Zašto samo 24?

poruka: 11
|
čitano: 1.578
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto samo 24?".
3 godine
Zašto samo 24?

"Ipak, pravi razlog leži u tehničkim ograničenjima konzola čija brzina veze uz sve efekte i destruktabilno okruženje jednostavno nije dostatna."

ne kužim ovo. jel nije brzina veze ista ko na PCu?

4 godine
Zašto samo 24?

Zasto 24?

Zato sto jedan dan ima 24 sata.

Zato sto period od dvije godine ima 24 mjeseca.

Zato sto sa dva kompleta za rucavanje mogu jesti 24 osobe.

Zato sto je zenama menstruacija (otprilike) nakon 24 dana.

Zato sto na wake island mogu stati samo 24 covjeka.

Kao sto sam reko u drugoj temi i prije nego sam procitao ovu vijest, konzolasko trziste im je otvorilo apetit, pa ce i napraviti neke ustupke naustrb hardcore pc igraca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 12:26 (DrNasty).
4 godine
Zašto samo 24?

Opet se dogodilo ono što se neminovno nameće sa svakom generacijom konzola. PC platforma je nadrasla i prestigla aktualnu generaciju konzola, te sada mi patimo i trpimo kompromise. Zanimljivo je spomenuti da kada se ista stvar dogodi u obrnutim ulogama (pri smjeni generacije) konzole ne pate, već PC dobija okarlještenu verziju igre. Znam da su konzole veće tržište, al dok je situacija ovakva tako če i ostati.

Why so serious???
4 godine
Zašto samo 24?

To više nije Battlefield....  24 je ipak prepremalo, pa o Battlefieldu se radi, nisu mi jasni u DICE-u, zakaj ne naprave za konzole 24 igrača a za PC 64? Ko da će itko ko je ikad igrao BF 1942 igrati nastavak na šugavoj konzoli...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
3 godine
RE: Zašto samo 24?
zv'jer2 kaže...

zakaj ne naprave za konzole 24 igrača a za PC 64?

možda zato da igrači sa konzola i PCa mogu igrati zajedno? ali i ja bi 64...
4 godine
Zašto samo 24?

ljudi pa to je EA

Njihov moto je "sve za pare"

od svih firmi koje se bave pravljenjem igara oni su najkapitalistickija firma.uvijek im je na prvom mjestu zarada

to se vidi po igrama koje izdaju,po bezgranicnim nastavcima nekih igara po poluispravnim igrama koje izdaju itd itd...

nek me neko ispravi ako grijesim,ali mislim da ne grijesim punoCool

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 16:10 (crozoki).
4 godine
Zašto samo 24?

Proklete konzole. Konstantno smo u deficitu dobrih i finaliziranih igara zbog konzola. Prvo razviju za konzolu, malo dorade i eto nam poluproizvoda za PC.  Već mi je pun k****  utjecaja konzola na gaming industriju.

Odoh ja na Crysis Wars i Team Fortress 2, a Metal Gear Solid neka igra tko želi... 

Pucaćina s gamepadom, molim vas ima tko normalan tko to ozbiljno shvaća???

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz Gigabyte HD4870 512 MB Gigabyte P35-DS3L Windows 7 Ultimate beta
3 godine
neaktivan
RE: Zašto samo 24?

Zbilja slazem se da su pretjerali sa ogranicenjem igraca.

Umjesto da povecavaju broj oni ga smanjuju.Mršti se

Kak su krenuli sljedeci nastavak ce po svemu sudeci imati 6 vs 6 igraca .Bogataš

3 godine
neaktivan
Zašto samo 24?

WTF GLUPOSTI pišu? pa kakve veze ima konzola sa ovime da oni žele napravili bi puni proizvod a ne poluproizvod i sad se izvlače na račun konzola, yea right puni nekom drugom glavu o tome da (konzola čija brzina veze uz sve efekte i destruktabilno okruženje jednostavno nije dostatna.), ps3 ima gigabajtni port za spajanje a i da ima sporiji i više nego je dostatno a realno gledajući ograničenje je konekcija koju mi imamo kod kuće od naših provajdera jer bi očito bila potrebna puno veća brzina nego je ima većina ljudi u svijetu!

STOGA NEMOGU KAKIT PO KONZOLAMA AKO NEZNAJU ŠTA RADE A I SAMI SU REKLI DA SE RADI O BRZINI VEZE A NE SNAZI KONZOLA

4 godine
Zašto samo 24?

nisam nikad napravio nijednu igru ili igricu

ali ne kuzim zasto je tesko napraviti 2 igre,jednu za pc i drugu verziju za konzole.

znaci imate 2 potpuno indenticne igre,samo sto jedna podrzava 24 igraca,a druga 64.

ne kuzim zar je tako tesko napraviti igru koja podrzava 64 igraca na jednoj mapi,ionako prave dvije verzije igre

nist ne kuzim

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
4 godine
Zašto samo 24?

To što se tiče konozla da ne mogu to pokrenit, to ne drži vodu. Npr. Killzone 2 podržava do 32 igrača.

Meni osobno 24 dovoljno, sve više od toga je kaos. 12 vs. 12 i super. Dugo sam bf42 igro i nikad nisam volio igrat na serverima od 64 igrača - puno laga i noobova:-).

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice