Zašto se igra Avatar slabo prodaje?

poruka: 31
|
čitano: 2.753
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto se igra Avatar slabo prodaje?".
2 godine

A možda bi se igra bolje prodavala da je bolja!Belji se

3 godine

Ja nebih znao, igro sam demo doimalo mi se kao dobra igra sad skidam cijelu pa ču još vidit.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
4 godine
RE: Zašto se igra Avatar slabo prodaje?
the mir kaže...

Ja nebih znao, igro sam demo doimalo mi se kao dobra igra sad skidam cijelu pa ču još vidit.

Ne isplati ti se...

2 godine

meni je igra dosta dobra, jedino me malo voznja auta/broda nije dojmila :D

3 godine
protjeran

Ljudi nemaju viška novaca da bi bacali na poluproizvode.

Igra je ok, al dat za nju novaca kolko i za budući BC2 ili nekaj slično.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
2 godine

ma svaka igra koja je rađena na uzor filma je propala.....

Chuck Norris se ukaza Gospi!
2 godine

Ma igra je šrot. Skinuo sam demo i ostao zapanjen koliko je loša. Nešto poput Turoka. Blago ono ko ima toliko mašte pa se možže uživit u tako šta. Baš ništa me se nije dojimilo no to je samo moje mišljenje koje nebi trebalo nekog drugog sprečavat da ju proba

ocijena 1/10

dr. zlo

a betmen?? Jest da radnja nije striktno iz filma ali opet.

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 22:29 (Kill Frenzy).
2 godine

Pa dobro svako ima svoj ukus tako da je ja nemogu ocjeniti jer je nisam još igrao niti ne planiram Neodlučan

RIDER
3 godine

A mozda su i ljudi vec jednom skontali da su sranje sve igre radjene na osnovi film-a, ja barem jos ni jednu nisam dobru igro, a ovo za avatar-a mi se nije dalo ni pogledat, iako mi je film bio odlican (naravno u 3D Cool )

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
4 godine

nisam igrao igru ,film je ok ali sam se malo razocarao shvativsi da sam taj scenarij vec prije gledao u par westerna gdje neki kauboj zivi sa  indijanskim plemenom uci njihove obicaje oni ga na kraju prihvacaju kao svojega i onda dodju njegovi pajdasi koji hoce pobiti cijelo pleme

ista stvar je i ovdje cak ti vanzemaljci imaju slicne   frizure kao i indijanci slicni su im cak i profili lica,dodane su neke manje sitnice u scenarij i to je to,  uzas

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
3 godine
@crozoki Točno to, i ja sam se jako razočarao u scenarij, već stoput viđeno, kako je samo uspio zaradit ovoliko love?!
Samo me čudi da je Ubisoft napravio lošu igru, vjerojatno nešto smućkano nabrzinu
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
3 godine
neaktivan

Ma film je po meni čisti promašaj, gledaš ga i vidiš sve scene već toliko puta viđene, par izrazito nelogičnih stvari, kao npr. zar nisu oni mogli njukat ono glupo stablo, a ne ići nositi u shutle-u eksploziv, zar nisu imali balističke rakete, znam da kao elektronika ne radi najbolje u tom pojasu ali brale tehnologija se prilagođava, a očito da bi ljudi pobijedili jer je sasvim jasno kao u onoj sceni ide ona bešija na onog kapetana u robotu, ima nož na ruci i ne on se i de hrvati s bešijom umjesto da je razreže na komadiće, ali dobro nećemo više o tom bugovitom filmu, igra po meni promašaj čisti instal, igrao i uninstal odmah, ne volim taj žanr igre i to je bilo presudno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10
3 godine
protjeran

prodavala bi se ta igra da išta valja, neovisno o filmu.

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
igra je u biti samo shooter, uopće ne pogađa u bit filma i radnje
čak e više uživiš u raznju kroz film
Ovo je moj potpis...
4 godine
crozoki kaže...

nisam igrao igru ,film je ok ali sam se malo razocarao shvativsi da sam taj scenarij vec prije gledao u par westerna gdje neki kauboj zivi sa  indijanskim plemenom uci njihove obicaje oni ga na kraju prihvacaju kao svojega i onda dodju njegovi pajdasi koji hoce pobiti cijelo pleme

ista stvar je i ovdje cak ti vanzemaljci imaju slicne   frizure kao i indijanci slicni su im cak i profili lica,dodane su neke manje sitnice u scenarij i to je to,  uzas

Baš to: Ples s Vukovima (Dances with Wolves) + Nordijska mitologija (Yggdrasil)

Have you come for my forgiveness? There's nothing left to give.
4 godine

Oće meni netko od tih već viđenih scenarija objasnit koji je to scenarij napisan u svemiru, a da nije preslika života na Zemlji. I kako uopće netko može napisati nešto vezano za svemir, a da to ne promatra iz kuta Zemlje. Jel to netko možda bio u svemiru pa donese neka svoja iskustva ????

Btw. Film još uvijek nisam gledao, tako da nisan fanboy avatara!!!!

2 godine

a oni valda nikad nisu vidjeli neku igru po filmu koja je FAIL...ja sam vidio rijetko koju igru po filmu koja nije FAIL(x-men origins wolverine)

a onda sam se probudio...
4 godine

Prvenstveno pišete o filmu i mahom gluposti.

Film je odradio svoje, ostvario je bajkovitu zaradu i dobio solidne kritike od strane kritičara a još bolje od nas običnih ljudi.

Mislim da to govori više od nekolicine 'trubadura' po forumima.

Međutim tu se radi o igri. Što je krivo? Prvenstveno loš marketing. Igra nije ni upola reklamirana koliko bi trebala biti. Mnoge igre su zbog marketinga 'propale'.

Igra je solidna, ništa lošija od puno naslova koji su bolje prošli... Eh što loš marketing i loš tajming naprave.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 8:31 (Danny_HR).
4 godine
Danny_HR kaže...

Film je odradio svoje, ostvario je bajkovitu zaradu i dobio solidne kritike od strane kritičara a još bolje od nas običnih ljudi.

Međutim tu se radi o igri. Što je krivo? Prvenstveno loš marketing. Igra nije ni upola reklamirana koliko bi trebala biti. Mnoge igre su zbog marketinga 'propale'.

Igra je solidna, ništa lošija od puno naslova koji su bolje prošli... Eh što loš marketing i loš tajming naprave.

Uzeo si mi riječi iz usta, ali doslovno! Smijeh

4 godine
Danny_HR kaže...

Uzeo si mi riječi iz usta!

4 godine

Ima li tko kakve dojmove o igri?

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
4 godine
Pomalo linearna, ali većina takvih igara je. Linearna u stilu npr. Fablea.

Zabavna i lijepa oku.

Ja sam naručio. Opširniji dojmovi kada stigne, odnosno kada počnem igrati. Prvo valja završiti GTA4.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
3 godine
Kill Frenzy kaže...

Ma igra je šrot. Skinuo sam demo i ostao zapanjen koliko je loša. Nešto poput Turoka. Blago ono ko ima toliko mašte pa se možže uživit u tako šta. Baš ništa me se nije dojimilo no to je samo moje mišljenje koje nebi trebalo nekog drugog sprečavat da ju proba

ocijena 1/10

dr. zlo

Da, od igara koje su "naslonjene" na filmove a ispale pristojne spomenuo bih ove (nažalost) rijetke primjerke:

Batman: Arkham Asylum (iako je ovo više naslonjeno na stripove)

X-Men Origins: Wolverine

Riddick: Escape From Butcher Bay & Assault on Dark Athena

2 godine
TomoR kaže...
Kill Frenzy kaže...
...

Da, od igara koje su "naslonjene" na filmove a ispale pristojne spomenuo bih ove (nažalost) rijetke primjerke:

Batman: Arkham Asylum (iako je ovo više naslonjeno na stripove)

X-Men Origins: Wolverine

Riddick: Escape From Butcher Bay & Assault on Dark Athena

iako ako se malo bolje pogleda, jedine igre koje su dobro ispale po filmovima su zapravo one napravljene s velikim devijacijama u radnji u odnosu na film...Riddicka nisam gledao, dok je wolverine prilično drukčiji, kao i Batman

a onda sam se probudio...
2 godine
protjeran

Kako mozu ocekivati dobru prodaju kad je igra losa i izdali su je u prosincu a to je vrijeme kad svi izdaju igre koje su pono bolje od nje.

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
3 godine
protjeran
Amrapheus kaže...

A mozda su i ljudi vec jednom skontali da su sranje sve igre radjene na osnovi film-a, ja barem jos ni jednu nisam dobru igro, a ovo za avatar-a mi se nije dalo ni pogledat, iako mi je film bio odlican (naravno u 3D Cool )

rekao je sranje

Mrzitelj misonarskog seksa
2 godine
neaktivan

Meni je kompjuter slab a da iman jači kupio bi avatara igru 1000 posto igra je predivna a film jos bolji..

2 godine
Kill Frenzy kaže...

ocijena 1/10

dr. zlo

dobro....Batman Arkham Asylum....i koja još??

edit: i ridick

ali s obzirom na to koliko ih je napravljeno takvih ovo je ništa

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 21:20 (dr. zlo).
4 godine
neaktivan

Prvo moram reći da igru još nisam stigao probati, tako da ne mogu o njoj govoriti. Probat ću je, iako obično igre rađene po filmovima ne ispadnu baš najbolje, zato niti nemam neka velika očekivanja -- ali film sam zato gledao već 5 puta i ponovo bih! Zovite me fanom, fanatikom ili kako već želite - ali meni se film jednostavno sviđa i to je moja stvar -- zato bih se osvrnuo na neke komentare o filmu iako je to lagano off topic.

Mnogi film uspoređuju s indijancima i indijanskim filmovima, npr. sa 'Dances with Wolves' što je i bio cilj - film je upućen upravo prema takvima koji ponavljaju 'sve već viđeno' ili 'totalno isfurana priča' a i dalje, nakon toliko pogledanih filmova i pročitanih priča, ne shvaćaju poantu! - Odakle ljudima pravo jednostavno upasti na neki tamo planet te uništavati, pljačkati i ubijati domoroce? Ne mora to biti film Avatar ili Pandora, primjera ima bezbroj sada oko nas na Zemlji, a najbolji primjer je nastanak same Amerike - od najranijih početaka...

Ideja vodilja filma je zajedništvo, tolerancija i suživot - pojmovi koje ljudi izgleda sve manje shvaćaju, umjesto da bude suprotno! - Kriza je bila, je, i biti će ponovo jednog dana - svima nam fali para ili čega već, ali to nije razlog i nikome ne daje pravo da nekoga pljačka, ubija i 'njuka'! Ljudi, zamislite se malo...

...And then You will die, when Your ideals You deny...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 12:10 (Lt Dalius).
3 godine
Lt Dalius kaže...

Prvo moram reći da igru još nisam stigao probati, tako da ne mogu o njoj govoriti. Probat ću je, iako obično igre rađene po filmovima ne ispadnu baš najbolje, zato niti nemam neka velika očekivanja -- ali film sam zato gledao već 5 puta i ponovo bih! Zovite me fanom, fanatikom ili kako već želite - ali meni se film jednostavno sviđa i to je moja stvar -- zato bih se osvrnuo na neke komentare o filmu iako je to lagano off topic.

Mnogi film uspoređuju s indijancima i indijanskim filmovima, npr. sa 'Dances with Wolves' što je i bio cilj - film je upućen upravo prema takvima koji ponavljaju 'sve već viđeno' ili 'totalno isfurana priča' a i dalje, nakon toliko pogledanih filmova i pročitanih priča, ne shvaćaju poantu! - Odakle ljudima pravo jednostavno upasti na neki tamo planet te uništavati, pljačkati i ubijati domoroce? Ne mora to biti film Avatar ili Pandora, primjera ima bezbroj sada oko nas na Zemlji, a najbolji primjer je nastanak same Amerike - od najranijih početaka...

Ideja vodilja filma je zajedništvo, tolerancija i suživot - pojmovi koje ljudi izgleda sve manje shvaćaju, umjesto da bude suprotno! - Kriza je bila, je, i biti će ponovo jednog dana - svima nam fali para ili čega već, ali to nije razlog i nikome ne daje pravo da nekoga pljačka, ubija i 'njuka'! Ljudi, zamislite se malo...

POTPISUJEM.Film je bolesno dobar od pocetka pa sve do kraja!!!Dobar mi je iz razloga sto dok gledas imas osjecaj da si tamo i jednostavno uzivas u filmu.

born to be gamer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice