A možda bi se igra bolje prodavala da je bolja!
Ja nebih znao, igro sam demo doimalo mi se kao dobra igra sad skidam cijelu pa ču još vidit.
Ja nebih znao, igro sam demo doimalo mi se kao dobra igra sad skidam cijelu pa ču još vidit.
Ne isplati ti se...
meni je igra dosta dobra, jedino me malo voznja auta/broda nije dojmila :D
Ljudi nemaju viška novaca da bi bacali na poluproizvode.
Igra je ok, al dat za nju novaca kolko i za budući BC2 ili nekaj slično.
ma svaka igra koja je rađena na uzor filma je propala.....
Ma igra je šrot. Skinuo sam demo i ostao zapanjen koliko je loša. Nešto poput Turoka. Blago ono ko ima toliko mašte pa se možže uživit u tako šta. Baš ništa me se nije dojimilo no to je samo moje mišljenje koje nebi trebalo nekog drugog sprečavat da ju proba
ocijena 1/10
a betmen?? Jest da radnja nije striktno iz filma ali opet.
Pa dobro svako ima svoj ukus tako da je ja nemogu ocjeniti jer je nisam još igrao niti ne planiram 
A mozda su i ljudi vec jednom skontali da su sranje sve igre radjene na osnovi film-a, ja barem jos ni jednu nisam dobru igro, a ovo za avatar-a mi se nije dalo ni pogledat, iako mi je film bio odlican (naravno u 3D
)
nisam igrao igru ,film je ok ali sam se malo razocarao shvativsi da sam taj scenarij vec prije gledao u par westerna gdje neki kauboj zivi sa indijanskim plemenom uci njihove obicaje oni ga na kraju prihvacaju kao svojega i onda dodju njegovi pajdasi koji hoce pobiti cijelo pleme
ista stvar je i ovdje cak ti vanzemaljci imaju slicne frizure kao i indijanci slicni su im cak i profili lica,dodane su neke manje sitnice u scenarij i to je to, uzas
Samo me čudi da je Ubisoft napravio lošu igru, vjerojatno nešto smućkano nabrzinu
Ma film je po meni čisti promašaj, gledaš ga i vidiš sve scene već toliko puta viđene, par izrazito nelogičnih stvari, kao npr. zar nisu oni mogli njukat ono glupo stablo, a ne ići nositi u shutle-u eksploziv, zar nisu imali balističke rakete, znam da kao elektronika ne radi najbolje u tom pojasu ali brale tehnologija se prilagođava, a očito da bi ljudi pobijedili jer je sasvim jasno kao u onoj sceni ide ona bešija na onog kapetana u robotu, ima nož na ruci i ne on se i de hrvati s bešijom umjesto da je razreže na komadiće, ali dobro nećemo više o tom bugovitom filmu, igra po meni promašaj čisti instal, igrao i uninstal odmah, ne volim taj žanr igre i to je bilo presudno
prodavala bi se ta igra da išta valja, neovisno o filmu.
čak e više uživiš u raznju kroz film
nisam igrao igru ,film je ok ali sam se malo razocarao shvativsi da sam taj scenarij vec prije gledao u par westerna gdje neki kauboj zivi sa indijanskim plemenom uci njihove obicaje oni ga na kraju prihvacaju kao svojega i onda dodju njegovi pajdasi koji hoce pobiti cijelo pleme
ista stvar je i ovdje cak ti vanzemaljci imaju slicne frizure kao i indijanci slicni su im cak i profili lica,dodane su neke manje sitnice u scenarij i to je to, uzas
Baš to: Ples s Vukovima (Dances with Wolves) + Nordijska mitologija (Yggdrasil)
Oće meni netko od tih već viđenih scenarija objasnit koji je to scenarij napisan u svemiru, a da nije preslika života na Zemlji. I kako uopće netko može napisati nešto vezano za svemir, a da to ne promatra iz kuta Zemlje. Jel to netko možda bio u svemiru pa donese neka svoja iskustva ????
Btw. Film još uvijek nisam gledao, tako da nisan fanboy avatara!!!!
a oni valda nikad nisu vidjeli neku igru po filmu koja je FAIL...ja sam vidio rijetko koju igru po filmu koja nije FAIL(x-men origins wolverine)
Prvenstveno pišete o filmu i mahom gluposti.
Film je odradio svoje, ostvario je bajkovitu zaradu i dobio solidne kritike od strane kritičara a još bolje od nas običnih ljudi.
Mislim da to govori više od nekolicine 'trubadura' po forumima.
Međutim tu se radi o igri. Što je krivo? Prvenstveno loš marketing. Igra nije ni upola reklamirana koliko bi trebala biti. Mnoge igre su zbog marketinga 'propale'.
Igra je solidna, ništa lošija od puno naslova koji su bolje prošli... Eh što loš marketing i loš tajming naprave.
Film je odradio svoje, ostvario je bajkovitu zaradu i dobio solidne kritike od strane kritičara a još bolje od nas običnih ljudi.
Međutim tu se radi o igri. Što je krivo? Prvenstveno loš marketing. Igra nije ni upola reklamirana koliko bi trebala biti. Mnoge igre su zbog marketinga 'propale'.
Igra je solidna, ništa lošija od puno naslova koji su bolje prošli... Eh što loš marketing i loš tajming naprave.
Uzeo si mi riječi iz usta, ali doslovno! 
Uzeo si mi riječi iz usta!
Ima li tko kakve dojmove o igri?
