100 sati bežično

poruka: 17
|
čitano: 1.533
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "100 sati bežično".
2 godine
protjeran
100 sati bežično

kolijevka  {#} lol ove naše riječi.reci brate dock prije cemo te razumit nego ovo.inace mocan mis

3 godine
neaktivan
100 sati bežično

100 sati? slabo..

Al ok dobiju se 2 punjive baterije pa se to malo nadoknaduje

Inace imam jedan logitech i baterija mu traje vec 8mj.. a i jako je precizan

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 22:24 (Escudo).
4 godine
100 sati bežično

Odličan miš i vrlo lako moguće moj idući ljubimac. Samo da provjerim reviewove okolo, al baš sam se jako zagrijao za njega.

Escudo kaže...

100 sati? slabo..

Al ok dobiju se 2 punjive baterije pa se to malo nadoknaduje

Inace imam jedan logitech od 200kn i baterija mu traje vec 8mj.. a i jako je precizan

Imam i ja uredskih miševa kojima baterija traje mjesecima. Sa igraćim miševima situacija je nešto drugačija.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 22:24 (Danny_HR).
4 godine
Re: 100 sati bežično
Danny_HR kaže...

Odličan miš i vrlo lako moguće moj idući ljubimac. Samo da provjerim reviewove okolo, al baš sam se jako zagrijao za njega.

Tocno sam znao jer ovo po tvojim standardima i spada u bezicne miseve :P

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
4 godine
AA-d00d kaže...

Tocno sam znao jer ovo po tvojim standardima i spada u bezicne miseve :P

Da. Napokon nešto.

Bookmarkao sam si nekoliko recenzija da dobro proučim al zbilja lako moguće da prodam R.A.T. i kupim ovo.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
2 godine
100 sati bežično

Ne kužim ovo sa 100 sati. Pa ja se ne sjećam kad sam na svom logitecu mx 620 i mx 1100 promijenio baterije...

srco
4 godine
100 sati bežično

svida mi se dizajn... imam bezicnog logitecha s kojim sam jako zadovoljan sto se tice autonomije, ali izgleda predosadno... ovo je bas ono sto bi mi trebalo...

It s me against the world
16 mjeseci
100 sati bežično

Prelijep je...

4 godine
Danny_HR kaže...

...

Za slučaj da ti je promakla: Gigabyte Aivia M8600 Wireless Gaming Mouse Review @ HardwareHeaven.com. I ja sam baš impresioniran, samo se još čeka cena, ali se očekuje da Gigabyte odredi nižu cenu od konkurencije.

srco1978 kaže...

Ne kužim ovo sa 100 sati. Pa ja se ne sjećam kad sam na svom logitecu mx 620 i mx 1100 promijenio baterije...

100 sati neprekidnog igranja, sedenje na stolu i "kancelarijski" režim rada troše bateriju znatno manje. Navodno je u praksi autonomija zaista duga, mada tih "100 sati", koliko sam ja razumeo, uključuje obe baterije, što mi zaista ne deluje tako dugo. Doduše, ako za izmenu baterije zaista treba 2s, onda je autonomija praktično neograničena (nisam uspeo da nađem neki video kako funkcioniše, mada mi je otprilike jasno i trebalo bi da je brzo).

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
4 godine
100 sati bežično

Mene zanima kako opcenito taj mis "lezi" u ruci s obzirom da se ergonomija morala zrvovati da bude i za desnjake i ljevake.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 mjeseci
100 sati bežično

neznam dal da prodam mambu i kupim ovo..sta vi mislite o takvom potezu?....

........
2 godine

Pih 100 sati... M$ 6000 natural Wifi drži 6+ mjeseci sa 2x AA Duracell vulgaris baterijama...

Dakle minimum 4320 sati, odnosno bar 50% od toga u pogonu (12h dnevno minimum), dakle 2160 sati...

Problem Gigabyte?{#}

PS - nije gameing miš ali ja s njim igram igre.{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
2 godine
100 sati bežično

100 sati? Pa to mi je samo 4 dana igranja!  Sa žicom nema brige...

4 godine
90 funti. LoL
100 sati? LoL
Ko voli nek izvoli.
2 godine
100 sati bežično

Ja imam mis od doticne firme ali sa zicom i mogu rece dasam zadovoljan ergonomijom tijela misa a boga mi i performansama istog. Za 350 kn  je bio best buy

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 12:21 (0verlord).
3 godine
100 sati bežično

Nema ništa do Razer Mambe! Radi besprijekorno! Kada rikne baterija, sam ju staviš na žicu i igraš dalje! Legendarni miš!!! ;)

Samo što... Kod nas mu je cijena od 900 pa sve do 1100kn! Dok vani je oko 600kn!!!

2 godine
100 sati bežično

"Vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih kartica, tajvanska kompanija Gigabyte..."

Od kad je to Gigabyte vodeći proizvođač?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice