Zaživio Star Wars: The Old Republic

poruka: 30
|
čitano: 1.608
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zaživio Star Wars: The Old Republic".
3 godine

Nece dugo

Dirty dosen
4 godine
Re: Zaživio Star Wars: The Old Republic

i ja mislim da ovaj mmo nece biti nesto...

It's not who u are, it's who u know.
11 mjeseci

i ja mislim.

mislim da to forsiraju fanovi star wars franšize.

igra meni osobnostvarno blesavo djeluje

2 godine

Vijest koja je pri dnu me nije iznenadila več razočarala. A to je o broju servera. Sinoč sam nakon 17 h čekao 3h i 48 min na ulazak na server gdje sam počeo jučer ujutro igrati. Nakon 19:30 SVI eu serveri svih vrsta su bili označeni sa FULL. Jako neozbiljno kao da sami ne vjeruju da če igra imati neke prodajne rezultate. ZAr nije bolje veči broj servera pa ako bude stvarno praznih , ponude free migraciju kao što se uvijek radi i bok. A ne ovako. Lag, waiting queue i ostalo.

Makar igra je osviježenje , sviđa mi se i sve to. Ali tehnička nedorađenost servera , web a službenoga koji je barem 1/2 mjeseca redovno offline i slično več sada u startu IZLUĐUJEEEE!!!!!!

3 godine
Sama činjenica da je igru nemoguće kupiti u digitalnom obliku u Hrvatskoj, dovoljna je da sam odustao.
16 mjeseci

Čisto sumnjam da će od ovoga nešto biti. Iako sam ljubitelj Star Warsa ovo mi djeluje jako loše, jedino što valja su oni filmovi sve ostalo bezveze.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
3 godine
neaktivan

očito je niste zaigrali pa tako pričate :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 12:45 (Mrkac).
4 godine
Mrkac kaže...

Ja sam igrao betu i kupio bi igru da je izašla kao single player RPG tipa KOTOR 3 :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
3 godine
Mrkac kaže...

Narasvno da smo zaigrali. Meni nije loša igra, ali kupiti kutiju neću, a na Originu smo u "crvenoj zoni", dakle zemlja bez mogućnosti kupovine.

3 godine
neaktivan

ja kupio preko zavvi.com bez beda dobio early access i sve ide po planu.sad samo cekam hard copy.inace iz hr sam :)

3 godine

Igram, uživam, nikakvih tehničkih problema s igrom. Uzeo preko Zavvia, sve regularno također

So this is how liberty dies...with thunderous applause
3 godine
Linkosaan kaže...

Čisto sumnjam da će od ovoga nešto biti. Iako sam ljubitelj Star Warsa ovo mi djeluje jako loše, jedino što valja su oni filmovi sve ostalo bezveze.

Ja sam isto igrao betu, i mogu reći da mi je igra 5+. Ne želim je još kupiti (koliko dođe uopće?), jer sam znao da će biti problema sa čekanjem. U beti nijedan crash. Iako sam skuži bugova, ali sitnice. Definitivno kupujem

Dobre pičke -> http://labs.recgr.com/chix
16 mjeseci
MocniSkopac kaže...

Ja sam isto igrao betu, i mogu reći da mi je igra 5+. Ne želim je još kupiti (koliko dođe uopće?), jer sam znao da će biti problema sa čekanjem. U beti nijedan crash. Iako sam skuži bugova, ali sitnice. Definitivno kupujem

Ja bih volio da sam u krivu, ovoj igri sam se dugo radovao da bi me razočarala u mnogim stvarima.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
18 mjeseci

meni je igra ista kao i wow ,zato mi se sviđa ali ne osjecam baš ono isto kao kod wow-a

tako da ako budem igrao biti ce to lagano jedan mijec da, pa par mijeseci ne i tako ,kada mi bude dalo nista pretjerano

ali po meni je sada ovo najbolji mmo na trzistu ,jer wow je postao smece tako da ovo se najvise isplati igrat od svega na trzistu po meni

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 18:01 (Zodiak).
7 mjeseci

za ovo se plaća mjesečna preptpala,zar ne?ako da-koliko?

18 mjeseci

oko 95kn po mijesecu 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 18:08 (Zodiak).
3 godine

Igra se isplati odigrati samo zbog flashpointa.

13 mjeseci

Čisto sumnjam da je WoW krenuo od početka sa 491 serverom pošto ih je trenutno u Europi 109, a bome nisu svi (većina) postojali od početka igre prije 7 godina tako da mi ovaj podatak "smrdi na kilometar"...

Inače, SWTOR će bit uspješan, što god vi mislili o tome. Hype je ogroman a igra je dovoljno dobra (imho) u startu da će privući kritičnu masu za daljnji razvoj. Nemojte zaboraviti, nije ni WoW startao ovako kako danas izgleda.

4 godine
MBuda kaže...

Čisto sumnjam da je WoW krenuo od početka sa 491 serverom pošto ih je trenutno u Europi 109, a bome nisu svi (većina) postojali od početka igre prije 7 godina tako da mi ovaj podatak "smrdi na kilometar"...

Inače, SWTOR će bit uspješan, što god vi mislili o tome. Hype je ogroman a igra je dovoljno dobra (imho) u startu da će privući kritičnu masu za daljnji razvoj. Nemojte zaboraviti, nije ni WoW startao ovako kako danas izgleda.

pazi... hype je jedno, a wow je drugo. kad je wow startao nije bilo na trzistu nicega slicnog. tek su prije par godina pokusali se koliko toliko probliziti wowu, odnosno uzeti dio kolaca na trzistu. to je najbolje napravio guild wars. imao je u jednom momentu 5 mil ljudi (ne zna tocno da li 5 mil accounta ili 5 mil prodanih primjeraka). onda su krenuli pusti naslovi tipa wow killer, wow ce propast brzo itd. na kraju se ispostavilo da je upravo velika vecina tih mmo-a ''propala'', ne u smilsu potpunog gasenja nego pada korisnika i prelazenja na f2p.

ja sam igrao guild wars 3 godine, kupio sve ekspanzije osim eye of the north i wow 5 godina, prestao zakljucno sa patch 4.2 kad su skrsili igru sa pustim nepotrebnim nerfovima. probao sam aion, koji je bio takav fail i dan danas mi je zao love koju su ljudi potrosili sto su mi kupili to na dar. zatim sam probao i Dc Universe Online cim je izisao f2p. smatram da po pitanju kvalitete mmoa imam dovoljno iskustva.

i onda betu star wars-a. bas sam fan star wars-a opcenito i nadao sam se da ce to biti izuzetna igra s obzirom na lovu koju su stukli u njega, ali ocigledno nije.

mmo ti nije igra tipa cod, da proda 16 mil primjeraka i to je to. oni iskljucivo lovu zaraduju na temelju pretplate. tako da hype i ako bude trajao par dana ne daje nikakvu garanciju da ce igra biti uspjesna.

osobno bas me briga hoce li uspjeti li nece, mozda  je i ja zaigram, ali sanse za to su jako male.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 19:44 (Obi Wan).
4 godine

KOTOR i Jedi Academy su mi najbolji djelovi star wars igara. Sada malo gledam gamplay http://www.twitch.tv/brumgaming i nije loše no sve je to već viđeno. A mene više vuče fantazijski svjet nego sci-fi tako da čekam na Guild Wars 2 da se dokaže.

13 mjeseci

Ne znam, osim WoW-a (od početka do danas, dakle 7 godina) nisam igrao druge MMO-e ali obožavam kad mi se počne spominjat Guild Wars kao neka svetinja od igre. Po meni je takve "jednom plati pa si miran" igre nemoguće uspoređivati sa igrama koje traže mjesečnu pretplatu. Samo znam da je meni recimo swtor beta bilo opet vrlo slično iskustvo kao davnih dana WoW beta, jednom riječju prilično dobro. Da ima grešaka stoji, koja igra nema. Ali prilično sam siguran da ima svijetlu budućnost. Za razliku od WoW-a recimo, koji mislim da je u nezaustavljivoj silaznoj putanji po pitanju gubitka igrača...

Još jedna stvar zbog koje mislim da će swtor uspjeti je činjenica da nakon WoW-a ovo je po mom mišljenju prvi MMO koji ima već unaprijed velik broj fanova svog "svemira", usudio bih se reći i mnogo veću bazu potencijalnih igrača zbog tog "fan pool"-a. Puno više ljudi voli Star Wars svijet i priče nego Warcraft, to sam prilično siguran. Takvu bazu nije imao nijedan MMO nakon WoW-a do sad, što god Conan fanovi rekli o tome :p

3 godine

Sa moje perspektive, stvar je jednostavna - The Old Republic je Star Wars igra koju mogu igrati godinama. Ogromni prekrasno dizajnirani Star Wars svijetovi, tone questova koji su fenomenalno animirani pa za svaki imam dojam da radim nešto jako važno, da ne spominjem kako cijelo vrijeme imam onaj "filmski osjećaj" dok igram tu igru. Flashpointovi su iskustvo za sebe, igru se isplati odigrati samo zbog njih. Frendovi i ja smo si napravili guildu, pravi uživak je šetati nekakvim Coruscantom, razgovarati i questati. 

4 godine

igra nije privlacna mmo igracima,ali kao sci fi SW setting je ok,nista posebno ali  jeste zabavno

Moj point je planet Ilum i pvp open world sa smislom,nema zabave u ubijanju random igraca okolo

Bioware je trebao napraviti KOTOR 3 a ne se upustiti u mmo avanturu,volim TOR,ali stvarno nista posebno,na sta li su potrosili one milijune,voice acting? cut scene?...stvari koje redovno skippam,...vec su neki sp ograci poceli piz*diti u flesh pointima kad ih ekipa kicka jer uzivaju u voice-i o cut scenama...jadno

Mythic bi napravio bolji mmorpg,WAR je u odnosu na TOR mnogo bolji kao MMO,nadam se da ce posrnuli bioware dati svojim podredjenim(mythicu) da naprave expanziju pa da se ovo igra godinama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 16:11 (Van_Blaster).
3 godine
Van_Blaster kaže...

vec su neki sp ograci poceli piz*diti u flesh pointima kad ih ekipa kicka jer uzivaju u voice-i o cut scenama...jadno

To je jedan od razloga zbog kojeg je beta bila relativno neigriva u grupi.

2 godine

Ja ću ga probati iza Nove Godine pa kud puklo da puklo. Volim Bioware i ovo što sam do sada vidio mi se čini ok za mjesec-dva zabave. Međutim, nemam nikakvih iluzija da se MMO može ocijeniti nakon bete i nekoliko dana early accessa. Ovi koji ga sada dižu u nebesa će za mjesec dana pričati kako je najgora igra svih vremena. Nije se jednom dogodilo.

Treba samo pričekati da počnu isplivavati cookie cutter specovi, kompozicije grupa, i sve ostale mane koje ima SVAKI MMO. Naravno da je sve bajno i sjajno nakon nekoliko dana predivnih Bioware questova, cut scena, dijaloga, star wars svemira, likova, lore-a.

3 godine
Tonči kaže...
Van_Blaster kaže...

vec su neki sp ograci poceli piz*diti u flesh pointima kad ih ekipa kicka jer uzivaju u voice-i o cut scenama...jadno

To je jedan od razloga zbog kojeg je beta bila relativno neigriva u grupi.

Zato postoje gilde i frend liste. 

4 godine

Ekipa, kako se može nabaviti igra kod nas (imam full instalaciju klijenta tako da mi ne treba na DVDima nego samo key za EU servere)?

Algoritam do daljnjega ne nabavlja (navodno EA neda na ovo tržište zbog piratstva?!?).

Lijep pozdrav ;)
4 godine

igru komercijalno u nasoj drzavi ne mozes kupiti... bar 1-2 miseca... samo online

4 godine
Dado_ZG78 kaže...

Ekipa, kako se može nabaviti igra kod nas (imam full instalaciju klijenta tako da mi ne treba na DVDima nego samo key za EU servere)?

Algoritam do daljnjega ne nabavlja (navodno EA neda na ovo tržište zbog piratstva?!?).

Ja sam uzeo preko g2play, sve je prošlo ok {#}

4 godine

Hm.. čitam po forumima raznim kako taj g2play dila neke 'sumnjive' ključeve koji su nerijetko vezani za neku drugu regiju i da se zna dogoditi da su igrači nakon 2-3 tjedna bili banani s njihovim key-evima.. doduše preko Steam-a, a kako je ova igra preko Origina možda oni ne provjeravaju na isti način.

Mislim da ću radije pričekati nekih mjesec dana, vidjeti kakva je situacija, pa onda uzeti ako to nije slučaj s ovim naslovom {#}

Lijep pozdrav ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice