500 milijuna na Windowsima 8?

poruka: 20
|
čitano: 1.275
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "500 milijuna na Windowsima 8?".
5 godina

Nas i rusa trista miliona...{#}

Freak Show Inc.
5 godina

meni je on legendaran i ostavlja dojam pravog partijanera...pogledaj ga...tko ga nebi nazvao: "đe si kućo ballmeru,ajmo popit po jednu ljutu".

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
2 godine

Malo je to, ni 10% ukupne populacije. Hitno izraditi verziju za dummy veš mašine, ove smart su već osvojene.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
3 godine

ne bih se bas slozio... windows 7 me trenutno perfektno sluzi, isto kao sto me sjajno sluzio XP prilikom izlaska Viste ... tako da uistinu ne vidim razloga za promjenu OSa

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
3 godine
neaktivan
Re: 500 milijuna na Windowsima 8?
torrente kaže...

meni je on legendaran i ostavlja dojam pravog partijanera...pogledaj ga...tko ga nebi nazvao: "đe si kućo ballmeru,ajmo popit po jednu ljutu".

Haha, slažem se!

3 godine

Nikako mi se ne sviđaju  win8. Ružni su ajme. Win7 me služe perfektno i ne mislim ići na drugi os.

Stranice su trenutno nedostupne.
5 godina

Ape Balmer se žešće napušava ako misli da se bude tolko računala prodalo. Pošto od XP do danas računala recimo stagniraju i nema potrebe za nadogradnjom = niko ne kupuje novo i dobiva Win s novim. Ne znam, kaj on planira prodat 400 milijuna tableta?
Eventualno kak se može do te brojke je ako bude prodaval upgrade sa xp vise ili 7 po 9,99.
Nek mi da opciju da pređem sa XP na 8 za cenera i prelazim odma. Mislim da bi to bil potez milenija. Ne znam gdi bi uzeli drivere za te sve stare kante ali whateva..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 9:13 (NEW_MAN).
3 godine
torrente kaže...

Sve če to Microsoft koštat.

3 godine
neaktivan
woodgamesfx kaže...
torrente kaže...

Sve če to Microsoft koštat.

zato im prihodi stabilno rastu.....

kod mene normalno radi.....
5 godina

Probao sam Windows 8 i jednostavno mi ne leži. Obzirom da mi Windows 7 u kombinaciji sa MS Office 2010 radi izuzetno dobro i bez ikakvih problema, ne mislim to tako brzo mjenjat. Pričuvne kopije istih (legalne) postoje i odložene su na sigurno, pa da  se odlučim i mjenjat desktop konfu ili laptop opet stavljam isto !!

-- Kaj buš ti bum i ja --
18 mjeseci
blankyboy kaže...

ne bih se bas slozio... windows 7 me trenutno perfektno sluzi, isto kao sto me sjajno sluzio XP prilikom izlaska Viste ... tako da uistinu ne vidim razloga za promjenu OSa

Sedmica se puno sporije diže i gasi, osmica je po tom pitanju legendarna.

2 godine

Oni samo racunaju na koliko se racunala instalirao Windows 7 ili 8 ORIGINAL...

Vecina ljudi (oni koji nisu poslovni korisnici)imaju piratske Windowse instalirane..

A kad smo kod Win 8 meni Metro ne smeta,a brzina paljenja i gasenja sistema je sigurno smanjena u odnosu na 7-icu..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
2 godine

s obzirom da je manje od pola svih windowsa na sedmici

zasto ne bi netko tko ima xp ili vistu presao na 8

nekome se ne svida sucelje, nekome da

velika stvar, ionako se moze podesiti po zelji u par klikova

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
2 godine
apoteka kaže...

Ko to jos ima? {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
2 godine
Intelovac123 kaže...
apoteka kaže...

Ko to jos ima? {#}

ima mozda 7-8% {#}

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
5 godina
Problem kod prelaska sa XP je to da za valjda 90% hardvera nema drivera.
23 mjeseca
apoteka kaže...

Zapravo situacija je po beta testiranju bila jos gora:

Sucelje metro je katarstrofalno tromo i nepraktično za PC, čak i kada smo imali na testiranju TOUCH monitor od 24''.

Zna se ponekad tvrdoglavo ponasati u domenskom okruzenju gdje je vise vrsta OS-eva.

Ne dozvoljava multiboot sustav (preciznije vlasnici windowsaXP mogu slobodno prekriziti da imaju win8 i winXP paralelno).

Ostali BUG-ovi koji se nalete kao lošija slika u konzumiranju video sadržaja, neobjašnjivo čekanje na neke operacije kod računala s više vrsta diskova mogu se još pripisati razvoju operativnog sustavu i traženju njegovog identiteta (čak i kada oni imaju po 8GB RAM-a).

Pozdravljam olakšano administraciju računala, ali na tome se i zaustavljeju pohvale..

Za sada mali korak za evoluciju windows OS, ali za velike kako obečaje Microsoftov CEO (hehe {#} ne možemo mu zabraniti na umjetničkoj slobodi prodavanja **** pod bubrege) u revoluciji PC-a neće biti.

19 mjeseci
Intelovac123 kaže...

Ko to jos ima? {#}

Ne opet...

3 godine

A čuj bolje i vista nego ovakva osmica za sada, vista bar liči na windowse   a ova osmica mi liči na k.... eto.

bug caruje, um klade valja
17 mjeseci
NEW_MAN kaže...
Problem kod prelaska sa XP je to da za valjda 90% hardvera nema drivera.

Kad sam prešao s XP-a na win 7 nisam morao instalirati gotovo ni jedan driver za chipset, USb itd jer je sve to win 7 imao u "sebi". Tek kad sam nadogradio računalo novijom pločom godinu i pol nakon izlaska win 7 onda sam morao instalirati tri-četiri drivera; kontroler, lan, USb 3.0 i još kjedan , ne sjećam se.

Računalne komponente moraju biti "ajme" stare, da win 7 nema za njih drivere.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 18:11 (Budokai).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice