10 milijardi preuzimanja za Android

poruka: 28
|
čitano: 1.429
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "10 milijardi preuzimanja za Android".
4 godine

Bravo android!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
4 godine
Re: 10 milijardi preuzimanja za Android

Da, bravo a ja na Tele2 jos uvijek ne mogu sa marketa kupovati.

15 mjeseci

mrs u racku android. di je meni support?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
22 mjeseca
Eld kaže...

ja mogu.. isto tele 2.. skini zadnju verziju android marketa

4 godine

Koja je zadnja verzija? Imam 3.3.11

17 mjeseci

Očekivano. Sve će više rasti....

A BUGovci bi mogli malo pripaziti s zapisaom velikih brojeva:
"Prva milijarda preuzimanja na Android Marketu bila je u srpnju prošle godine, a do tog je broja bilo potrebno manje od 21 mjeseca. Preostalih devet milijuna primjeraka aplikacija preuzeti su u 17 mjeseci. "

{#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
7 mjeseci
pfff nemogu ni ja na tmobileu kupovati aplikacije... toliko o ispunjenim obecanjima...
Me gusta....
4 godine
nine kaže...
Eld kaže...

ja mogu.. isto tele 2.. skini zadnju verziju android marketa

Ja sam na Vip-u i ne radi mi kupovina aplikacija bez marketenabler-a.

Slao sam nekoliko mailova na support od Marketa još u 8mj., svaki put mi se lijepo zahvale i kažu kako će proslijediti inženjerima te me obavijestiti o ishodu.

Do danas nisu riješili problem, a uredno piše kako je Hrvatska podržana na njihovim stranicama. 

2 godine
Vi ste se svi zajebali šta ste kupili telefone sa androidom, zato sam ja preso na iPhone 4s i sve je podržano i radi bez problema :)
2 godine
Na Defy na VIP-u ne rads(registrira sam se na Google. Checkout jucer)
Hello! I am Android
22 mjeseca

lol evo upravo probah i ni meni ne radi {#} mislio sam da radi jer sam negdje pročitao da je oficijalno podržano, a i sa zadnjim marketom su se pojavile paid aplikacije koje prije nisam imao.

KBK ... svejedno sve što trebam ima besplatno, a ako mi ikad bude trebalo nešto bum skinul gusarski ako već nemrem kupit.. barem za to ne moram modati fontele {#}

2 godine
Kako povezat checkout.account SA Android marketom ili se to samo poveze
Hello! I am Android
3 godine

Meni radi kupovina svih aplikacija osim tih na akciji. Stalno mi javlja neku grešku. Al zato preko PCa radi bez problema.

2 godine

Jeli na Androidu moguce kupovati aplikacije tako da mi samo skine s racuna na mobitelu? Jer nemam kreditnu.

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
3 godine

Nije...

2 godine

Na bonbonu radi, jučer sam kupio dvije aplikacije. Ali mi nije jasno zašto nije neke programe i dalje moguće kupiti u hrvatskoj? Npr. danas beautiful widgets, piše mi da zemlja nije podržana. Ako je android market podržan i kupovina u njemu, kakve veze ima kupujem li iz slovenije, finske ili hrvatske pojedini program. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 18:41 (Iggx).
2 godine

čekaj malo?? imate mobitel i ne možete stavljati appse gore? kako? zašto?  ili kipate krekane aplikacije bez marketa?

pa bez aplikacija je to prazan uređaj

2 godine
bus kaže...

čekaj malo?? imate mobitel i ne možete stavljati appse gore? kako? zašto?  ili kipate krekane aplikacije bez marketa?

pa bez aplikacija je to prazan uređaj

Na androidu možeš bez problema stavljat krekane programa, a besplatne možeš skinut s marketa. Trebala bi radit i kupovina, ali eto kod nekih mreža još uvijek ne radi kako spada. Znači nikako se ne radi o tom da si bez aplikacija, samo je nekad problem legalno kupit :) (hoćeš im dati novce, a oni ti to ne dopuštaju)

I imam pitanje za one koji koriste market enabler. Jeste li imali problema s google zbog tog? Čitao sam da znaju zablokirat račune ako kupuješ nešto kod njih iz države koja nije jednaka onoj iz koje je kartica. Tj. da ne bi smio sad preko proxya kupovat pjesme/knjige ili iznajmljivat filmove. Kakvo je onda stanje s market enablerom ako kupim aplikaciju koju inače nije moguće kupit iz hrvatske?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 18:58 (Iggx).
13 mjeseci

Meni pise unsupported payment method ! Dodao sam karticu koju koristim na e bayu te imam para na njoj. U cem je problem ? 

3 godine

Ljudi kupujte direktno preko https://market.android.com/

Meni radi sve perfektno (tmobile, sgs2)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
3 godine

Čini mi se da iz HR više ne možemo kupovati aplikacije na Marketu od kada je Google s Checkouta prešao na Wallet. Ili ja imam krivo. Ima li netko više saznanja?

1.e4 Best by test. ~ Bobby Fischer
2 godine
sudy_freak kaže...

Očekivano. Sve će više rasti....

A BUGovci bi mogli malo pripaziti s zapisaom velikih brojeva:
"Prva milijarda preuzimanja na Android Marketu bila je u srpnju prošle godine, a do tog je broja bilo potrebno manje od 21 mjeseca. Preostalih devet milijuna primjeraka aplikacija preuzeti su u 17 mjeseci. "

{#}

Je, opet Ive miješa mlijarde i milijune..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
Kad idem preko marketa na pc kupovat aplikacije kaze this item could not be installed on your device. Probat cu sites kupit preko kartice of t mobile-a
Hello! I am Android
11 mjeseci

Predobro :D
Ja si odmah kupio Minecraft, SoundHound, Paper Camera i Great Little War Game :D
Izašlo me malo više od 2 kn xD

Živio Android :D

2 godine

Živio android, akcija prošla, sat vremena sam se j**o da uspijem to složiti i ništa. Prvo mi ne pronalazi uređaj, pa kaže da Desire HD nije podržan. Ipak je to smeće mob jel..

2 godine
sliver kaže...

Živio android, akcija prošla, sat vremena sam se j**o da uspijem to složiti i ništa. Prvo mi ne pronalazi uređaj, pa kaže da Desire HD nije podržan. Ipak je to smeće mob jel..

Za koje programe ti kaže da nije podržan? Možda je problem u onih pet koji iz nekog razloga nisu dostupni u Hrvatskoj -.-

11 mjeseci

Za te programe je prošla, sada imaš novih 10 programa na akciji. Ja sam inače na Tele2, i naravno inače ne mogu kupovati, no zato su tu root i marketenabler. Trenutno nisam Tele2, već američki T-Com : )

18 mjeseci
Iggx kaže...
I imam pitanje za one koji koriste market enabler. Jeste li imali problema s google zbog tog? Čitao sam da znaju zablokirat račune ako kupuješ nešto kod njih iz države koja nije jednaka onoj iz koje je kartica. Tj. da ne bi smio sad preko proxya kupovat pjesme/knjige ili iznajmljivat filmove. Kakvo je onda stanje s market enablerom ako kupim aplikaciju koju inače nije moguće kupit iz hrvatske?

Ja ga koristim već duže vrijeme i nemam nikakvih problema. Sve se može kupiti i sve radi kako treba.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice