Muzi muzi pare od budale!
evo ja sam u penziji vec kolko sam zaradio
Jedva cekam kad svim wannabe brokerima hackaju accaunte. Rl pare + pohlepni noliferi = hilarity ensues
Jedva cekam kad svim wannabe brokerima hackaju accaunte. Rl pare + pohlepni noliferi = hilarity ensues
authenticator -.- osim ako vjeruješ onim debilnim glasinama za koje su i iz Blizzarda rekli da su netočne da su ljude s authenticatorom haxali.
authenticator -.- osim ako vjeruješ onim debilnim glasinama za koje su i iz Blizzarda rekli da su netočne da su ljude s authenticatorom haxali.
Slažem se.
Ako kojim slučajem nekom metodom razbiju autentifikatore, imamo se mi bojati i gorih stvari (isto se tako mogu lako i razbiti tokeni za netbanking)...
Do sad je u igri sve bilo bez greske. Nikakvih problema... Nema ni male sanse da se ista lose dogodi s ukljucenjem para u cjelu tu pricu.
Bliz ima totalnu kontrolu svega, i nece biti apsolutno nikakvih problema. Jel tako?
ROFL itemi koštaju 4-5 puta više nego sama igra. Kao što sam prije rekao sa RMAH i još kad dođe PVP igra postaje pay to win.
šta je $100 jednom debelom ameru čiji tata radi u upravnom odboru neke debele firme.
na kupujem nista ni u gold AH,bas i nemam sta za prodati za RL novac ,farmam opremu za svoje likove...ide sporo , ima problema ,ali napreduje se,zabavno je zato i igram(cini mi se da cu farmati opremu pola godine najmanje)
RMAH je za ovu novu generaciju nestrpljivih gamera koji predju igru za par sati i to im je vrhunac zabave a i imaju visak novca
Oni gameri,sto prodaju za RM su samo poduzetnici koji koriste priliku da uz zabavu zarade,uopce im nista ne zamjeram...ma ne zamjeram ni kineskim farmerima nek muzu novac onima koji ga imaju viska a cini se ta je takvih mnogo
Ocekujem vijesti kako su klinci opeljusili roditelje troseci novac sa kartica na pixele!
Gdje je tu zabava?
Gdje je tu zabava?
A gdje je zabava u grindu?????
Ja vas uopce ne kuzim ljudi, osim cinjenice da vjerojatno najstariji medju vama ima 13 godina. Nemaju svi ljudi vremena provoditi sate i sate ispred kompa i grindati k'o budale neko oruzje. Poznajem gomilu ljudi koji su kupili high-level charactere na WoWu da bi igrali raidove, ili platili za gold.
Racunica je jednostavna, i kao i svugdje, ne treba previse inteligencije:
1. da li da potrosim 8 sati grindajuci zlato, ili
2. da potrosim 8 sati radeci posao i zaradjujuci paycheck, pa onda potrosim 0.1% zaradjenog novca na iteme koje bi inace grindao?
Samo kretenu nije jasno da potonje pobjedjuje uvijek. Te gluposti kako je to 'fake' moze izvaljivati samo ekipa koja po cijele dane ne radi nista drugo nego igra igre, i uostalom ne idu im u korist - osoba koja 8 sati grinda iteme ili gold, nije imala vremena po vani hvatati sise, a vjerojatno nije imala ni novce da te sise negdje izvede ;-)
Postovi od ovog pa nadalje potvrdjuju moju teoriju i definitivno je eksponenciraju, jer se ne radi o 8 sati vise, vec o 150 sati. Za 150 sati covjek moze zaraditi dovoljno novaca za top-end gear bez imalo grinda.
Usput, nisam jos nijednom platio digitalni item, jer obicno ako me igra prisiljava na kupnju - znaci da je losa igra.
Ali da je igra recimo fenomenalna (WoW?) i da mi se bas igra a preostaje mi samo grind - ne bi cekao ni minut nego ispeglao kreditnu. 250$ sigurno ne, ali do 10ak-15ak dolara bez beda. Kad bi bio MMO igrac, i htio bi igrati endgame content, ne bi se ni najmanje gnjavio sa questanjem stakora i ostalih gluposti, nego lijepo kupio highlevel lika i uzivao u endgameu.
Kad bi bio MMO igrac, i htio bi igrati endgame content, ne bi se ni najmanje gnjavio sa questanjem stakora i ostalih gluposti, nego lijepo kupio highlevel lika i uzivao u endgameu.
i doso bi za 15 minuta plakat kako si hakiran.
ko voli nek izvoli, ali dat 250$ za item moze samo budala. pa da ti i treba 1 sekunda da zaradis tih 250$
Ljudi koji kupuju iteme sa kreditnom karticom me podsjećaju na likove koji moraju platit kurvu jer su nesposobni sami zbarit trebu...
Da ispeglam karticu samo zato da dovršim inferno, nema nikakvog smisla. Osječal bi se kao da sam cheatove upisal..
Točno tako Deuse, slažem se u potpunosti i sigurno ću radije kupiti 1M golda za $10 nego farmati 10 sati, ali osim što je sasvim logično kupiti gold ili nužne predmete, pitanje je, što činiti u igri kad npr. kupiš svih 13 najboljih komada opreme. Recimo, potrošio si 3250 dolara, zaradio si ih u 15 dana i sada godinu dana ne moraš igrati jer se igra svodi na opremanje lika i traje godinu ili čak dvije do ekspanzije. Koja je svrha? - Eventualno ćeš kupiti možda 300 USD za 2-3 prosječna predmeta da možeš nastaviti gdje si zapeo? Ali...
Ključno je pitanje: što onda s onima koji ne mogu kupiti na RMAH-u, a igra je dizajnirana tako da je opremanje za napredovanje na rubu nemogućeg? Moguće je, neki su uspjeli u 500 sati skupiti opremu, ali... nekome je 500 sati na igru jednostavno nevjerojatno puno za neki razuman rok. Igra koja je dizajnirana tako da se u 15-tak sati prođe Normal, Nightmare i Hell, a za Inferno treba 1000% više... Sistem nagrada za rad je u D3 toliko razvučen da se normalna osoba itekako misli između 500 beskonačnih ponavljanja iste sekvence igre i 1 sata za zaradu novca.
Sad su jako visoke cijene, ovo je kao lutrija haha, šansa za doibit nešto vrijedno 200$ - mala, ali postoji.
Zabava je da ja igram normalno ko i inace i prodam stvari , prebacim si u blizz funds i platim si neku buducu igru ili game time dok retardeosi kupuju s tatinim karticama :D
Kako se ovi bugovci pravdaju, to nisu istine.
Nemam nista protiv rm AH. Sta fali ponekad kupiti neku stvar, pa opet malo grindati, itd.
Medjutim, jedini problem je sto ce sad, kao i u stvarnom svijetu, lovatori da nose ljepsu i bolju odjecu (armor), da imaju vecu moc...nemozes pobjec od kapitalizma ni u igrama vise..
eh da nema (a nema, barem ne jos) PvP nebi bilo problema . ovako je pimpek i jos jedan razlog zasto prodajem svoj acc.
Gdje je tu zabava?
Kako to mislis?!? Pa bit i je da grindas na zabavan nacin i da te igra drzi prikovanog za stolicu. Mogu grindati i 100 sati ako cu za to biti adekvatno nagradjen i ako se to nece svoditi na kreiranje igara u kojima trazim goblina s torbicom. Kupili smo igru, komad softvera koji bi nam trebao sluziti za zabavu, a grind moze biti itekako zabavan pogotovo s RNG monsterima i tamnicama.
Ja vas uopce ne kuzim ljudi, osim cinjenice da vjerojatno najstariji medju vama ima 13 godina. Nemaju svi ljudi vremena provoditi sate i sate ispred kompa i grindati k'o budale neko oruzje. Poznajem gomilu ljudi koji su kupili high-level charactere na WoWu da bi igrali raidove, ili platili za gold.
2. da potrosim 8 sati radeci posao i zaradjujuci paycheck, pa onda potrosim 0.1% zaradjenog novca na iteme koje bi inace grindao?
Samo kretenu nije jasno da potonje pobjedjuje uvijek. Te gluposti kako je to 'fake' moze izvaljivati samo ekipa koja po cijele dane ne radi nista drugo nego igra igre, i uostalom ne idu im u korist - osoba koja 8 sati grinda iteme ili gold, nije imala vremena po vani hvatati sise, a vjerojatno nije imala ni novce da te sise negdje izvede ;-)
Postovi od ovog pa nadalje potvrdjuju moju teoriju i definitivno je eksponenciraju, jer se ne radi o 8 sati vise, vec o 150 sati. Za 150 sati covjek moze zaraditi dovoljno novaca za top-end gear bez imalo grinda.
Racunica je daleko od jednostavne i ocito treba dosta inteligencije za shvatiti i prihvatiti ju. Starost ocito tu ne igra neku ulogu jer pretpostavljam da ipak imas vise od 13 godina.
Ne znam da li si svjestan, ali jasno ti je da je temelj rasprave ovdje, prije i iznad svega, to da je Diablo 3 igra. Kao takva, bit joj je da nas zabavi, odusevi, odmori, donosi cast, slavu ili cak trenutke smijeha i druzenja. Nije nam zivotni cilj pokoriti inferno, nece nam zbog toga placa i standard porasti, a cure padati u zagrljaj i traziti brzu sevu bez ozbiljne veze.
Tvoja racunica faila na nekoliko nivoa.
- ako radim 8 sati, onda ta placa nije namijenjena kupovanju super duper rare itema nafarmanih od kineza, nego za stan, hranu, odjecu... i mozda kupnju pokoje igre ako uspije uci u budzet.
- ako osim tih 8 sati rada dnevno, moram uzeti dodatni posao od par sati kako bi si jednom mjesecno kupio nesto na rmah, onda sam kreten jer radim posao umjesto da se igram
- recimo cak i da mi nakon tih jos par sati dnevno rada (a nema veceg gusta i zabave od raditi prekovremeno) kroz par mjeseci uspije (s)kupiti op gear i zavrsiti inferno (sto u tom slucaju iznosi jos max par sati zabave jer igra postaje prelagana), de facto sam zavrsio igru i nestaje citav poriv za igranjem diabla. Loot (koji je zapravo srž igre) me vise ne zanima jer prakticki ne mogu dobiti nesto bolje, igru sam zavrsio, znaci preostaje mi kupovanje bojica i farbanje oklopa u razne boje. O zabavo moja.
- meni je drago da ti tako lijepo zaradjujes, ali mislim da je malo ljudi u hrvatskoj kojima cca 200 baksa predstavlja 0.1% zaradjenog novca. Cak i ako gledamo na godisnjoj bazi. Kad to pomnozis sa 13 itema, dolazimo do poprilicne cifre... cak i za nas koji radimo prekovremeno.
- 150 sati igranja je 150 sati igranja. To je nase slobodno vrijeme i ako nas veseli probijati se prema siegebreakeru sa 5 NV-a, ili cak samo napredovati kroz tezine, to je nase pravo. Usporedjivati te sate sa satima rada je u najmanju ruku smjesno i neozbiljno. Jer igramo se da bi se opustili nakon rada. Ne igramo se da bi radili.
Dakle, ako ne mozes napraviti distinkciju izmedju igre i rada, zabave i novaca, ako ne mozes pojmiti razliku izmedju toga, nije posteno da druge zoves kretenima i 13 godisnjim djecacima. Nemamo svi 0.1% place za potrositi na rmahu kako bi imali op oklopice.
Dakle, ako ne mozes napraviti distinkciju izmedju igre i rada, zabave i novaca, ako ne mozes pojmiti razliku izmedju toga, nije posteno da druge zoves kretenima i 13 godisnjim djecacima. Nemamo svi 0.1% place za potrositi na rmahu kako bi imali op oklopice.
Potpisujem, osobno imam vremena na pretek (firma osla u stecaj, zivim od zenine place, cuvam klince kod kuce-ustedili smo na vrticu makar) i igram Diablo, znaci igram se, i ne pada mi prave pare na igru trosit (osim sto sam je kupio, i prodao i opet kupio i tako 3 puta), igra je jako zarazna, ne igram se puno, tj. skoro nist osim Starcraft 2 i Diablo 3, i to samo solo,zasada, maksimalno 4 sata dnevno, vikendom kad stignem, ipak je tu RL i obaveze druge prirode. I znam dosta moje generacije koji se igraju, a nisu klinci, i ne pada im na pamet trositi prave pare na neki tamo "zračni" komad opreme koji nemozes opipat. Radje klincima kupim par igracaka vise (i ovako Lego kockica imaju punu kutiju) i oni su sretni, a i tata.
Znači na AH če se cijena itema iskazivat u dollarima ? Ili če se dollari konvertirat u goldove , ne kužim, pa molim pojašnjenje. Inaće spreman sam izdvojit max 20-30 bucksa za par dobrih stvarčica ( nešto za wizarda ).
Znaći uspio si prodat item , svaka čast 
Mislim da ti žele završit inferno na način da se prošeču kroz Actove :)
Gdje je tu zabava?
Ako ne možeš naći zabavu u grindu zašto bi uopće igrao D3?
Diablov gameplay je definicija grinda, što uopće imaš radit u Diablu osim grindat?
Gdje je tu zabava?
Usput, nisam jos nijednom platio digitalni item, jer obicno ako me igra prisiljava na kupnju - znaci da je losa igra.
Ali da je igra recimo fenomenalna (WoW?) i da mi se bas igra a preostaje mi samo grind - ne bi cekao ni minut nego ispeglao kreditnu. 250$ sigurno ne, ali do 10ak-15ak dolara bez beda. Kad bi bio MMO igrac, i htio bi igrati endgame content, ne bi se ni najmanje gnjavio sa questanjem stakora i ostalih gluposti, nego lijepo kupio highlevel lika i uzivao u endgameu.
13 godina, budale, inteligencija, kreteni, sise. Najs post ;) Po meni je kreten svako ko kupi lik u bilo kojoj igri za prave pare. A nemam puno bolje mišljenje ni o onima koji ne razlikuju slobodno vrijeme, igre i posao. Time is money, a? Zašto onda uopće trošit vrijeme na igre, ako za to vrijeme možeš mlatit pare? Šta se tiče sisa, neki su ih se nahvatali i na kraju se zadovoljili sa 2 lako dostupna komada na duže vrijeme. I u svoje fakin slobodno vrijeme se hoće opustit uz omiljenu igru i grindanje. Jer Diablo je grind fest, oduzmi to i šta ti ostaje?
A glavni ti je argument usporedba sa WoW? Diablo nije MMO. Nakupuješ ultimativnu opremu i uživaš u endgameu. Otprilike par dana dok ne umreš od dosade
Možda je Deus bio malo preoštar / preizravan, ali ja mislim da je sa svoje strane gledišta u pravu.