Zabavna i lijepa oku.
Ja sam naručio. Opširniji dojmovi kada stigne, odnosno kada počnem igrati. Prvo valja završiti GTA4.
Ma igra je šrot. Skinuo sam demo i ostao zapanjen koliko je loša. Nešto poput Turoka. Blago ono ko ima toliko mašte pa se možže uživit u tako šta. Baš ništa me se nije dojimilo no to je samo moje mišljenje koje nebi trebalo nekog drugog sprečavat da ju proba
ocijena 1/10
Da, od igara koje su "naslonjene" na filmove a ispale pristojne spomenuo bih ove (nažalost) rijetke primjerke:
Batman: Arkham Asylum (iako je ovo više naslonjeno na stripove)
X-Men Origins: Wolverine
Riddick: Escape From Butcher Bay & Assault on Dark Athena
Da, od igara koje su "naslonjene" na filmove a ispale pristojne spomenuo bih ove (nažalost) rijetke primjerke:
Batman: Arkham Asylum (iako je ovo više naslonjeno na stripove)
X-Men Origins: Wolverine
Riddick: Escape From Butcher Bay & Assault on Dark Athena
iako ako se malo bolje pogleda, jedine igre koje su dobro ispale po filmovima su zapravo one napravljene s velikim devijacijama u radnji u odnosu na film...Riddicka nisam gledao, dok je wolverine prilično drukčiji, kao i Batman
Kako mozu ocekivati dobru prodaju kad je igra losa i izdali su je u prosincu a to je vrijeme kad svi izdaju igre koje su pono bolje od nje.
A mozda su i ljudi vec jednom skontali da su sranje sve igre radjene na osnovi film-a, ja barem jos ni jednu nisam dobru igro, a ovo za avatar-a mi se nije dalo ni pogledat, iako mi je film bio odlican (naravno u 3D
)
rekao je sranje
Meni je kompjuter slab a da iman jači kupio bi avatara igru 1000 posto igra je predivna a film jos bolji..
ocijena 1/10
dobro....Batman Arkham Asylum....i koja još??
edit: i ridick
ali s obzirom na to koliko ih je napravljeno takvih ovo je ništa
Prvo moram reći da igru još nisam stigao probati, tako da ne mogu o njoj govoriti. Probat ću je, iako obično igre rađene po filmovima ne ispadnu baš najbolje, zato niti nemam neka velika očekivanja -- ali film sam zato gledao već 5 puta i ponovo bih! Zovite me fanom, fanatikom ili kako već želite - ali meni se film jednostavno sviđa i to je moja stvar -- zato bih se osvrnuo na neke komentare o filmu iako je to lagano off topic.
Mnogi film uspoređuju s indijancima i indijanskim filmovima, npr. sa 'Dances with Wolves' što je i bio cilj - film je upućen upravo prema takvima koji ponavljaju 'sve već viđeno' ili 'totalno isfurana priča' a i dalje, nakon toliko pogledanih filmova i pročitanih priča, ne shvaćaju poantu! - Odakle ljudima pravo jednostavno upasti na neki tamo planet te uništavati, pljačkati i ubijati domoroce? Ne mora to biti film Avatar ili Pandora, primjera ima bezbroj sada oko nas na Zemlji, a najbolji primjer je nastanak same Amerike - od najranijih početaka...
Ideja vodilja filma je zajedništvo, tolerancija i suživot - pojmovi koje ljudi izgleda sve manje shvaćaju, umjesto da bude suprotno! - Kriza je bila, je, i biti će ponovo jednog dana - svima nam fali para ili čega već, ali to nije razlog i nikome ne daje pravo da nekoga pljačka, ubija i 'njuka'! Ljudi, zamislite se malo...
Prvo moram reći da igru još nisam stigao probati, tako da ne mogu o njoj govoriti. Probat ću je, iako obično igre rađene po filmovima ne ispadnu baš najbolje, zato niti nemam neka velika očekivanja -- ali film sam zato gledao već 5 puta i ponovo bih! Zovite me fanom, fanatikom ili kako već želite - ali meni se film jednostavno sviđa i to je moja stvar -- zato bih se osvrnuo na neke komentare o filmu iako je to lagano off topic.
Mnogi film uspoređuju s indijancima i indijanskim filmovima, npr. sa 'Dances with Wolves' što je i bio cilj - film je upućen upravo prema takvima koji ponavljaju 'sve već viđeno' ili 'totalno isfurana priča' a i dalje, nakon toliko pogledanih filmova i pročitanih priča, ne shvaćaju poantu! - Odakle ljudima pravo jednostavno upasti na neki tamo planet te uništavati, pljačkati i ubijati domoroce? Ne mora to biti film Avatar ili Pandora, primjera ima bezbroj sada oko nas na Zemlji, a najbolji primjer je nastanak same Amerike - od najranijih početaka...
Ideja vodilja filma je zajedništvo, tolerancija i suživot - pojmovi koje ljudi izgleda sve manje shvaćaju, umjesto da bude suprotno! - Kriza je bila, je, i biti će ponovo jednog dana - svima nam fali para ili čega već, ali to nije razlog i nikome ne daje pravo da nekoga pljačka, ubija i 'njuka'! Ljudi, zamislite se malo...
POTPISUJEM.Film je bolesno dobar od pocetka pa sve do kraja!!!Dobar mi je iz razloga sto dok gledas imas osjecaj da si tamo i jednostavno uzivas u filmu.