Zahtjevi AvP-a

poruka: 35
|
čitano: 2.797
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zahtjevi AvP-a".
4 godine
Zahtjevi AvP-a

Nije jako zahtjevna za današnje standarde.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
4 godine
Zahtjevi AvP-a

pa.. mozda decki znaju napraviti kvalitetan posao. a ne praviti "novi crysis".

:)

jedva cekam....

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
4 godine
Zahtjevi AvP-a

Zahtjevi AvP-a => PS3 Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
2 godine
Zahtjevi AvP-a

...nije uopce strasno...ocekivao sam puno vece zahtjeve...al poznavajuci proizvodjace mozemo slobodno nadodati 25% na zahtjeve...

...no i dalje moja beba je za duplo jaca od navedenoga tako da...JUUUUPPPIIII!!!...

...jedva cekam uzet Marinca i napit se malo predatorove krvi...heheheheee...

P.S.

...sad bi ti rekao nesto za PS3 ali...nije primjereno...i otkako sam zaigrao PES 2010 nanjemu sam malo omeksao svoje misljenje o konzoli...

2 godine
Zahtjevi AvP-a

...nije uopce strasno...ocekivao sam puno vece zahtjeve...al poznavajuci proizvodjace mozemo slobodno nadodati 25% na zahtjeve...

...no i dalje moja beba je za duplo jaca od navedenoga tako da...JUUUUPPPIIII!!!...

...jedva cekam uzet Marinca i napit se malo predatorove krvi...heheheheee...

P.S.

...sad bi ti rekao nesto za PS3 ali...nije primjereno...i otkako sam zaigrao PES 2010 nanjemu sam malo omeksao svoje misljenje o konzoli...

4 godine
Zahtjevi AvP-a

Super znaci nije zahtjevna. Mocu da je igram na svom krsu. Smijeh

3 godine
RE: Zahtjevi AvP-a
Odličan posao, što se tiče optimizacije, nema više onakvih kao Crysis i GTA4
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
3 godine
Zahtjevi AvP-a

nije li avp trebao podržavati dx11?

4 godine
Zahtjevi AvP-a

Ja isto mislim. Mozda ce biti kao Dirt2, oni koji imaju dx11 ce igrati na dx11, a ostali na dx9

Every time two people have sex, an angel gets a boner
4 godine

@Littlemanbeingerased & Šef:

O kojem Crysisu vi pričate? Jer zahtjevi Crysisa kojeg sam ja igrao su u skladu s onim što nudi. A nudi grafiku koja će i u bližoj budućnosti biti najbolja zasad napravljena u igrama. Ne mislite li da je nekako logično da onda bude i najzahtjevnija?

Zapamtite: visoki hardverski zahtjevi != loša optimizacija

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
3 godine
protjeran
Zahtjevi AvP-a

inače ne bih ostavljao komentar ali ovakvi retardirani hvalospjevi Krizi me uvijek uspiju naživcirat.

Crysis je jedno neoptimizirano SMEĆE.     i mogu se kladit da će novi AvP imati bolju grafiku i raditi bolje na slabijem stroju od te prejadne igre.

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
l)oolvl kaže...

inače ne bih ostavljao komentar ali ovakvi retardirani hvalospjevi Krizi me uvijek uspiju naživcirat.

Crysis je jedno neoptimizirano SMEĆE.    i mogu se kladit da će novi AvP imati bolju grafiku i raditi bolje na slabijem stroju od te prejadne igre.

Mene živciraju ovakve neargumentirane gluposti.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
4 godine
l)oolvl kaže...

Crysis je jedno neoptimizirano SMEĆE.    i mogu se kladit da će novi AvP imati bolju grafiku i raditi bolje na slabijem stroju od te prejadne igre.

Ovako nesto moze reci samo netko tko se uopce ne razumije.

U sta se tocno hoces kladiti?

- Psiho246
3 godine
neaktivan
Zahtjevi AvP-a

Dx 11 igre ce bit optimiziranije od dx10 igara i detalji nece tolko memorije trosit.

2 godine
Cvjetko kaže...

Dx 11 igre ce bit optimiziranije od dx10 igara i detalji nece tolko memorije trosit.

...a ne nece...kad ti ucita sve lipo u 2gb na kartici i rastereti sistem normalno da nece trositi toliko meme...LoL...ne, uopce...

...ma sad cekam da vidim "zahtjeve" Bioshocka 2...to mi je naslov MUST HAVE ove godine isto...

2 godine
l)oolvl kaže...

...LoL...netko je lud na svoju kanticu sto mu nije mogla vrtiti game...ahahahaaa...LoL...pa se iskaljuje na igrici...

...ajme kad ljudi kupuju u Peveca gotove konfe za 3,5k kn pa padaju u nesvjest kad im se Crysis ne vrti...

...ma kako nece...pa vidi sto sve ima i to samo za 3,5k kn... :PPP

2 godine
alien kaže...

nije li avp trebao podržavati dx11?

...da, i ja sam nesto tako skuzio...navodno druga game na dx11 ili WTF???...

4 godine
DeMoN kaže...

...a ne nece...kad ti ucita sve lipo u 2gb na kartici i rastereti sistem normalno da nece trositi toliko meme...LoL...ne, uopce...

...ma sad cekam da vidim "zahtjeve" Bioshocka 2...to mi je naslov MUST HAVE ove godine isto...

DeMoN kaže...

...LoL...netko je lud na svoju kanticu sto mu nije mogla vrtiti game...ahahahaaa...LoL...pa se iskaljuje na igrici...

...ajme kad ljudi kupuju u Peveca gotove konfe za 3,5k kn pa padaju u nesvjest kad im se Crysis ne vrti...

DeMoN kaže...

Na BUG forumu je zabranjeno postati nekoliko puta za redom.

To se smatra spamom.

Ubuduce koristi visestruko citiranje, kao sta sam ja sad. ;)

- Psiho246
4 godine
DeMoN kaže...

"Zahtjevi"

Every time two people have sex, an angel gets a boner
3 godine
Crysis je i meni radio, isto kao i DIRT2, ali DIRT2 isto ima predobru grafiku, a ne jede resurse
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
3 godine
protjeran
DeMoN kaže...
l)oolvl kaže...

možda ti opisuješ svoj slučaj, ali moj nije ni približno sličan. 

ja ga nisam mogao vrtiti zadovoljavajuće (znači da konstantno ide preko 40fps) na max postavkama na stroju od 15 000kn  kupljenom prošlog ljeta; dok istovremeno grafikom nisam bio toliko preoduševljen da bi se takvi zahtjevi mogli opravdati, o igrivosti da i ne pričam. A taj prerazvikani krš od igre je izašao 2007. 

tako da mislim da sam prilično objektivan u svojoj kritici, a AvP će imati sigurno bolju grafiku

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
Zahtjevi AvP-a

Jedva čekam....Jao kad se sjetim prvog AvP i colanja u igraonici (za vrijeme nastave naravnoSmijeh)

A što se tiče prepiranja oko Crysisa slažem se da je grafika u igri odlična ali je stvarno prezahtjevan

za ono što nudi.Mogu ga na dx 9 igrati skoro pa na najvišim postavkama bez štekanja dok je na dx 10 druga priča.

Zanimljivo je to da postoji patch gdje se postavke na dx 9 mogu staviti na najviše i igra u biti troši manje resursa a

potpuno je identična kao dx 10.....Stvar je u optimizaciji....Kako recimo Warhead leti na istom kompu na kojemu Crysis

kašljuca a na istom su engineu?????Samo je daeko bolje optimiziran.Jako puno igara bi dodatnom optimizacijom 

moglo pošteno raditi i na lošijim strojevima...no opet tko bi onda kupovao nove grafe???memoriju????...itd

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
3 godine
Zahtjevi AvP-a

jedva cekam AvP... zahtjevi i grafika me ne zamaraju tolko... lipo je vidit da je dobra al nije mi presudna.... nek je standardna i ja HAPPY... ah kad je se sitim vratim se u ona doba kad se masovno igra prvi dio....smrc... mislim da mi je suza poteklaPlač

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 0:00 (Abomb).
2 godine
Psiho246 kaže...
DeMoN kaže...

DeMoN kaže...

DeMoN kaže...

Na BUG forumu je zabranjeno postati nekoliko puta za redom.

To se smatra spamom.

Ubuduce koristi visestruko citiranje, kao sta sam ja sad. ;)

...HVALA... ;)

3 godine
protjeran
Zahtjevi AvP-a

ooo pa to nije nist to ce moj komp prozvakat 

BUCKETHEAD
2 godine

Fino, jedva čekam..

U međuvremenu bi valjalo odigrati ovaj reizdani AvP, čisto da se prisjetim malo..

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
4 godine
l)oolvl kaže...
DeMoN kaže...
l)oolvl kaže...

Crysis je jedno neoptimizirano SMEĆE.     i mogu se kladit da će novi AvP imati bolju grafiku i raditi bolje na slabijem stroju od te prejadne igre.

možda ti opisuješ svoj slučaj, ali moj nije ni približno sličan.

ja ga nisam mogao vrtiti zadovoljavajuće (znači da konstantno ide preko 40fps) na max postavkama na stroju od 15 000kn  kupljenom prošlog ljeta; dok istovremeno grafikom nisam bio toliko preoduševljen da bi se takvi zahtjevi mogli opravdati, o igrivosti da i ne pričam. A taj prerazvikani krš od igre je izašao 2007.

tako da mislim da sam prilično objektivan u svojoj kritici, a AvP će imati sigurno bolju grafiku

Srećo shvati da to što ti ne možeš zavrtiti igru kako bi želio ne znači da je neoptimizirana  Namigiva

3 godine
protjeran
Zahtjevi AvP-a

nego bi značilo da je prenapredna i da će se moć igrat kako spada jednog dana u budućnosti kad bude lošija izgledala od svih tadašnjih igara ?

ne želim se uopće raspravljat sa budalama ispranog mozga, a osim toga ide se previše u offtopic bez razloga

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
Čemu vrijeđanje, ts ts ts... Kad dođe budućnost u kojoj Crysis izgleda lošije od ostalih igara, tek onda će tvoj argument (možda) imati smisla. A do tada, ne glumi babu vračaru. Budale ispranog mozga, lol. Svi su oko tebe bezumnici, ovce spremne za klanje :D Samo ti si uspio otrgnuti se masovnoj hipnozi, i vidjeti širu sliku. Ili si samo preozbiljno shvatio Fight Club.
4 godine
nontryer kaže...

Fino, jedva čekam..

U međuvremenu bi valjalo odigrati ovaj reizdani AvP, čisto da se prisjetim malo..

Igram i vjeruj, ništa manje "strašan" nego kad je izašao..  ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice