nintendo tek nagodinu izbacuje konzolu koja se hardverski može natjecat sa 5-6 godina starim X360 i PS3 konzolama. Tako da će ga prave next gen konzole na polju grafike i čiste procesorske snage vjerovatno satrt.
50% +/- jace od aktualnog PS i XBOX-a, ne slazem se s njegovim postom (osim kod ovog zadnjeg)..... Nintendo ce vrlo vjerojatno opet vladati trzistem (ne zbog 3DS-a vec zbog Wii U-a). Drugo, grafika i snaga ne znaci uvijek najbolje....

Nisi u pravu.
Za AMD Hd 7xxx seriju grafičkih se zna već skoro godinu dana da izlaze u siječnju 2012 godine pa nitko nije prestao kupovati seriju 6xxx, seriju 5xxxx itd.
Zna se da će taj novi x-box koštati barem duplo više od sadašnjeg "starog" pa bi se stari i dalje prodavao.
Svaka roba ima svog kupca.
Nintendo ce vrlo vjerojatno opet vladati trzistem (ne zbog 3DS-a vec zbog Wii U-a). Drugo, grafika i snaga ne znaci uvijek najbolje....
to cemo jos vidjet al cist sumnjam. prije bi im se mogo desit promasaj ko s cubom. :)
ak novi box i plejka budu da bubnem 400$, a wii zbog jeftinijeg procesa proizvodnje nesto jeftiniji npr. 300$, ko bi se u toj situaciji odlucio za wii U i tehnologiju staru 5 godina? isplativije je uzet ps3 ili xbox 360 koji ce se tada prodavat po smijesnim cijenama i koji vec sada imaju cijelu biblioteku igracih naslova. isplativije ce bit uzet PS vitu koja ce po snazi bit u rangu ps3 i wii U-a. apsolutno ne vidim razlog zasto bi ozbiljan gamer bacio pare u wii U, mozda jedino iz obijesti. cak i casual gameri imaju alternativu u vidu movea i kinecta i njihovih mozebitnih nasljednika... ako wii U i bude imao nenormalno dobar support 3th party devova (u sto jako sumnjam) microsoft i sony ce opet imat jace ekskluzive (osim ako je nekom mutava zelda kvalitetnija igra od uncharteda, gearsa, metal geara ili gran turisma...).
poznate su mi ove price o propasti Nintenda i nakon najave Wiija
Konzole, fuj. 
Nintendo ce vrlo vjerojatno opet vladati trzistem (ne zbog 3DS-a vec zbog Wii U-a). Drugo, grafika i snaga ne znaci uvijek najbolje....
to cemo jos vidjet al cist sumnjam. prije bi im se mogo desit promasaj ko s cubom. :)
ak novi box i plejka budu da bubnem 400$, a wii zbog jeftinijeg procesa proizvodnje nesto jeftiniji npr. 300$, ko bi se u toj situaciji odlucio za wii U i tehnologiju staru 5 godina? isplativije je uzet ps3 ili xbox 360 koji ce se tada prodavat po smijesnim cijenama i koji vec sada imaju cijelu biblioteku igracih naslova. isplativije ce bit uzet PS vitu koja ce po snazi bit u rangu ps3 i wii U-a. apsolutno ne vidim razlog zasto bi ozbiljan gamer bacio pare u wii U, mozda jedino iz obijesti. cak i casual gameri imaju alternativu u vidu movea i kinecta i njihovih mozebitnih nasljednika... ako wii U i bude imao nenormalno dobar support 3th party devova (u sto jako sumnjam) microsoft i sony ce opet imat jace ekskluzive (osim ako je nekom mutava zelda kvalitetnija igra od uncharteda, gearsa, metal geara ili gran turisma...).
Gledaj to s ove strane, Wii U ce biti kompatibilan sa starijimm igrama i kontrolerima (dakle Wii)...... a sto je s PS i XBOX? (cisto sumnjam). Drugo, na PS-u i XBOX-u bas i nemas ovakvih igara kao na Wii-u odnosno Nintendovim konzolama, a Wii ce sada dobiti igre i s boljom grafikom (potvrdili developeri/izdavaci koji prije nisu imali posla s Nintendom). Jos ako uzmemo u obzir da ce Wii U biti na trzistu prije PS-a i XBOX-a hmm....... zato mi se cini da ce se prodavati dobro, al mozda opet naprave sra** kao s 3DS-om pa ne ponude puno igara u startu, mozda bude i HW greski i otalih gluposti (to nitko ne zna).....
