Zynga i one njihove priglupe igrice za nezaposlene, LOL.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zynga i one njihove priglupe igrice za nezaposlene, LOL.
Upravo to , ne razumijem kako se jedna igra od par megabajta može mjeriti sa igrom od 10 gigabajta u koju je uloženo nekoliko milijuna dolara!
Za mene Zynga radi igrice,a EA- igre a tu je velikaaa razlika...
Upravo to , ne razumijem kako se jedna igra od par megabajta može mjeriti sa igrom od 10 gigabajta u koju je uloženo nekoliko milijuna dolara!
Gotovo sam siguran da je ovdje riječ o "PopCapu" i njihovim igricama koje je kupio EA. Naravno da se ne mogu zbrajati kruške i jabuke, tako se ne mogu uspoređivati igre tipa BF, MoH... sa pokerom i farmom.
Dakle, EA sa svojim top naslovima koji su svima nama dobro poznati cilja na to veliko tržište vrijedno 40 mlrd dolara, a popcap je samo mali dio sa kojim će "grunuti" na facebook i tu dolazi do spomenute konkurencije sa Zyngom i mislim da su na tome području dosta velik konkurent i EA i bilo kome drugom sa istim ili sličnim žanrom igara.
zinga je počela kao diler spywarea. Nebih se kladio da su se toga ostavili i da im te igralice za
dokone neznalice nisu samo sofisticiraniji špijun koji šalje njihove osobne podatke i navike u centralu na prodaju.
E sad, o EA možemo svašta ružnog reći, ali nekako ne spadaju u istu rečenicu povezani u konkurenciju sa zyngom.
To bi bilo kao reći da su turske sapunice konkurencija hollywoodskim blockbuster filmićima u 3d-u.
Nit jedno nije umjetnost, ali....