Toliko su mi već slike obrađene Instagramom dosadile da mi original mnogo bolje izlgledaju.
Hipstagram je postao previše mainstreem. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Toliko su mi već slike obrađene Instagramom dosadile da mi original mnogo bolje izlgledaju.
Hipstagram je postao previše mainstreem. :D
Original je oduvijek bolje izgledao.
Ja jos uvjek ne kuzim zasto je taj instagram toliko specijalan.
Od tih 80 milijuna ja nisam jedan od njih.
Ja jos uvjek ne kuzim zasto je taj instagram toliko specijalan.
Joj pa kako ne kužiš, app omogućava računalno neukim korisnicima (da sada ne iskoristim neki grublji izraz), da koriste napredne filtere i efekte bez da moraju naučiti koristiti photoshop. Sada svi mogu biti umjetnici :D
korisnik google+ postanes skoro pa nasilno ako si i korisnik neke od ostalis googleovih usluga.
da budes korisnik instagrama do nedavno si morao imati iphone, dakle puno uza baza korisnika u odnosu na google+, sada korisnici mogu postati i oni sa android uredjanijma, ali i dalje nema web sucelja. tako da tih 80milijuna i nije zanemariva brojka, pogotovo kad se uzme u obzir da je stvar prilicno adiktivna i da velika vecina tih korisnika je aktivna.
sto je posebno? za mene je posebno to sto nema inboxa, medjusobnog dodavanja prijatelja, nema polja sa podatcima o obrazovanju, poslu, drzavi, bla bla bla...
pratis korisnike po afinitetima a ne po poznanstvima. zato volim i twitter jer je koncept slican. negdje je neki forumas bio dobro napisao razliku izmedju facebooka i twittera/instagrama, ugrubo citiram: "na facebooku pratim ljude koje poznajem a na twitteru pratim ljude koje bi volio poznavati".
eto to je ono sto je meni zabavno na instagramu. uz hastagove pratis teme koje su tebi zanimljive i nije bitno dali si frend sa nekime ili nisi. po mom iskustvu, slike sa instagrama puno bolje opisu karakter osobe koja ih posta nego slike istog korisnika na fejsu (ja kako diplomiram, ja sa mojom bakom, ja ispred moje stare skole...).
korisnik google+ postanes skoro pa nasilno ako si i korisnik neke od ostalis googleovih usluga.
Kako to? Ja koristim velik broj googleovih usluga i nemam google+ profil, niti me google nešto posebno bombardira sa izjavama da bih ga trebao kreirati.
80 milijuna hipstera.
Instagram, nasumično dodavanje efekata koji uglavnom već ionako lošu sliku naprave još gorom ali kao ta slika je sad više "cool", tj. sada je to umjetnost