Zašto su završne borbe Deus Exa čudne?

poruka: 20
|
čitano: 1.359
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto su završne borbe Deus Exa čudne?".
4 godine

kakav fail...

It's not who u are, it's who u know.
4 godine

I mene su te borbe smetale, cijelo vrijeme ti govore da imaš slobodu izgraditi lika kojeg želiš a onda te tjeraju da se boriš iako si možda htjeo biti hacker.

4 godine

Haha, baš ovih dana igram deus ex sa svojim stealth hakerom i bio sam totalno osupnut sa prvim bossom, kako su svi moji skillovi odjednom postali beskorisni. Morao sam snizit difficulty da ga prođem...

This explains it! 

2 godine
Re: Zašto su završne borbe Deus Exa čudne?
Trigger kaže...

Haha, baš ovih dana igram deus ex sa svojim stealth hakerom i bio sam totalno osupnut sa prvim bossom, kako su svi moji skillovi odjednom postali beskorisni. Morao sam snizit difficulty da ga prođem...

This explains it! 

Pa zapravo, prvi boss je iznenađujuće lagan. Meni je trebalo pola minute da ga sredim, od svojih oružja sam potrošio 1 granatu i 1 metak. Prvo ga pogodiš granatom i onda bacaš na njega eksplozivne bačve, te boce pod pritiskom i aparat za gašenje vatre. Ako to nije dovoljno, počneš pucati po njemu ( u mome slučaju, trebao mi je samo 1 metak jer sam ga promašio jednom bačvom).

4 godine
Looka kaže...

Pa zapravo, prvi boss je iznenađujuće lagan. 

Ali priznaj da si čitao na webu upute kako ga srediti {#}. Ja jesam.

Pred kraj igre počeo sam skupljati oružja i skilove koji mi kao stealth hackeru ne bi trebali. Ali skupljao sam ih samo zbog boss fightova.

4 godine
jastreb kaže...

Ali priznaj da si čitao na webu upute kako ga srediti {#}. Ja jesam.

Pred kraj igre počeo sam skupljati oružja i skilove koji mi kao stealth hackeru ne bi trebali. Ali skupljao sam ih samo zbog boss fightova.

zapravo ja sam nakon sto sam ga elektrosokirao elektrosokom sokirano shvatio da ga na taj nacin jednostavno ubijes (istina bog potrosis vecinu elektosok municije za to)

17 mjeseci

Ne razumijem kakav to studio nije upoznat s Deus Exom? Developeri bi prije svega trebali biti strastveni igrači i poznavati najbolje igre na tržištu, kako bi i njihov rad slijedio primjer i na kraju krajeva pretekao najbolje već dostupne igre. Kao da BMW zaposli dizajnera i ovaj im nacrta bicikl jer nije imao pojma da firma proizvodi automobile, već nekakva cestovna vozila.

4 godine

valjda su dobili natjecaj po tome sto kvalitetno rade ili zbog toga sto nitko drugi nije se htio primiti toga aspekta igre...

2 godine

Jedno nOOb pitanje

Deus Ex ima bosove ?

Kako se to uklap u priču ?

Da li su bosovi levelirani tj. da li se treba s obzirom na level poseben skill za ubijanje pojedinog bossa ili pali čisti rush ?

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
4 godine

svi bossovi su ti pucaj, pa cover itd. ima nekih trikova, npr koristenje stun gunna, al u vecini slucaja je ovo prvo

povezani su, obrati paznju na prologue.

ima i tzv encountera kad hrpa mobova itde na tebe, ajmo to nazvat mini boss

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 16:23 (Obi Wan).
21 mjesec

ja sam ga lako ubio jer sam naso roket lančer u onom bandovskom kvartu... izgleda da ima prednosti kad jednostavno moras nac nesto za sto si cuo od strazara ili procito u mailu da postoji

4 godine

kako ko voli... ja ga nikad ne bi isa sa rocket launcherom, jer mi se takav stil ne sviđa.

21 mjesec
Obi Wan kaže...

kako ko voli... ja ga nikad ne bi isa sa rocket launcherom, jer mi se takav stil ne sviđa.

igrao sam na najtezoj razini, i nisam ga mogao drugacije ubiti. jedva sam i s tim uspio, a tezinu nisam htio smanjivati iz principa

4 godine

uz duzno stovanje... moze ga se ubit na xy nacina, samo treba znat.

4 godine
Sinatra kaže...

Ne razumijem kakav to studio nije upoznat s Deus Exom? Developeri bi prije svega trebali biti strastveni igrači i poznavati najbolje igre na tržištu, kako bi i njihov rad slijedio primjer i na kraju krajeva pretekao najbolje već dostupne igre. Kao da BMW zaposli dizajnera i ovaj im nacrta bicikl jer nije imao pojma da firma proizvodi automobile, već nekakva cestovna vozila.

A najbolje od svega frajer izjavi da se već 20 godina bavi takvim stvarima. WTF? Igleda da je 2000. i 2003. bio u komi.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
21 mjesec
Obi Wan kaže...

uz duzno stovanje... moze ga se ubit na xy nacina, samo treba znat.

sve ok, samo sam htio podijeliti svoj nacin prolaska. fallout i deus ex tome i sluze - da se svako hvali sa svojim nacinom igranja :D

2 godine
Obi Wan kaže...

svi bossovi su ti pucaj, pa cover itd. ima nekih trikova, npr koristenje stun gunna, al u vecini slucaja je ovo prvo

povezani su, obrati paznju na prologue.

ima i tzv encountera kad hrpa mobova itde na tebe, ajmo to nazvat mini boss

Znaći li to da kroz igru leveliraš lika u određenom skilu ?

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
3 godine

Ja sam prvog rješio na medium difficulty sa stealth likom, samo sam ga stunao i mlatio sa raznoraznim stvarima dok ga je pucalo. Stvarno nije toliko teško ako se malo razmisli, pa čovjek ima 50 augmentacija nasebi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:12 (thuglife).
4 godine

pa u mene je situacija da ja prelazim djelove igre kako mi dođe... vecinom nastojim izbjegnut veci konflikt ili hostile alert, pa je najcesce pri ruci stun gun, knockdown ili priguseni pistolj i metak u celo. ako ima prilike hakiram turrete i robote pa oni pobiju cuvare.

osim toga nosim i combat rifle, machine pistol (silenced i auto targeting system) i silenced sniper. oruzja i munucije nikad dosta, a machine pistol nosim iskljucivo zbog onog nizozemskog hakera jer kad prezivi dobijem inkas 2k credita, tako da po prioritetu modifikacija za oruzje je pistolj, combat rifle pa tek onda machine pistol.

sta se tice augmentacija prvo nastojim uzet povecanje inventory-ja i hakiranje, punch through wall, icarus landing system, toxic system za pluca i CASIE (ne znam vise tocna imena augmentacija). to je po meni osnovno s cim bi trebao funkcionirati, odnosno s tim mogu na sve nacine istraziti igru, bilo stealth, hakiranje ili rush in, mada je ovaj zadnji samo ako nemam drugog izbora, npr kad ona kineskinja se zatvori u safe house, picus ambush nakon odlaska u elizin ured kad jensen i prichard shvate da je to hologram, i naravno zadnji dio igre, al do tada sam vec sa svim nabrijan.Od ostalih augmentacija uzimam kako mislim da ce mi bit korisno, vec 3. put prelazim igru pa vec znam sta mi gdje treba.

u stealth i typhoon ne ulazem, jer typhoon je tek koristan na kraju, ali tu je heavy machine gun, a sta se tice stealth nije me napeto prosetat se kraj cuvara, nego rađe volim eliminirat jednog po jednog (bilo leathel ili non leathal) a da ne dignu uzbunu.

4 godine
thuglife kaže...

Ja sam prvog rješio na medium difficulty sa stealth likom, samo sam ga stunao i mlatio sa raznoraznim stvarima dok ga je pucalo. Stvarno nije toliko teško ako se malo razmisli, pa čovjek ima 50 augmentacija nasebi.

Na najjačoj težini ne možeš prići liku a da te ne zgrabi i dobro odalami. Tako da je tu stun gun isključen.

Fora je da moraš paziti da se kod borbe ne uništi ni jedna od onih bačvi, nego ih treba bacati na njega. Nakon toga je dovoljan i pištolj.

Ali za to otkriti moraš pročitati upute na netu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice