250 milijuna Androida, Marvin paranoičan

poruka: 9
|
čitano: 1.092
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "250 milijuna Androida, Marvin paranoičan".
2 godine

Prvi sam iako nemam ništa pametno za reći,al sam skuzio da prvi uvijek dobije najviše lajkova! {#}

Zapravo imam šta reći,zauzmite virtualne pozicije,kreće fanboys rat do istrebljenja prema kojem će ova akcija anonymusa izgledat ko dječija igra. {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
18 mjeseci
Re: 250 milijuna Androida, Marvin paranoičan
DwightSchrute kaže...

Prvi sam iako nemam ništa pametno za reći,al sam skuzio da prvi uvijek dobije najviše lajkova! {#}

Zapravo imam šta reći,zauzmite virtualne pozicije,kreće fanboys rat do istrebljenja prema kojem će ova akcija anonymusa izgledat ko dječija igra. {#}

baš si dwight schrute

2 godine
DwightSchrute kaže...

prvi uvijek dobije najviše lajkova! {#}

Ili dislajkova.

12 mjeseci

Androidaši i Apple boxsi, otkopajte ratne sjekire! 

Ja svoju već jesam {#}{#}

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
11 mjeseci

Da li bi mi netko mogao protumaciti ovaj dio naslova: "Marvin paranoican", posto novinar nije bio u stanju.

3 godine

Marvin iz Vodiča za autostopere!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
2 godine

Prestao sam čitati ovakve vijesti ima par mjeseci. Ovu sam otvorio samo da ostavim komentar..   {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 19:16 (merio).
4 mjeseca

Ja svaki tjedan 2-3 puta aktiviram svoj mob... Mijenjam ROM-ove pa ih se poveže sa Google Acc i aktivira. Tako da je ta brojka manja, možda 240 milijuna...

3 godine
mislim da se ne računa to, već uređaj
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice