Zynga nije konkurencija Electronic Artsu

poruka: 5
|
čitano: 439
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zynga nije konkurencija Electronic Artsu".
4 godine

Zynga i one njihove priglupe igrice za nezaposlene, LOL.

3 godine
Re: Zynga nije konkurencija Electronic Artsu
Malto kaže...

Zynga i one njihove priglupe igrice za nezaposlene, LOL.

Upravo to , ne razumijem kako se jedna igra od par megabajta može mjeriti sa igrom od 10 gigabajta u koju je uloženo nekoliko milijuna dolara!

2 godine

Za mene Zynga radi igrice,a EA- igre a tu je velikaaa razlika...

3 godine
zeroname kaže...

Upravo to , ne razumijem kako se jedna igra od par megabajta može mjeriti sa igrom od 10 gigabajta u koju je uloženo nekoliko milijuna dolara!

Gotovo sam siguran da je ovdje riječ o "PopCapu" i njihovim igricama koje je kupio EA. Naravno da se ne mogu zbrajati kruške i jabuke, tako se ne mogu uspoređivati igre tipa BF, MoH... sa pokerom i farmom.

Dakle, EA sa svojim top naslovima koji su svima nama dobro poznati cilja na to veliko tržište vrijedno 40 mlrd dolara, a popcap je samo mali dio sa kojim će "grunuti" na facebook i tu dolazi do spomenute konkurencije sa Zyngom i mislim da su na tome području dosta velik konkurent i EA i bilo kome drugom sa istim ili sličnim žanrom igara.

4 godine

zinga je počela kao diler spywarea. Nebih se kladio da su se toga ostavili i da im te igralice za

dokone neznalice nisu samo sofisticiraniji špijun koji šalje njihove osobne podatke i navike u centralu na prodaju.

E sad, o EA možemo svašta ružnog reći, ali nekako ne spadaju u istu rečenicu   povezani u konkurenciju sa zyngom.

To bi bilo kao reći da su turske sapunice konkurencija hollywoodskim blockbuster filmićima u 3d-u.

Nit jedno nije umjetnost, ali....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice