Samo naprijed, pohlepa je gadna stvar, naplatili bi zrak da mogu, sva sreća da nije jedina igra koja se može igrati, ima ih fala bogu.....
Samo naprijed, pohlepa je gadna stvar, naplatili bi zrak da mogu, sva sreća da nije jedina igra koja se može igrati, ima ih fala bogu.....
Svaka cast!
Trude se igracima ponudit vise!
\o/
Pametna odluka kako odmamiti igrače od svog proizvoda.
Pametna odluka kako odmamiti igrače od svog proizvoda.
Odbit će one igrače koji ne žele plaćati DLCove a zadržat će one koji već sad plaćaju besmislene cifre i naplatit će im više.
A ovih drugih ima jako puno sudeći po rezultatima prodaje prvog map packa.
Ovo nije normalno, ovo je čista besmislena pohlepa. Za mrežne pucačine se nikada nije trebalo plačati pretplata i tako treba ostati. Ovaj Bobby Kotick mi se počinje polako gaditi. Još gore je kako bulazni : "Svoj odgovor objašnjava mišljenjem kako bi na taj način igračima mogli pružiti mnogo više, te da je to nešto što igrači žarko žele, odnosno podižu mnogo buke." Mislim, kako netko može govoriti takve retardirane gluposti, neka rađe iskreno kaže da je gramziv i hoće što više novca izvući od igrača.
Ovo nije normalno, ovo je čista besmislena pohlepa. Za mrežne pucačine se nikada nije trebalo plačati pretplata i tako treba ostati. Ovaj Bobby Kotick mi se počinje polako gaditi. Još gore je kako bulazni : "Svoj odgovor objašnjava mišljenjem kako bi na taj način igračima mogli pružiti mnogo više, te da je to nešto što igrači žarko žele, odnosno podižu mnogo buke." Mislim, kako netko može govoriti takve retardirane gluposti, neka rađe iskreno kaže da je gramziv i hoće što više novca izvući od igrača.
Ovo boldano, da stvarno sam žarko željan platiti mjesečnu preplatu.
A i bas me zanima sto bi on to revolucionarno novo mogao ponuditi?
Ovakav kakav je MP sada u MW2 je dovoljno natrpan novim stvarima.
Ne vidim sto bi oni to "vise" mogli ponuditi.
Ovo je već previše. Još malo pa će početi naplaćivati zakrpe i demoe za svoje prozvode.
Debela pohlepna svinja. Ni manje ni vise.
Prestrasno..
a sramote! još malo i nećemo in moć probijat zaštite.
oh wait...
podržavam ovu akciju izvuci gamerima maximalno što možeš,otkrio je activision novu zlatnu koku,pa ovo je kapitalizam što bi trebao ljudima dati da igraju mukte,svašta
opinion maker. debeli debil.
marketinški stručnjaci, "kreativni direktori" i svi ini popratni šarlatani su najveća gamad koja je ikada hodala po kugli zemaljskoj..
Ovo je već previše. Još malo pa će početi naplaćivati zakrpe i demoe za svoje prozvode.
ako se ne varam, bilo je pokušaja naplačivanja demoa, ali ontoppic ovo je stvarno preslo svaku mjeru, ubit ce me ta njihova pohlepa
Pretplatu ljudi plaćaju za MMO igre već neko vrijeme. MMO CoD? Zašto ne? FPS MMO u kvaliteti CoD-a bio bi vrhunsko rješenje i vjerojatno najbolji PvP MMO na tržištu.
Problem je, što oni vjerojatno namjeravaju samo dodati pretplatu i to je to. Ako bude $5 mjesečno bez kupnje igre, OK, ali više od toga je besmisleno.
za ovu mjesećnu pretplatu se već dugo znalo ali nikad nije bilo potvrđeno do sad i stvarno neman riči za ovo... prije san volia activision kad su izdali cod4 jer je igra stvarno fenomenalna i nije bilo dlc-ova niti nekih problema sa pc verzijon i onda san čeka modern warfare 2 nebi da je igra stoljeća al kad je izašla stvarno san se razočara jer san očito bia naivan i mislia da bar u activision-u nisu takvi al su očito svi isti, i rađe ću kupit bad company 2 i medal of honor nego platit iti lipe za pretplatu na cod bez obzira koliko bolja bila od ostalih
Modern Warfare 2 je najbolji CoD do sada, pa se nemaš zašto razočaravati. Šteta je što idu na ovu pretplatu.
Modern Warfare 2 je najbolji CoD do sada, pa se nemaš zašto razočaravati. Šteta je što idu na ovu pretplatu.
To tvoje misljenje
Moje je da je totalan promasaj i jos vece naginjanje Konzolama sto je lose za pc igrace.
Od iwneta,loseg anticheat sistema, onih milijun i pol killstreakova da se ljudi ne bi prvise nazuljali na josticku s ciljanjem...
Igra je dobra,ali puno tehnickih stvari i neke dizajnerske odluke ne idu mi u glavu.
Ako uvedo ovo mjesecno placanje, ne znam sta bi me moglo privuci da ja to platim. Stvarno ne znam.
To tvoje misljenje
Moje je da je totalan promasaj i jos vece naginjanje Konzolama sto je lose za pc igrace.
Od iwneta,loseg anticheat sistema, onih milijun i pol killstreakova da se ljudi ne bi prvise nazuljali na josticku s ciljanjem...
Igra je dobra,ali puno tehnickih stvari i neke dizajnerske odluke ne idu mi u glavu.
Ako uvedo ovo mjesecno placanje, ne znam sta bi me moglo privuci da ja to platim. Stvarno ne znam.
Ne vidim kako igra s toliko prodanih milijuna može biti promašaj.
IWNET radi bolje od dedicated servera za Bad Company 2 npr.
VAC je drastično bolji anti-cheat od PB-a.
Killstreakovi su uvijek bili dio CoD-a. Ako ih netko ne može prikupiti, ne znači da su loši.
Koje to tehničke stvari koje ti ne idu u glavu?
Sve ovisi o načinu implementacije tj. koliko su oni spremni ponuditi za tu nekakvu pretplatu.
To što kaže Nax.. ako bi napravili čitavu igru kao FPS MMO sa ogromnim mapama na kojima može istovremeno biti instancirano i po nekoliko stotina igrača u međusobnom sukobu onda bi to bilo OK. Nova igra - nova pravila.
Međutim ako bi samo na dosadašnju igru dodali par novih mapa i uveli na to sve pretplatu onda su zaista jadni 
Ne vidim kako igra s toliko prodanih milijuna može biti promašaj.
IWNET radi bolje od dedicated servera za Bad Company 2 npr.
VAC je drastično bolji anti-cheat od PB-a.
Killstreakovi su uvijek bili dio CoD-a. Ako ih netko ne može prikupiti, ne znači da su loši.
Koje to tehničke stvari koje ti ne idu u glavu?
VAC je možda super-no IWNet dopušta njegovo gašenje-pokreneš igru uz pomoc jednog programa,hostas igru i steam auth server te ne može izbaciti jer si host.Ban moguc samo zbog korisnikove pogreške.Autor programa već 3 i pol mjeseca nije pobro ban.Mislim da su ovi koji su ostali u IW nesposobni rijesiti taj problem.
Ako se ovako nastavi, jedini CoD koji će ljudi igrati će biti CoD 2 i 4..
On to može uvaliti konzolašima, ali ne bih baš rekao da će se na PC-ju proslaviti. Gdje je sada MW2 na top listama? Vidim samo BC2..
Ako se ovako nastavi, jedini CoD koji će ljudi igrati će biti CoD 2 i 4..
On to može uvaliti konzolašima, ali ne bih baš rekao da će se na PC-ju proslaviti. Gdje je sada MW2 na top listama? Vidim samo BC2..
Pa naravno da nema na listama kad je mw2 izašao prije pola godine. Svi koji su mislili kupiti su vijerovatno već kupili.
A kolko vidim na xf danas je mw2 igraniji od bc2 i u xf storeu mw2 je na drugim mjestu, a bc2 na 5.
Vidjet ćemo za godinu dana.
VAC je možda super-no IWNet dopušta njegovo gašenje-pokreneš igru uz pomoc jednog programa,hostas igru i steam auth server te ne može izbaciti jer si host.Ban moguc samo zbog korisnikove pogreške.Autor programa već 3 i pol mjeseca nije pobro ban.Mislim da su ovi koji su ostali u IW nesposobni rijesiti taj problem.
Super su mi te priče o "nekim likovima" s "nekim programima".
Vidjet ćemo za godinu dana.
Bit će isto stanje i dalje. COd2 i 4 na drugim ili trečim mjestu, a mw2 i bc2 če tamo negdje dolje oko 5 ili 6 jedan drugog prelaziti
Super su mi te priče o "nekim likovima" s "nekim programima".
Probaj sam Vac Chaos.Vec dva i pol tjedna koristim,i jos nisam dobio ban.
A zašto ga koristiš? Da cheataš?
A zašto ga koristiš? Da cheataš?
Za modove(uz pomoc modloadera).Ima ih vec dosta,sve je copy/paste sa x360 modding zajednice,se7ensins(to kod njih postoji odavno-cuo si valjda sa 10th prestige lobye).
Pogledaj IW PC forum koliko se zale kako im neke seljacine hackaju accounte uz pomoc modova
Evo jedan pam mod u razvoju
Hm, da, serveri i bandwidth su besplatni.
Ja ne igram CoD, ali igram Global Agendu koja je poprilicno tipican PvP shooter, i kad napokon uvedu tu mjesecnu pretplatu vec jednom, placat cu je jer vrijedi. Dvaput sam donirao novac na TF2 serveru na kojem igram jer smatram da je sasvim OK dati podrsku ljudima koji taj server odrzavaju...