BTW "mutavaa" Zelda nije ono sto ti mislis, kvalitetnije je od mnogih PS i XBOX igara i ne mozes tu igru usporedivati s tim igrama koje si nabrojao jer nisu ni priblizno iste (sve su dobre, ali gears mi je jedna od gorih igara)..............
Gledaj to s ove strane, Wii U ce biti kompatibilan sa starijimm igrama i kontrolerima (dakle Wii)...... a sto je s PS i XBOX? (cisto sumnjam). Drugo, na PS-u i XBOX-u bas i nemas ovakvih igara kao na Wii-u odnosno Nintendovim konzolama, a Wii ce sada dobiti igre i s boljom grafikom (potvrdili developeri/izdavaci koji prije nisu imali posla s Nintendom). Jos ako uzmemo u obzir da ce Wii U biti na trzistu prije PS-a i XBOX-a hmm....... zato mi se cini da ce se prodavati dobro, al mozda opet naprave sra** kao s 3DS-om pa ne ponude puno igara u startu, mozda bude i HW greski i otalih gluposti (to nitko ne zna).....
BTW "mutavaa" Zelda nije ono sto ti mislis, kvalitetnije je od mnogih PS i XBOX igara i ne mozes tu igru usporedivati s tim igrama koje si nabrojao jer nisu ni priblizno iste (sve su dobre, ali gears mi je jedna od gorih igara)..............
bumo vidli... wii je bio revolucija na neki nacin i unatoc pocetnoj skepsi zbog vrlo slabog hardwarea imao je as u vidu inovativnih kontrola. za uspjeh treba zahvaliti prvenstveno casual gamerima. pitanje je moze li wii U ponovit taj uspjeh s obzirom da ne nudi nista revolucionarno, ima 6-7 godina star hardware, a znamo i da casual gameri nisu slijepo odani brendu ko sonijevi i boxovi fanbojsi. pitanje je i nakon koliko ce iteracija nintendo potrosit svoje glavne maskote. fora je to dok postoji bar neka inovacija al nece se moc vjecno slepat na staroj slavi. da budem do kraja jasan: nitko normalan ne otpisuje nintendo samo imam jak hunch da bi U mogo zesce fejlat al ipak prevelik je nintendo igrac i predugo su u ringu pa je vrlo lako moguce da ce se i wii u prodavat ko vruce kiflice. bumo vidli...
znam dobro sto je zelda jer sam se naigro iste... pod "kvalitenije" mislim na cisto objektivne kriterije, grafika, voice acting, prica, zvuk... prema tome nintendova top ekskluziva u 2011. godini kada caruju igre poput uncharteda 3, batlefielda 3 i sl. izgleda tehnoloski zaostalo. cesto se tu po forumima cuju rantanja kako trenutne konzole (plejka i box) koce razvoj igara i industrije zbog zastarijelog hardwarea, sto reci onda za najnoviju zeldu i opcenito wii. wii U je isto korak nazad zato bi volio da gameri pokazu nintendu srednji prst i kupe jaci hardware... jel kontas sad?
mutava zelda:
u3
bumo vidli... wii je bio revolucija na neki nacin i unatoc pocetnoj skepsi zbog vrlo slabog hardwarea imao je as u vidu inovativnih kontrola. za uspjeh treba zahvaliti prvenstveno casual gamerima. pitanje je moze li wii U ponovit taj uspjeh s obzirom da ne nudi nista revolucionarno, ima 6-7 godina star hardware, a znamo i da casual gameri nisu slijepo odani brendu ko sonijevi i boxovi fanbojsi. pitanje je i nakon koliko ce iteracija nintendo potrosit svoje glavne maskote. fora je to dok postoji bar neka inovacija al nece se moc vjecno slepat na staroj slavi. da budem do kraja jasan: nitko normalan ne otpisuje nintendo samo imam jak hunch da bi U mogo zesce fejlat al ipak prevelik je nintendo igrac i predugo su u ringu pa je vrlo lako moguce da ce se i wii u prodavat ko vruce kiflice. bumo vidli...
znam dobro sto je zelda jer sam se naigro iste... pod "kvalitenije" mislim na cisto objektivne kriterije, grafika, voice acting, prica, zvuk... prema tome nintendova top ekskluziva u 2011. godini kada caruju igre poput uncharteda 3, batlefielda 3 i sl. izgleda tehnoloski zaostalo. cesto se tu po forumima cuju rantanja kako trenutne konzole (plejka i box) koce razvoj igara i industrije zbog zastarijelog hardwarea, sto reci onda za najnoviju zeldu i opcenito wii. wii U je isto korak nazad zato bi volio da gameri pokazu nintendu srednji prst i kupe jaci hardware... jel kontas sad?
mutava zelda:
u3
O momak,od kud tebi da bude WII U imal stari hardver trenutne generacije?
To se pricalo,ali pusti selo neka prica,niko tocno nezna kakav ce hardver uistinu biti,koliko se sad suska biti ce mocna konzola,
a to je vise nego dovoljno za uspjeh..
Kak mozes reci da nema noviteta,a gempat sa tačskrinom..
Opet ti samo po grafici pucas, shvati da to mnoge ne zanima odnosno nije im prioritet (pozeljno jest da bude dobra ali igra moze biti vrhunska bez toga, npr. Minecraft i sl.)
Spomenuo si da nista revolucionalno nece biti u Wii U? hmm ne bih se slozio s tim i jako dobro znamo sto je revoluciarno, ono sto nitko drugi nema. Nintendo je uvijek bio inovativan.... pogledaj ovu temu i vidi sto je sve revolucija/inovacija, isto tako, PS i XBOX su mnogo toga kopirali. Da se ne shvati krivo, ne pljujem po ni jednoj konzoli... PS3 mi je zakon zbog dobrih ekskluziva i besplatnog MP-a ( XBOX mi ima vrlo glupe ekskluzive.... ok Alan Wake mi se ne cini los, ne znam sto bih jos mogao izdvojiti), s druge strane, Wii mi isto ima zanimljivih igara tako da su te dvije konzole moj izbor.
Jos nesto, zadovoljan si sa grafikom i opcenito HW-om na PS3/XBOX 360-ici? ocito jesi, i gle cuda.... kada Wii U dode 2012 god i bude jaci 50% +/- od PS3/XBOX 360-ice (naravno, ako je vjerovati glasinama), a PS4/XBOX 720 tek 2013/14 god (ili kad vec) to znaci da ce od 2012 do 2013/14 god Wii U imati najbolji HW (cak 50 % jaci od konkurencije), tek poslije ce ga PS4/XBOX 720 "presisati". Valjda sam bio dovoljno jasan, tako da ne razumijem kako mozes reci da ce imati losu grafiku/HW ako ce tih par godina biti jaci oko 50 posto.
EDIT: Cisto sumnjam da ces u tih 1-2 god dok ce Wii U biti jaci odustati od koristenja PS3/XBOX 360-ice (mozda i duze kao sto si i sam napisao, citat: "hahaha, a kad tamo do 2015. na box i plejku budu izasli.......")...... sigurno neces tako da HW/grafika ipak nije najbitnija stavka konzole
Vidi se da nemas pojima o hardveru,da imas onda bi znao da je ogromna razlika istog hardvera konzola naspram PC i nebi govorio nebuloze...
Inace vidi se i da si neinformiran o WII U,ljiepo je receno da ova konzola nije samo kezual vec hardkor,i kad bi bilo to istina
sta ti kazes to bi morao napraviti totalno lud covjek da izda konzolu za hardkor gamere i daje joj vijek samo 2.godine da poslje nece moci vrtjeti hitove..
Opet ti samo po grafici pucas, shvati da to mnoge ne zanima odnosno nije im prioritet (pozeljno jest da bude dobra ali igra moze biti vrhunska bez toga, npr. Minecraft i sl.)
ne kuzis ti uopce poantu! nije uopce tema "je li zelda dobra igra" (nekom je/nekom nije, objektivno se moze rec da se radi o vrlo ispoliranom naslovu) vec to da nintendo ne drzi korak sa ostatkom industrije. motion tehnologija je bila inovacija al danas hvala bogu postoje alternative... 50% jaci HW je premalo, pogotovo kad usporedimo danasnji prosjecni PC sa konzolama a koji je jaci oko 10 puta! sony i microsoft guraju industriju naprijed (mada sporo u odnosu na PC al to je vec neka druga tema) dok nintendo stagnira. tu ne mislim samo na HW vec i na ekskluzive poput uncharteda, heavy raina, forze, gran turisma, god of wara, killzonea itd. nakon tolikih godina low resolution grafike bez ikakvog voice actinga covjek bi od jedne legendarne kompanije kakva je nintendo ocekivo nesto puno konkretnije nego wii U i skupi/nepotrebni kontroler nalik PSP-u. summa summarum je da ce s wii U imat puno tezi posao privuc casual publiku, a pogotovo ozbiljnije gamere koji sigurno nece gubiti vrijeme na Mario Kart XY i n-tu verziju zelde bez voice actinga.
ne kuzis ti uopce poantu! nije uopce tema "je li zelda dobra igra" (nekom je/nekom nije, objektivno se moze rec da se radi o vrlo ispoliranom naslovu) vec to da nintendo ne drzi korak sa ostatkom industrije. motion tehnologija je bila inovacija al danas hvala bogu postoje alternative... 50% jaci HW je premalo, pogotovo kad usporedimo danasnji prosjecni PC sa konzolama a koji je jaci oko 10 puta! sony i microsoft guraju industriju naprijed (mada sporo u odnosu na PC al to je vec neka druga tema) dok nintendo stagnira. tu ne mislim samo na HW vec i na ekskluzive poput uncharteda, heavy raina, forze, gran turisma, god of wara, killzonea itd. nakon tolikih godina low resolution grafike bez ikakvog voice actinga covjek bi od jedne legendarne kompanije kakva je nintendo ocekivo nesto puno konkretnije nego wii U i skupi/nepotrebni kontroler nalik PSP-u. summa summarum je da ce s wii U imat puno tezi posao privuc casual publiku, a pogotovo ozbiljnije gamere koji sigurno nece gubiti vrijeme na Mario Kart XY i n-tu verziju zelde bez voice actinga.
kakav je to komp?nesto sto su nam vanzemaljci poklonili?
Pa nitko nije niti rekao da Wii ne koci i to je jasno, ali vecina igara za Wii nikada ne dode za PC/ostale konzole, tu je Nintendo jedinstven i izgleda da se toga ne misle odreci.... sada uvode i HD al ono sto zelim reci.... ako nam uskoro Wii U dode biti ce najjaca konzola, da 6-7 god star HW kao sto kazes (zapravo manje jer nece biti isti vec jaci 50% od aktualnog PS/XBOX-a), isto toliko ce biti star i HW na PS3 i XBOX-u 360 dok im ne dode "mladi brat", al za to ce trebati 1-2 god ili kako ti kazes 2015 god. Sto se tice tog novog kontrolera, nije bas da je nepotreban/glup/bezveze (ruzan i cudan mozda da), igre mozes igrati i na novom kontroleru (kao prijenosna konzola) i na telki, kada ti mama/tata/stric zele gledati TV samo se prebacis na bezicni kontroler i nastavis igrati. To je isto jedna inovacija, e sad, kako ce funkcionirati u praksi treba jos vidjeti....
da zelim igrat na prijenosnom kontroloru, kupio bih PSP. zbog toga bi se trebao prodavat nenormalno?
da zelim igrat na prijenosnom kontroloru, kupio bih PSP. zbog toga bi se trebao prodavat nenormalno?
omg, nitko nije rekao da je to nesto najpametnije sto se dogodilo u svijetu gaminga niti da je must have, samo kazem da je to inovacija (opet, kao i svaki put kod Nintenda)....Kada vec kupis konzolu (stolnu) u paketu dobijes i kontroler koji je ujedno na neki nacin i prijenosna konzola, naravno, nisi duzan koristiti kontroler kao prijenosnu konzolu ali imas jedan dodatni izbor aka 2u1...
Mislim da je tema o xbox-u 720 i njegovom dolasku a ne o ps-u i nintendu.No vratimo se temi-osobno jedva cekam da vidim da li ce microsoft kako je navodno najavio,novi xbox ili ti ga sadasnje ime xbox720,imat grafiku ko u avatar filmu i da ce sve osim toga bit razocaranje.
nema sanse da ima takvu grafiku ako izade 2013,ili ti ima samo bi kostala 1000 eura.. -_-
Ne mogu dočekati više taj novi Xbox i PS3 zbog razvoja PC igara.