Zbogom ljubimcima u Diablu III

poruka: 27
|
čitano: 2.032
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zbogom ljubimcima u Diablu III".
4 godine

Sarkazam se da rezati nožem, pohvala autoru. Što drugo i očekivati osim milijun DLC-ova dok igra napokon izađe.

Noir.
21 mjesec
Re: Zbogom ljubimcima u Diablu III
Sultanis kaže...

Sarkazam se da rezati nožem, pohvala autoru. Što drugo i očekivati osim milijun DLC-ova dok igra napokon izađe.

Nah, biti ce 2 expanzije, ali nevjerujem da ce biti DLCa jel imaju RMAH

4 godine
Sultanis kaže...

tako je.

ovo je jeftina "isprika" petove će kasnije prodavati na marketu.

blizzard je usavršio mužnju novaca

Mrzim cheatere iz dna duše
4 godine

Pet koji skuplja gold ?! WTF. Pa to nisu ni trebali razvijati,ne kuzim. Sta cu ja raditi u igri ? Stiskati tipku 1,2 i lijevu tipku miša ?!

19 mjeseci

ljubimci, dijablo 3 revenge of the tamagochi

jedinica ostaje u lijepom sijećanju  dok gledam kako gore

nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
4 godine

Dobro kad oni misle taj Diablo of Warcraft 3 izbacit iz jazbine?

4 godine

Pljuni novac za DLC ako želiš ljubimca koji će ti ingame sakupljati novac. Tako to meni izgleda. {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
9 mjeseci

money money money.. ah stara dobra.. €€€€€

xfact
3 godine

Je li ovo Diablo ili Simsi? Prvo će izaći Diablo III, a onda će za dva tjedna najaviti ekspanziju Diablo III: Pets? {#}

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 21:30 (Alex Mercer).
23 mjeseca

Ma što god napravili, ljudi će to kupit. Ipak je to blizzard :P Najpoštenija komapnija koja se brine o svojim igračima, sve dok ih redovito plaćaju {#} A kad nebudu ? {#}

4 godine

D3 će biti miljama ispod D2.. to se i po gameplayu u beti vidi..

isto ko i SC2.. dobar je on, al ni do koljena prethodniku..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
3 godine
Romano kaže...

Pet koji skuplja gold ?! WTF. Pa to nisu ni trebali razvijati,ne kuzim. Sta cu ja raditi u igri ? Stiskati tipku 1,2 i lijevu tipku miša ?!

Ti onda ne shvataš ni ljude koji žele da postanu: šef, direktor itd. Zapravo je moguće da je sve zabavno ili dosadno ovisno načinu razmišljanja.

17 mjeseci
nixass kaže...

D3 će biti miljama ispod D2.. to se i po gameplayu u beti vidi..

isto ko i SC2.. dobar je on, al ni do koljena prethodniku..

istina, u d2 si bar mogo stavljat neke poene u statse i utjecat na razvoj lika (pa i zeznit ako si pocetnik). u d3 su skoro sve fulali, od WoWovskog art stylea, zaglupljujuce laganog gameplaya, potrebe za internet konekcijom do lopovskih aukcija. ma bit ce to takvo sra** da ne planiram ni torrent skidat... 

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
13 mjeseci

Mozes ti torrent skidat koliko god hoces puta al neces igrat nista bez internet veze i originala

2 godine

Ja ću razmislit jeli ova igra vrijedna moga vremena kojeg je sve manje, tvrtka, žena, dica, sc2, bf3 i rsrbr. Jedva čekam penziju da mogu igrat do mile volje, najiskrenije.

http://www.youtube.com/watch?v=vV8IAOojoAA&feature=endscreen&NR=1
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 9:52 (KIKI3ooo).
19 mjeseci
Noobtuber kaže...

Mozes ti torrent skidat koliko god hoces puta al neces igrat nista bez internet veze i originala

ti si troll il se pravis ?     SP češ moč igrat odma jedino MP nečeš moč a o MP-u zavisi kolko ce ljudi kupit igru

gramatika bljak
3 godine

Nećeš moći ni sp, ako imaš sc2 onda znaš i da za singleplayer treba veza, a istu stvar će napraviti i u diablu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
19 mjeseci

pod SP misliš kampanju ili skirmish?

SC2 kampanju sam cijelu odigro bez problema a skirmish nisam igro previše i to par tjedana nakon izlaska igre kolko se sječam

gramatika bljak
4 godine
xxxxx kaže...

Nećeš moći ni sp, ako imaš sc2 onda znaš i da za singleplayer treba veza, a istu stvar će napraviti i u diablu.

Za SP kampanju ne treba nikakva veza hehehe... 

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Dado_ZG78 kaže...
xxxxx kaže...

Jesili siguran?

Govorim o originalnoj igri.

4 godine
xxxxx kaže...
Jesili siguran?

Ja samo kažem da ako netko ne želi igrati MP kompinentu SC2 nego samo završiti SP kampanju ne treba mu nužno original  - a ako baš želi platiti da ga se maltretira u MP mečevima.. samo naprijed {#}

Isto tako treba pričekati pa vidjeti kako će to funkcionirati za Diablo - da li će SP biti odvojen od MP dijela igre i hoće li zahtjevati stalni kontakt sa Blizzard-ovim serverima.

Lijep pozdrav ;)
3 godine

Istina mogli bi odvojiti mp od sp, mada nevjerujem, iako bi to bilo super za krajnje korisnike, nisam ni ja zadovoljan što se za sp potreban net.

Što se tiče sc2 kakvo maltretiranje, ne sjećam se igre koja me je toliko zabavila u mp.

4 godine

Trenutno Diablo 3 radi poput WOW tako da sve skripte i likovi se nalaze na serveru što je za SP RPG jako loše. Njega če se moći offline prelaziti jedino sa em{#} koji če u početku imati bugova da se to teško može zvati igrivim.

Nešto kao priv.. wow serveri koji kasne dosta za orginalnim patchevima. Npr izašao 4.3 a priv je tek na 4.06 i pola stvari još ne rade kako spada. Samo najosnovnije. Tek sada recimo wotlk radi 99% i to samo na par...

Mene ipak više zanima Torchlight 2 jer su obečali mod i level alate dok za diablo 3 se o tome može samo sanjati.

4 godine

Nakon cijele sapunice od D3 ne očekujem više ništa. Grim Dawn i Torchlight 2 se čekaju, a što se mene tiče mogu izbaciti primjerice high grafičke postavke ili mogućnost key bindinga i to kasnije prodati kao DLC. Moj novac neće vidjeti...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
3 godine
xxxxx kaže...
Dado_ZG78 kaže...
xxxxx kaže...

Jesili siguran?

Ja imam original, ne treba internet veza za single player. Tako smo ja i jaran istovremeno igrali.

这是我的个性签名
4 godine
boxer kaže...

Pljuni novac za DLC ako želiš ljubimca koji će ti ingame sakupljati novac. Tako to meni izgleda. {#}

Ajde sta tu kukas kad ces i onako i igrat onu "ispod pulta" verziju {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
4 godine
D3ViL kaže...
boxer kaže...

Ajde sta tu kukas kad ces i onako i igrat onu "ispod pulta" verziju {#}

..."ispod pulta"  by D3ViL {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice