Nije jako zahtjevna za današnje standarde.
pa.. mozda decki znaju napraviti kvalitetan posao. a ne praviti "novi crysis".
:)
jedva cekam....
Zahtjevi AvP-a => PS3 
...nije uopce strasno...ocekivao sam puno vece zahtjeve...al poznavajuci proizvodjace mozemo slobodno nadodati 25% na zahtjeve...
...no i dalje moja beba je za duplo jaca od navedenoga tako da...JUUUUPPPIIII!!!...
...jedva cekam uzet Marinca i napit se malo predatorove krvi...heheheheee...
P.S.
...sad bi ti rekao nesto za PS3 ali...nije primjereno...i otkako sam zaigrao PES 2010 nanjemu sam malo omeksao svoje misljenje o konzoli...
...nije uopce strasno...ocekivao sam puno vece zahtjeve...al poznavajuci proizvodjace mozemo slobodno nadodati 25% na zahtjeve...
...no i dalje moja beba je za duplo jaca od navedenoga tako da...JUUUUPPPIIII!!!...
...jedva cekam uzet Marinca i napit se malo predatorove krvi...heheheheee...
P.S.
...sad bi ti rekao nesto za PS3 ali...nije primjereno...i otkako sam zaigrao PES 2010 nanjemu sam malo omeksao svoje misljenje o konzoli...
Super znaci nije zahtjevna. Mocu da je igram na svom krsu. 
nije li avp trebao podržavati dx11?
Ja isto mislim. Mozda ce biti kao Dirt2, oni koji imaju dx11 ce igrati na dx11, a ostali na dx9
@Littlemanbeingerased & Šef:
O kojem Crysisu vi pričate? Jer zahtjevi Crysisa kojeg sam ja igrao su u skladu s onim što nudi. A nudi grafiku koja će i u bližoj budućnosti biti najbolja zasad napravljena u igrama. Ne mislite li da je nekako logično da onda bude i najzahtjevnija?
Zapamtite: visoki hardverski zahtjevi != loša optimizacija
inače ne bih ostavljao komentar ali ovakvi retardirani hvalospjevi Krizi me uvijek uspiju naživcirat.
Crysis je jedno neoptimizirano SMEĆE. i mogu se kladit da će novi AvP imati bolju grafiku i raditi bolje na slabijem stroju od te prejadne igre.
inače ne bih ostavljao komentar ali ovakvi retardirani hvalospjevi Krizi me uvijek uspiju naživcirat.
Crysis je jedno neoptimizirano SMEĆE. i mogu se kladit da će novi AvP imati bolju grafiku i raditi bolje na slabijem stroju od te prejadne igre.
Mene živciraju ovakve neargumentirane gluposti.
Ovako nesto moze reci samo netko tko se uopce ne razumije.
U sta se tocno hoces kladiti?
Dx 11 igre ce bit optimiziranije od dx10 igara i detalji nece tolko memorije trosit.
Dx 11 igre ce bit optimiziranije od dx10 igara i detalji nece tolko memorije trosit.
...a ne nece...kad ti ucita sve lipo u 2gb na kartici i rastereti sistem normalno da nece trositi toliko meme...LoL...ne, uopce...
...ma sad cekam da vidim "zahtjeve" Bioshocka 2...to mi je naslov MUST HAVE ove godine isto...
...LoL...netko je lud na svoju kanticu sto mu nije mogla vrtiti game...ahahahaaa...LoL...pa se iskaljuje na igrici...
...ajme kad ljudi kupuju u Peveca gotove konfe za 3,5k kn pa padaju u nesvjest kad im se Crysis ne vrti...
...ma kako nece...pa vidi sto sve ima i to samo za 3,5k kn... :PPP
nije li avp trebao podržavati dx11?
...da, i ja sam nesto tako skuzio...navodno druga game na dx11 ili WTF???...
...a ne nece...kad ti ucita sve lipo u 2gb na kartici i rastereti sistem normalno da nece trositi toliko meme...LoL...ne, uopce...
...ma sad cekam da vidim "zahtjeve" Bioshocka 2...to mi je naslov MUST HAVE ove godine isto...
...LoL...netko je lud na svoju kanticu sto mu nije mogla vrtiti game...ahahahaaa...LoL...pa se iskaljuje na igrici...
...ajme kad ljudi kupuju u Peveca gotove konfe za 3,5k kn pa padaju u nesvjest kad im se Crysis ne vrti...
Na BUG forumu je zabranjeno postati nekoliko puta za redom.
To se smatra spamom.
Ubuduce koristi visestruko citiranje, kao sta sam ja sad. ;)
možda ti opisuješ svoj slučaj, ali moj nije ni približno sličan.
ja ga nisam mogao vrtiti zadovoljavajuće (znači da konstantno ide preko 40fps) na max postavkama na stroju od 15 000kn kupljenom prošlog ljeta; dok istovremeno grafikom nisam bio toliko preoduševljen da bi se takvi zahtjevi mogli opravdati, o igrivosti da i ne pričam. A taj prerazvikani krš od igre je izašao 2007.
tako da mislim da sam prilično objektivan u svojoj kritici, a AvP će imati sigurno bolju grafiku
Jedva čekam....Jao kad se sjetim prvog AvP i colanja u igraonici (za vrijeme nastave naravno
)
A što se tiče prepiranja oko Crysisa slažem se da je grafika u igri odlična ali je stvarno prezahtjevan
za ono što nudi.Mogu ga na dx 9 igrati skoro pa na najvišim postavkama bez štekanja dok je na dx 10 druga priča.
Zanimljivo je to da postoji patch gdje se postavke na dx 9 mogu staviti na najviše i igra u biti troši manje resursa a
potpuno je identična kao dx 10.....Stvar je u optimizaciji....Kako recimo Warhead leti na istom kompu na kojemu Crysis
kašljuca a na istom su engineu?????Samo je daeko bolje optimiziran.Jako puno igara bi dodatnom optimizacijom
moglo pošteno raditi i na lošijim strojevima...no opet tko bi onda kupovao nove grafe???memoriju????...itd
jedva cekam AvP... zahtjevi i grafika me ne zamaraju tolko... lipo je vidit da je dobra al nije mi presudna.... nek je standardna i ja HAPPY... ah kad je se sitim vratim se u ona doba kad se masovno igra prvi dio....smrc... mislim da mi je suza potekla
Na BUG forumu je zabranjeno postati nekoliko puta za redom.
To se smatra spamom.
Ubuduce koristi visestruko citiranje, kao sta sam ja sad. ;)
...HVALA... ;)
ooo pa to nije nist to ce moj komp prozvakat
Fino, jedva čekam..
U međuvremenu bi valjalo odigrati ovaj reizdani AvP, čisto da se prisjetim malo..
možda ti opisuješ svoj slučaj, ali moj nije ni približno sličan.
ja ga nisam mogao vrtiti zadovoljavajuće (znači da konstantno ide preko 40fps) na max postavkama na stroju od 15 000kn kupljenom prošlog ljeta; dok istovremeno grafikom nisam bio toliko preoduševljen da bi se takvi zahtjevi mogli opravdati, o igrivosti da i ne pričam. A taj prerazvikani krš od igre je izašao 2007.
tako da mislim da sam prilično objektivan u svojoj kritici, a AvP će imati sigurno bolju grafiku
Srećo shvati da to što ti ne možeš zavrtiti igru kako bi želio ne znači da je neoptimizirana 
nego bi značilo da je prenapredna i da će se moć igrat kako spada jednog dana u budućnosti kad bude lošija izgledala od svih tadašnjih igara ?
ne želim se uopće raspravljat sa budalama ispranog mozga, a osim toga ide se previše u offtopic bez razloga
Fino, jedva čekam..
U međuvremenu bi valjalo odigrati ovaj reizdani AvP, čisto da se prisjetim malo..
Igram i vjeruj, ništa manje "strašan" nego kad je izašao.. ;)