Zaživio Age of Empires Online

poruka: 29
|
čitano: 2.160
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zaživio Age of Empires Online".
4 godine

igram je od jučer,odnosno od dana izlaska i dobra mi je igra

po meni najbolji age of empires do sad.

fora je sto se dosta questova može rješavati koperativno

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
4 godine

Nema drugog načina igranja osim levelanjim i questanjem ( da znate dobro one mmo grinderske ).

Di je deathmatch, regicide, i drugi modovi igranja.

Uglavnom svi ljubitelji pravog AOE zaobiđite ovu sprdačinu što su napravili od igre.

2 godine
Re: Zaživio Age of Empires Online
Hummer kaže...

Nema drugog načina igranja osim levelanjim i questanjem ( da znate dobro one mmo grinderske ).

Uglavnom svi ljubitelji pravog AOE zaobiđite ovu sprdačinu što su napravili od igre.

Ajd please ako možeš napiši više , jer nekada sam igrao AOE i bila mi je jako privlačna igra, čak kud i kamo bolja od Empire Earth, što se mog ukusa tiće.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
9 mjeseci

Hehehe,evo bas danas sam igrao Age Of Empires 2,jer me nekako nostalgija scopila!

U svakom slucaju,downloadam je pa cemo vidjeti!

4 godine
Hummer kaže...

nema deathmatch????

doviđenja...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine

Prvo evo da krenem od grafike koja je po meni malo previše dječija. Zvuk u igri je ok. Same zgrade i vojnici isto.

Stvar je u tome što jedini način igranja AOE online je da ga se igra kao MMORPG. Pa tako dobijemo svatko svoj grad ( heroj u RPG ) u kojem rješavamo zadatke ( skupi x, napravi x, ubi x, uništi x, spasi nečega i tako unedogled).

Kada grad dobije novi nivo većinom dobijemo u njemu nešto novo za sagraditi. Osim gradnje u naš grad možemo i pozvati nekoga da se divi onome što smo napravili. Možemo zajedno ubijati neprijatelje.

E sada nekome ovo može zvučati zabavno. No ja ne želim provesti 10 sati ili više dnevno za kompom da bi bio u toku i mogao igrati s nekim.

Da igra ima način igranja kao npr CNC 4. Gdje mogu odmah DM bez nekik glupavih zadataka i misija to bi mi bilo super. No ovo je upravo suprotno onome što ja želim vidjeti u jednom RTS. I da samo 2 rase za free + jos ogranicene tehnologije normalne igrače stavljaju u podređeni položaj.

Jednostavno ne razumijem zašto me igra prisiljava da igram kampanje i takve gluposti kada jedino što ja želim je čiste multiplayer modove tipa deathmatch, regicide, king of the hill .

Uglavnom kome se sviđa da gubi vrjeme na gluposti i da ga svi cipelare u igri jer nema para slobodno neka igra ovo što se usuđuju zvati age of empires.

Ja bi naziv toj igri dao World of empires.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 20:31 (Hummer).
2 godine
Ajd hummer molim te ne pričaj gluposti, koliko si igrao, ali iskreno odgovori?

Za sve dezinformirane pvp normalno da postoji samo moraš doći do lvl 6 (1-2h igranja) jer je prvih 5 lvl neko upoznavanje s igrom, jednostavni qvestovi koji se riješavaju brzo, i nakon 6 lvl dobite besplatnu pvp arenu i možete normalno pvp igrati.
2 godine

Koja je najnovija age of empires?

Htio bih je probati..

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
2 godine

sve šta tribate znat o ovoj igri je da je užasno ovisna o cash shopu i ustvari je pay to win...

4 godine
EZY-E kaže...

Koja je najnovija age of empires?

Htio bih je probati..

Age of empires 3 Asian dynasties - nešto puno bolje od ovog online smeća.

22 mjeseca
crozoki kaže...

igram je od jučer,odnosno od dana izlaska i dobra mi je igra

po meni najbolji age of empires do sad.

fora je sto se dosta questova može rješavati koperativno

AOE nije imao nikada ''questove'', samo kampanje.priznajem zadnji AOE koji sam igrao je trica i nemam pojma koliko ih je nakon toga izašlo niti me zanima, nakon trice bi se svatko tko poštuje ovu igru vratio dvici prešao je još jednom(i conquerors ekspanziju) i ako željan pravog online igranja bacio na game ranger i zafajčao se na black forest mapi s pravim igračima. mmo je samo zato zbog onog kud svi turci tud i mali mujo...  

ydbbsd.fvjavyovydlnbyclgap
2 godine
ejSid kaže...

Za sve dezinformirane pvp normalno da postoji samo moraš doći do lvl 6 (1-2h igranja) jer je prvih 5 lvl neko upoznavanje s igrom, jednostavni qvestovi koji se riješavaju brzo, i nakon 6 lvl dobite besplatnu pvp arenu i možete normalno pvp igrati.

za Arenu je pak potreban Premium Civilization, znači treba kupit i to

2 godine
stitch kaže...
ejSid kaže...

za Arenu je pak potreban Premium Civilization, znači treba kupit i to

Da zaboravio to napomenuti, da treba dati 20 dolaa za igru ako se misli ozbiljnije igrati, igra je više free2try ili free za casua igranje.

3 godine

Umjesto da naprave ago of empires 4 i počnemo se približavati prvom/drugom svjetskom ratu...neee napravili ovo...pa čim vidim grafiku mi padne mrak na oči. Age of empires 3 je imao odličnu grafiku sa super animacijam(pogotovo ono rušenje zgrada i slično) 

A još više mi se gadi free-to-play. Tako onaj ko želi platiti nakraju će otplatiti puno para da dobije sav sadržaj koji si prije dobio kupnjom igre...

Stoja
2 godine

Igrao sam igru u beti, a dobio sam i pre-release access od 1.8.

Igra je u ovakvom stanju igriva prvih par nivoa.

Naime, bez plaćanja PVP je nedostupan, kao i rare i epic itemi i korištenje advisora.

Tako sam već nakon 2 dana prosječnog igranja došao do grada lvla 10, i  preko običnih questova skupio nekoliko rare itema

koje nemogu koristiti ako ne kupim premium (20USD)  u mom slučaju egipćana.

Želim li igrati grke, moram platiti novih 20USD.

Također imam i bluprinte za izgraditi arenu (PVP) i advisor hall, ali nemogu se izgraditi ako nemate premium pack.

Inventory je ograničen na dvije zgrade (u punoj verziji 5), pa je već nakon 5-6 lvla pun.

Također se može odabrati smo jedna profesija.

Ukratko, zanimljiva "free" igra, koja se nemože igrati ako se ne plati :(  tipično Microsoftovski.

2 godine

Pa u zadnje vrijeme su najskuplje ovakve free igre tipa wot.....

2 godine

Evo, doša san do levela 7 i iskreno, ovo je još jedan od trial-a koji se prodaje pod F2P. Da su bar jednu civilizaciju dali potpuno otključanu. Igra mi konstatno nabija na nos svari koje ne mogu, ako ne platim.

A iskreno, stvari su malo preskupe. 20$ za civilizaciju, plus booster packovi, da bi uopće moga igrat. Malo su se zahebali, mogli su dat bar the dvi civilizacije besplatno, prodavat dodatke za glavni grad (estetske),

dodatne civilizacije itd. 

Druga stvar, art style, malo ipak predječje. Dobro to izgleda, ali ozgleda više ko World of Hello Kitty nego legendarni Age of Empires. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
4 godine

AoE 1 i 2 su legendarne igre RTS žanra.

Sve poslije toga je blagi užas, a AoE Online je valjda vrhunac trash RTS-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:09 (memulica).
2 godine

Kulja i Rise of Rome dodatak, to je AoE za mene.

Cemetary gates
9 mjeseci

Moram priznati da nakon par sati igranja-7 lv,igra me ipak razocarala.

Nema tu kruha za nas free playere,mudro je govorio kolega gore.

Pvp nisam probao,ali i ne trebam,jer sve mi je jasno.

Grafika je preljepa i to je veliki plus,no sve ostalo ipak nema veze sa igrom koju tako volim!

2 godine

igrao sam sve nastavke AoE i to konstantno, najviše sam vremena provodio na "dvojci" koja mi je ujedno i najbolja, III sam igrao sad zadnjih dvije malo više, s frendom samo multi uglavnom. I AoE mi je legendaran sa svim nastavcima.

a što se tiče AoE Online, meni se osobno sviđa

Ja sam došao do lvl. 13, sad sam baš malo prije završio PvP ( i može se igrati) i nekog sam lika slomio bilo je loš.

Nego to što sam sad čitao, da vuku da se plaća, što malo lomi duh igrice, ali i šta očekivati da će netko napraviti igricu pa samo dati da se igra za sve free.

Ipak je to MICROSOFT, a i sve igrice uglavnom koje želimo igrati moraju se kupiti ili platiti, samo jedna poštena za sony 3 je 500kn

Za jednu civilizaciju koju sam si odabrao, čak i razmišljam da si kupim paket koji košta 20$ (1600 mikrosoft kredita) ili na naški recimo 120kn , i samo igrati s njom.

A i tako sam u trojci čim sam uzeo jednu i razvijao taj grad, nije mi padalo na pamet uzimati drugi i ponovno sve to nabijati po levelima.

Ja dajem odličnu ocjenu ovoj igrici, a sad ekipa koja kaže da ne želi plaćati. Razumijem totalno, i ja sam bio uvijek protiv plaćanja :)

Ali ja zasigurno uzimam premium. (ajde ne pušim pa ne mogu odbiti od cigara, ali eto neću ići dva  vikenda van i još sam u plusu).

Živjeli

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 15:39 (Franjo15).
2 godine

Dok sam skidao klijent,čitao sam temu.

Kad sam bio spreman zaigrati,taman sam pročitao temu.

Obrisao sam igru.

Ovo mi se još nije dogodilo {#}

Me gusta.
4 godine
forzzuk kaže...

Dok sam skidao klijent,čitao sam temu.

Kad sam bio spreman zaigrati,taman sam pročitao temu.

Obrisao sam igru.

Ovo mi se još nije dogodilo {#}

Meni se skinulo do cca 50%, onda sam pročitao temu i odmah krenuo brisat :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
2 godine

Ja prvo pročitao temu pa skinuo svejedno. Što se tiče plaćanja, PvP mi neće nedostajat, a premium iteme ću prodavat da ne zauzimaju mjesta.

2 godine

Upravo uzeo premium, i nije 19,99, nego malo više

2 godine

heh..

Me gusta.
2 godine

Meni iskreno nije problem platit, sve šta igran su orginali, al prvo me malo navuci, daj mi kompletan jedan dio, pa bi posli da za neku ekspanziju, nove civilizacije, nije problem. Problem je šta di god kliknem samo DAJ, DAJ, DAJ. Iznervirali su me prije nego šta san pošteno zagriza.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 21:58 (Mad_Badger).
4 godine

Upozorio sam da je ovo "money sucking game". A sada tko bude igrao ne mora kukati kada Microsoft za 6 mjeseci izda još premium dodataka bez kojih nečete moći uživati u igri.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 23:35 (Hummer).
2 godine

Ma izdati će sigurno, od novih nacija do svega, ali nisam ja zagriženi koji mora imati sve, a niti mi se da igrati ponovno s novom nacijom.

Uzeo sam sam si samo grke, i sad samo rokam s njima. I zadovoljan sam s premiumom.

Tko voli nek izvoli.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice