Bravo android!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, bravo a ja na Tele2 jos uvijek ne mogu sa marketa kupovati.
mrs u racku android. di je meni support?
ja mogu.. isto tele 2.. skini zadnju verziju android marketa
Koja je zadnja verzija? Imam 3.3.11
Očekivano. Sve će više rasti....
A BUGovci bi mogli malo pripaziti s zapisaom velikih brojeva:
"Prva milijarda preuzimanja na Android Marketu bila je u srpnju prošle godine, a do tog je broja bilo potrebno manje od 21 mjeseca. Preostalih devet milijuna primjeraka aplikacija preuzeti su u 17 mjeseci. "

Me gusta....
ja mogu.. isto tele 2.. skini zadnju verziju android marketa
Ja sam na Vip-u i ne radi mi kupovina aplikacija bez marketenabler-a.
Slao sam nekoliko mailova na support od Marketa još u 8mj., svaki put mi se lijepo zahvale i kažu kako će proslijediti inženjerima te me obavijestiti o ishodu.
Do danas nisu riješili problem, a uredno piše kako je Hrvatska podržana na njihovim stranicama.
Hello! I am Android
lol evo upravo probah i ni meni ne radi
mislio sam da radi jer sam negdje pročitao da je oficijalno podržano, a i sa zadnjim marketom su se pojavile paid aplikacije koje prije nisam imao.
KBK ... svejedno sve što trebam ima besplatno, a ako mi ikad bude trebalo nešto bum skinul gusarski ako već nemrem kupit.. barem za to ne moram modati fontele 
Hello! I am Android
Meni radi kupovina svih aplikacija osim tih na akciji. Stalno mi javlja neku grešku. Al zato preko PCa radi bez problema.
Jeli na Androidu moguce kupovati aplikacije tako da mi samo skine s racuna na mobitelu? Jer nemam kreditnu.
Nije...
Na bonbonu radi, jučer sam kupio dvije aplikacije. Ali mi nije jasno zašto nije neke programe i dalje moguće kupiti u hrvatskoj? Npr. danas beautiful widgets, piše mi da zemlja nije podržana. Ako je android market podržan i kupovina u njemu, kakve veze ima kupujem li iz slovenije, finske ili hrvatske pojedini program.
čekaj malo?? imate mobitel i ne možete stavljati appse gore? kako? zašto? ili kipate krekane aplikacije bez marketa?
pa bez aplikacija je to prazan uređaj
čekaj malo?? imate mobitel i ne možete stavljati appse gore? kako? zašto? ili kipate krekane aplikacije bez marketa?
pa bez aplikacija je to prazan uređaj
Na androidu možeš bez problema stavljat krekane programa, a besplatne možeš skinut s marketa. Trebala bi radit i kupovina, ali eto kod nekih mreža još uvijek ne radi kako spada. Znači nikako se ne radi o tom da si bez aplikacija, samo je nekad problem legalno kupit :) (hoćeš im dati novce, a oni ti to ne dopuštaju)
I imam pitanje za one koji koriste market enabler. Jeste li imali problema s google zbog tog? Čitao sam da znaju zablokirat račune ako kupuješ nešto kod njih iz države koja nije jednaka onoj iz koje je kartica. Tj. da ne bi smio sad preko proxya kupovat pjesme/knjige ili iznajmljivat filmove. Kakvo je onda stanje s market enablerom ako kupim aplikaciju koju inače nije moguće kupit iz hrvatske?
Meni pise unsupported payment method ! Dodao sam karticu koju koristim na e bayu te imam para na njoj. U cem je problem ?
Ljudi kupujte direktno preko https://market.android.com/
Meni radi sve perfektno (tmobile, sgs2)
Čini mi se da iz HR više ne možemo kupovati aplikacije na Marketu od kada je Google s Checkouta prešao na Wallet. Ili ja imam krivo. Ima li netko više saznanja?
Očekivano. Sve će više rasti....
A BUGovci bi mogli malo pripaziti s zapisaom velikih brojeva:
"Prva milijarda preuzimanja na Android Marketu bila je u srpnju prošle godine, a do tog je broja bilo potrebno manje od 21 mjeseca. Preostalih devet milijuna primjeraka aplikacija preuzeti su u 17 mjeseci. "

Je, opet Ive miješa mlijarde i milijune..
Hello! I am Android
Predobro :D
Ja si odmah kupio Minecraft, SoundHound, Paper Camera i Great Little War Game :D
Izašlo me malo više od 2 kn xD
Živio Android :D
Živio android, akcija prošla, sat vremena sam se j**o da uspijem to složiti i ništa. Prvo mi ne pronalazi uređaj, pa kaže da Desire HD nije podržan. Ipak je to smeće mob jel..
Živio android, akcija prošla, sat vremena sam se j**o da uspijem to složiti i ništa. Prvo mi ne pronalazi uređaj, pa kaže da Desire HD nije podržan. Ipak je to smeće mob jel..
Za koje programe ti kaže da nije podržan? Možda je problem u onih pet koji iz nekog razloga nisu dostupni u Hrvatskoj -.-
Za te programe je prošla, sada imaš novih 10 programa na akciji. Ja sam inače na Tele2, i naravno inače ne mogu kupovati, no zato su tu root i marketenabler. Trenutno nisam Tele2, već američki T-Com : )
Ja ga koristim već duže vrijeme i nemam nikakvih problema. Sve se može kupiti i sve radi kako treba.