Ajd nek idu vise..........
Jel to znaci da ode i poker.........
Nažalost da, ali bar me oni kreteni više neće hebat s farmom i faking zahtjevima...
Mafia wars je jedino kaj ja radim na facebook-u. xD
Sta cu sad? Ha nis. Barem cu se moc praviti uzvisen, kao nemam vise fejsbuk i to meni ne treba. :P
Prva pametna njihova.... U zadnjih mjesec-dva samo dica prave fake profile, svi tako masovno zarađuju chipove, tako da tu Zynga sve manji dobitak ostvaruje...
Jer ni Zynga-i ni Facebook-u nije do toga da se odvoje, dosta korisnika dolazi na fejs radi toga sto igraju farmvile ili mafia ili pokera. I dosta tih clanova bi odustalo od fejsa i nastavilo igrai na privatnim stranicama. A sto se mene tice ja bih prije da se ukinu grupe na fejsu nego igre, jer ka udem na profil svaki put mi bude 300+ obavijesti od kojih je 250 kako se nekih 10 frendova prikljucilo isoj grupi razlictog naziva, 35 obavijesti je da kako je nekome dosadno ili kako je otisao u wc ili samo napise aaaa, 10 je linkova na pjesme, a onih 5 je normalnih.
Jao jao, pa ionako se radi o krajnje zaglupljujućim igrama 
Osim mase klinaca i pokoje kućanice tko to još igra?!?
Jao jao, pa ionako se radi o krajnje zaglupljujućim igrama 
Osim mase klinaca i pokoje kućanice tko to još igra?!?
Igram ja. Sto? Jednostavno volim "glupe" igrice. Covjek se umori od silnih igara, dodem s posla ispucam se necega i onda upalim farmville i sa zenom berem cvijece :D
i ja sam koji put to igrao,samo me zanima tko su ..... koji placaju za te dodatke tim igricama?Do sad sam mislio da ima malo takvih ljudi ,ali izgleda da ih ima puno vise:))
Treba facebook potpuno sterilizirat! Ukinimo grupe! (možda napravim grupu da se ostale ukinu :D)
Zašto? Ti to ne igraš te ti prema tome ne smeta postoji li ili ne, ja recimo povremeno s prijateljima igram Zynga poker, i meni ovo nije dobra stvar.
Koliko glup moraš bit da samo zato što sebe percipiraš kao veliku facu koja ne igra te glupe igrice na fejsu kažeš "bogu hvala" što je ta mogućnost, koju sam ne koristiš (te ti prema tome ne smeta), sada nestala za veliki broj ljudi koji je koriste i u njoj uživaju? Poprilično glup, po mom mišljenju!
ako ne odu uskoro zapalit ću im farmu i zaklat sve životinje 
Na face idem samo zbog Mafia Warsa... Igram ga već godinu dana i sad će sve otići pa-pa... Šteta
Na face idem samo zbog Mafia Warsa... Igram ga već godinu dana i sad će sve otići pa-pa... Šteta
mislim da se u zyngi već pripremaju i za takav slučaj... sad možeš igrat mafiju i prek ove stranice http://mafiawars.com/
samo kaj još uvijek traži FB connect...
hvala bogu, to znaci odmah manje spama i slanja preglupih zahtjeva, a i tako i tako se radi o prokleto glupim igrama.
Boli mene briga...
Ja nemam fejs. 
Nazire li se to pad Facebooka? Hehehe.
Volio bi da se to dogodi samo zbog šminkera/ica koji žive za to da se njihove polugole guzice pojavljuju u obliku nakupine piksela u što većem broju i sakupljaju što više lajkova.
Otkad su me banli sa Texas Holdema svejedno rijetko idem na fejs!
Dej bog da cijeli facebook propadne i sve skupa jer je to vec postalo mjesto gdje klinke postaju zene,mater koje to *ranje,ja to jednostavno nebrem skuziti,nebrem opisati,sve bi dal da to propadne....MRZIM!!!!
ja face imam jedino ovak iz principa kad nekog nesto trebam i dnevno sam 5min.....ljudska glupost!!!!!!
ti boga i u zadnje vrijeme malo gledam te vijesti i te novine i to,ti boga dok neko nekoga ubije ili samoubojstvo ili neka ovak onda se prvo ide glet na face dal taj covjek ima nekog statusa ili kaj vec,mater!
Baš mi je poslužio ovaj vikend facebook, za razmjenu neke prezentacije... Nije on toliko loš, kad znate ignorirati requeste, ljubavne stihove i videe istih pjesama.
napokon ode... a toliko glupih igara ima da to svijet nije vidio osim pokera, al nema veze, ima raznih online pokera, pa halaj...
Hvala bogu da su otišli, onaj njihov poker mi se ogadio, ful su ga uništili.
Baš mi je poslužio ovaj vikend facebook, za razmjenu neke prezentacije... Nije on toliko loš, kad znate ignorirati requeste, ljubavne stihove i videe istih pjesama.
Imaju posebne stranice za to...
Ma taj poker sucka ako hoces poker skini neki poker client i pici da ne spominjem da ima hrpa free turnira di su novcane nagrade u pitanju.
Sto se tice grupa i ja slabo idem na fejs iz razloga sto kad se logiram milijun jedna obavjest o grupama ovaj komentiro ovo ,ovaj ono,jednostavno ne shvacam koncept tog facebooka.
Hvala dragom Bogu............................
O neeeeeee POKER aaaaaaaaaaaaaaaaa :DDD
AY KARAAMBAAA!Konačno,čovječe :D
sad ce mi malo glupo bit bez pokera
EDIT:makar sam ga prestao igrat prije 3 mjeseca
i nadam se ne samo da zynga ode nego cjeli facebook